אפילו לא ביצית אחת

g a l i 2 6

New member
אפילו לא ביצית אחת

בנות יקרות אני כותבת לכם עם דמעות שמציפות את עיניי ובקושי רואות את המסך אתמול הייתה שאיבה של הטיפול ה - 12 לא פחות ולא יותר והיו במעקב האחרון 22 זקיקים והיות שאני אנדואית ציפיתי לקום כמו כל שאיבה עם כאבים מטורפים ואכן כך היה התעוררתי בוכה מכאבים ופתאום אני רואה שבעלי לא לבד מסביב למיטה עומדים הרופא המרדים והאחות מסתבר שעדיין הייתי בהתאוששות וכמובן למרות כל הכאבים השאלה הראשונה שלי הייתה לא שאבו אין בכלל ביציות אמרתי איך זה יכול להיות שמתוך 22 זקיקים אין כלום אפילו לא אחת והתחלנו לבדוק את העניין והדבר היחיד שנשמע הגיוני לנו ולרופא זה שהדקא שלקחתי במקום האוביטרל (הרופא ביקש ממני להזריק 3 דקא 0.1 במקום האוביטרל כי הe2 שלי היה מאוד גבוה ) היה קרוב מידי לפג תוקף והוא לא היה תקין התוקף שלו זה עד יוני 2010 ולכאורה יש חודש וחצי עד התאריך הזה אבל הרופא אומר שזה בהחלט יכול להיות כי אין שום סיבה אחרת וככה פתאום הלב שלנו נשבר חזרנו הביתה בלי תקווה בלי המתנה לשמוע כמה עוברים התפתחו בלי כלום וזה עוד אחרי תקווה חדשה ואמיתית שנבעה מהחלפת רופא שנינו שבורים ואני לא יכולה להפסיק לבכות אבל חשוב לי שתדעו ותלמדו מניסיון של אחרים לא להשתמש בזריקות שהתוקף שלהם כל כך קרוב זה היה הטיפול הכי כואב שהיה לי מבחינה פיסית ולא דמיינתי לעצמי בסרט היה שחור שייקחו ממני את הכאבים הפיסיים ואקבל במקום כאב נפשי הרבה יותר כואב מהכאבים שקדמו לו תודה למי ששרדה עד כה... הייתי צריכה לפרוק

מעיין153

New member
גלי יקרה שלי ממש כואב לי לשמוע

את מה שאת עוברתתתתתתתתתתתתתת, נשבר לי הלב זה בהחלט מרסק, מותר לך לבכות תוציאי את הכל נשמה ואני אבקש בנרות שבת בשבילך חברה יקרה שלי אלוהים לא משאיר אף אחד ככה כל העצב שבילבך יהפוך לשמחה במהרה תרשמי לי במסר את שם אמך מאמוש שולחת לך מיליונים של חיבוקים ועם את צריכה לדבר עם מישהי אני תמיד פה בשבילך אוהבת המון

זואילי

New member
כמה כואב ועצוב ../images/Emo7.gif

כ"כ מצטערת לשמוע. מחבקת אותך

g a l i 2 6

New member
תודה בנות

אני אקח לי את הזמן לאסוף את השברים ואחר כך אתפנה להתמלא תקווה מחדש לטיפול הבא

אוי גלוש יקרה

איזה סרט רע...מבינה את שיברון הלב שלך.. לעבור טיפול כ"כ קשה ובסוף...כלום.. מקווה שתחזרי מהר מאוד לקוות ולרקום מחדש את החלום שבסופו של דבר ייתגשם..חשוב לי רק לומר לך, שלי לא ניראה שיש קשר לתוקף הזריקות, לי דווקא ניראה שיש קשר לזה שלא קיבלת אוביטרל..ממתי נותנים בטיפול IVF דקא במקום אוביטרל? תבדקי את העניין הזה שלא יקרה בשנית.. דקא הוא הרי מדקא בשביל שלא יגיע ביוץ עצמוני...אז לא כ"כ הבנתי למה נתנו לך אותו במקום אוביטרל.. בכל מיקרה מתוקה שלי, מקווה שתתאוששי מהר ואל תפסיקי להאמין.. נשיקות וחיבוקים...

זואילי

New member
מבוהלת, זו תמיכה ידועה

משתמשים בפלייר של הדקא. בעיקר אם רמות האי2 גבוהות לקראת שאיבה. לא הרבה רופאים משתמשים בזה, אבל זו יצירתיות מקובלת.

g a l i 2 6

New member
גם אני חשבתי על זה

אבל שוטטתי ברשת וראיתי שזה דיי נפוץ כאשר האסטרודיול כל כך גבוה וזאת על מנת למנוע גירוי יתר ואפילו הרגשתי שהוא עושה את אותה עבודה כמו האוביטרל מבחינת הסימנים אצלי בגוף (ציציים כואבים וצרבת) עדיין לא ממש ברור לי מה הלך שם ואם אכן היו ביציות בזקיקים האם ייתכן שפשוט נהרסו או נכחדו או שמראש לאורך כל הטיפול הזקיקים היו ריקים? ממש תעלומה נדון על זה עם הרופא בפגישה הבאה

ניראה לי מוזר

שבכל ה-22 זקיקים לא היו ביציות או שכולן נהרסו... משהו בפרוטקול לא היה תקין או שלא התאים לך ספציפית.. יש לבדוק ולנתח מה היה בטיפול הזה שגרם לזה..

g a l i 2 6

New member
את צודקת יקירתי

ואכן זה מה שנעשה שנהיה אצלו שוב היום אתקשר להזמין תור מבחינתי כבר לשבועיים הקרובים רק כדי לדון על מה שהיה ולקבל פרוטוקול חדש אם כי אין סיכוי שאני אתחיל פרוטוקול חדש בקרוב כי הגוף שלי גמור מהאנדו בשילוב ההורמונים אפילו דיברנו אחרי השאיבה על אופציה של ניתוח אבל אני עדיין מקווה שיהיה טיפול אחד אחרון ומנצח לפני שמדברים על ניתוח ואולי אני סתם חיה באשליות? לא יודעת כבר מה לחשוב

helen28

New member
../images/Emo7.gif כמה כואב לשמוע נשבר הלב

העלת לי דמעות לאור מה שכתבת אומנם אני לא זוכרת כ"כ הרבה מהשאיבה שהייתה לי כי ביום השאיבה שלי הרופא גם ניקז לי כמה אנדומטריומות שהוא חשש שיפריעו אולי זה היה לטובה, אולי הגוף שלי היה באקסטזה לקראת ההחזרה ולא הרגשתי כלום , אני לא יודעת מה בדיוק את עוברת ואני לא מאחלת לאף-אחת לעבור מה שאת עוברת, אבל אני מתארת לעצמי מה את עוברת עם כאב כזה ואני רק רוצה לתת לך דוגמא שחלילה יכול להיות יותר גרוע , חלילה שזה מה שיקרה לך אבל אצלי החזרת העוברים הייתה ביום החמישי שאחרי השאיבה וכל יום שהם התקשרו אלינו לידע אותנו על מצב התפתחות העוברים ולשמוע שלא התפתחו העוברים אחרי כל מה שעברתי לא יודעת מה כאב לי יותר הגוף, הנפש, הזגויות,?! בכיתי למשך חודש בסתר שבעלי לא יראה ואז חשבתי הגעתי למסקנה שזה לא סוף העולם העלתי חיוך על השפתיים והחיים ממשיכים, שלא כמו בישראל טיפולי הפורייות בארה"ב הם לא בביטוח מי שצריך רק פרטי לכן כיום אני כבר כמעט ארבעה חודשים אחרי ההפרייה שלא הצליחה ורק ה' יודע לאור האנדו' האגרסיבי שלי מתי תהיה הפעם הבאה?! יקירתי שלי חיזקי ואימצי והלוואי שהפעם הבאה תהיה הצלחה גמורה ותחבקי בסוף המסלול את מה שאת חפצה בוא כמו כולנו כאן. אני שולחת לך חיבוק חם ואוהב .

g a l i 2 6

New member
תודה הלן על החיזוקים

זה אכן כואב בכל המובנים אבל אנחנו כבר מתחילים להרים את הראש אין הרבה ברירות ובאמת מקווים שהפעם הבאה תהיה האחרונה קצת קשה לי לכתוב את זה כי זה בדיוק מה שקיוינו הפעם אבל החיים לא צפויים וכעת צריך לקוות מחדש

snago10

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif עצוב מאוד לקרוא ../images/Emo10.gif

אם יש משהו שנוכל לסייע בו כדי לאסוף את השברים - יידעי אותנו. מהניסיון האחרון שלנו אני יכול לומר שאשתי לקחה פסק זמן, השילה את הקילוגרמים שהעניקו לה הטיפולים הכושלים ואח"כ באה רגועה לטיפול המנצח. מחזיקים לך אצבעות לפעם הבאה.

g a l i 2 6

New member
ההודעות שלכם כבר עוזרות לאסוף את השברים

האמת שאכן חשבתי על פסק זמן ודיאטה אבל אני חסרת כוחות לפחות כרגע ולא מצליחה להביא את עצמי לאנרגיות של דיאטה לשמור כן לחזור ללכת ברגל כן אבל לא דיאטה במלוא מובן המילה וגם פסק זמן יהיה לטווח של חודש וחצי חודשיים ולא יותר מזה אבל יהיה בסדר התחלנו להרים את הראש ולהסתכל כבר על הפעם הבאה

sheronher

New member
יפתי

כמו שאני תמיד אומרת לך, את תהיה אמא השאלה היא מתי. את חזקה ומדהימה וממי שמכיר אותך מחוץ לפורום יוכל לאשר כל מילה שאני אומרת. אין עליך בכל העולם הזה :) מחזיקה לך אצבעות שהפעם הבאה תהיה טובה יותר. וכמו שאמרת אם הסיבה היחידה לכך שהפעם זה לא הלך זה זריקה פג תוקף, אז תדעי פעם הבאה לבדוק טוב וקחי מזה את הטוב ותהיה אופטימית שזה יקרה בקרוב. אתם זוג מקסים ואין ספק שתהיו הורים נהדרים חיבוק חזק במיוחד בשביל שניכם מחכה לבשורות טובות - אמן !!!

למעלה