אפילו הגרמני מבין טוב טוב מי זה יולאני א שרע.

הגרמני לא התבלבל אבל ביבי התבלבל? לא גם הביבי לא התבלבל אבל הוא תקוע לטראמפ עם הלשון בתחת ואומר לטראמפ אבל הוא טירוריסט וטראמפ אומר ל bb כבר לא. החלטתי שהוא כבר לא טירוריסט אז אתה תעשה מה שטוב לטראמפ נכון bb? ו ה bb מהנהן בראשו ואומר ברור וחוזר ללקק עם הלשון לטראמפ בתחת.

ובינתיים הדרוזה מחרבנים על ממשלת ישמעאל וממשיכים לעבור את גדר הגבול ואפילו בערוץ פורטין ערוץ התעמולה של הביבי שפעם היה ערוץ החדשות של הימין והתפקר אין אף אחד מהפארש(נים) שיבוא ויאמר מה זאת ההפקרות הזאת? כולם מכסים על התחת העלוב של הBB אחד מראשי הממשלה הכושלים ביותר מאז קום מדינת ישמעאל.

Harrington

Well-known member
מנהל
הגרמני לא התבלבל אבל ביבי התבלבל? לא גם הביבי לא התבלבל אבל הוא תקוע לטראמפ עם הלשון בתחת ואומר לטראמפ אבל הוא טירוריסט וטראמפ אומר ל bb כבר לא. החלטתי שהוא כבר לא טירוריסט אז אתה תעשה מה שטוב לטראמפ נכון bb? ו ה bb מהנהן בראשו ואומר ברור וחוזר ללקק עם הלשון לטראמפ בתחת.
הצורך לתקוף את ראש ממשלת ישראל הנבחר ברור, אבל שמת לב שאין כל קשר בין דבריך כאן לעולם המציאות? בדיוק ההיפך הוא הנכון. ישראל נוהגת בסוריה בדיוק על-פי העמדה לפיה לא ניתן בשלב זה לסמוך על נשיא סוריה החדש ועושה כן גם בצרכים ההגנתיים למדינת ישראל, גם בהשמדת רוב האמל"ח והכלים שהיו בידי צבא סוריה, וגם בפעילות התקפית היכן ומתי שצריך.
בקיצור, בנית סיפור יפה, אבל כל כולו בראשך ושם בלבד.

הצורך לתקוף את ראש ממשלת ישראל הנבחר ברור, אבל שמת לב שאין כל קשר בין דבריך כאן לעולם המציאות? בדיוק ההיפך הוא הנכון. ישראל נוהגת בסוריה בדיוק על-פי העמדה לפיה לא ניתן בשלב זה לסמוך על נשיא סוריה החדש ועושה כן גם בצרכים ההגנתיים למדינת ישראל, גם בהשמדת רוב האמל"ח והכלים שהיו בידי צבא סוריה, וגם בפעילות התקפית היכן ומתי שצריך.
בקיצור, בנית סיפור יפה, אבל כל כולו בראשך ושם בלבד.

תקשיב אנחנו כלומר אתה ואני רחוקים מרחק מערב ממזרח בהבנה של המציאות העגומה של החיים שלך ושל הציבור היהודי החי במדינת ישמעאל.
מה שישמעאל עשתה לכוחותיו של י'ולאני זה הקש בגג. טראמפ מבין את ה BB שאמר לו יש לי בעיה עם הדרוזה בישמעאל אני חייב לעשות משהו אז טראמפ אמר ל BB תעשה להם הקש בגג . זה מה שקרה .אני מבין שאתה חי בהכחשה ומתרץ תירוצים מפה ועד להודעה חדשה אבל 30 שנה ירו על שדרות וקיבוצי הסביבה שלכם מחבלים מרצועת עזה והממשלות שלך לא עשו כלום .אני במקומך הייתי חופר בור באדמה נכנס לתוכו ומתבייש עד לסוף ימי במדינה שלי בממשלה שלי במציאות העגומה של החיים שלי במקום לקשקש ולתרץ תירוצים. הגבול שלכם פרוץ לא רק בדרום אלא גם בצפון. עוד מעט שנתיים אתם מתבוססים בבוץ של עזה ולא גמרתם על הטרור ולא תגמרו על הטרור כי השלטון שלכם הוא שלטון כנוע .אתם חיים שם בזכות אמריקה כשומר האינטרסים האמריקאים בעולם ומשלמים מחיר איום ונורא כי האמריקאים מעולם לא נתנו לכם לנצח את הטרור את מדינות האויב שלכם . עד היום המצרים מעבירים אמל"ח ממצרים לתוך הרצועה באין מפריע דרך ציר פילדלפי ומתכוננים לסיבוב הקרבות הבא.
יש לכם מדינות אויב ליד הגבולות שלכם. סיריה לובנן מצ'ר טורקה ואייראן רחוקות יותר אבל הנזקים שהם עשו לכם רק עם הטילים שלהם הם קשים מאוד. הייתה לכם ב8.10 הזדמנות פז כשכל העולם היה בהלם ממה שעשו לכם מפלצות עזה ולא ניצלתם אותה כדי להיפרע אחת ולתמיד מהאויבים שלכם בראש ובראשונה מצ'ר לובנן ואייראן .

Harrington

Well-known member
מנהל
תקשיב אנחנו כלומר אתה ואני רחוקים מרחק מערב ממזרח בהבנה של המציאות העגומה של החיים שלך ושל הציבור היהודי החי במדינת ישמעאל.
מה שישמעאל עשתה לכוחותיו של י'ולאני זה הקש בגג. טראמפ מבין את ה BB שאמר לו יש לי בעיה עם הדרוזה בישמעאל אני חייב לעשות משהו אז טראמפ אמר ל BB תעשה להם הקש בגג . זה מה שקרה .אני מבין שאתה חי בהכחשה ומתרץ תירוצים מפה ועד להודעה חדשה אבל 30 שנה ירו על שדרות וקיבוצי הסביבה שלכם מחבלים מרצועת עזה והממשלות שלך לא עשו כלום .אני במקומך הייתי חופר בור באדמה נכנס לתוכו ומתבייש עד לסוף ימי במדינה שלי בממשלה שלי במציאות העגומה של החיים שלי במקום לקשקש ולתרץ תירוצים. הגבול שלכם פרוץ לא רק בדרום אלא גם בצפון. עוד מעט שנתיים אתם מתבוססים בבוץ של עזה ולא גמרתם על הטרור ולא תגמרו על הטרור כי השלטון שלכם הוא שלטון כנוע .אתם חיים שם בזכות אמריקה כשומר האינטרסים האמריקאים בעולם ומשלמים מחיר איום ונורא כי האמריקאים מעולם לא נתנו לכם לנצח את הטרור את מדינות האויב שלכם . עד היום המצרים מעבירים אמל"ח ממצרים לתוך הרצועה באין מפריע דרך ציר פילדלפי ומתכוננים לסיבוב הקרבות הבא.
יש לכם מדינות אויב ליד הגבולות שלכם. סיריה לובנן מצ'ר טורקה ואייראן רחוקות יותר אבל הנזקים שהם עשו לכם רק עם הטילים שלהם הם קשים מאוד. הייתה לכם ב8.10 הזדמנות פז כשכל העולם היה בהלם ממה שעשו לכם מפלצות עזה ולא ניצלתם אותה כדי להיפרע אחת ולתמיד מהאויבים שלכם בראש ובראשונה מצ'ר לובנן ואייראן .
סורי, מוקדם לי מדי בשביל להתמודד עם דברי גאון הדור, הגדול מכולם, היחיד שמבין, מנהיג האלים על גג האולימפוס ושאר הזיות שמתקיימות במוחך. זה אני כמובן, חולשת הדעת, אי-הבנת הכל וכו'. אבל בכל זאת, התוצאה זהה.

אז יקירי... מקווה שנהנית לכתוב לאוויר או שמישהו אחר יטרח לקרוא את הגיגיך. אישית אני יודע לנחש מה מופיע בהם מקריאת חצי המשפט הראשון. מאחר וכאמור אני הקטן לא יודע להתמודד עם דברי חוכמה עילאיים שכאלו בשעת בוקר מוקדמת זו, אין לי אלא להיכנע כבר כעת.

בריאות, מיצינו.

סורי, מוקדם לי מדי בשביל להתמודד עם דברי גאון הדור, הגדול מכולם, היחיד שמבין, מנהיג האלים על גג האולימפוס ושאר הזיות שמתקיימות במוחך. זה אני כמובן, חולשת הדעת, אי-הבנת הכל וכו'. אבל בכל זאת, התוצאה זהה.

אז יקירי... מקווה שנהנית לכתוב לאוויר או שמישהו אחר יטרח לקרוא את הגיגיך. אישית אני יודע לנחש מה מופיע בהם מקריאת חצי המשפט הראשון. מאחר וכאמור אני הקטן לא יודע להתמודד עם דברי חוכמה עילאיים שכאלו בשעת בוקר מוקדמת זו, אין לי אלא להיכנע כבר כעת.

בריאות, מיצינו.
אין לי צל של ספק שקשה לך להתמודד עם אמירה כמו 30 שנה ירו עליכם טילים רקטות ומה לא והממשלות שלכם לא עשו כלום. זאת מציאות עגומה של מדינה בתבוסה מדינה שהרימה דגל לבן בפני הטרור ונכנעה והיא לא יוזמת אלא רק מגיבה וזה כבר מאוסלו מ93 עת רבין הבוגד נכנע הרים דגל לבן והביא את עראפתץ להור ההר ואמר הוא ילחם בטרור ללא בג"ץ ובצלם. זוכר?
אני לא כועס עליך. אני מרחם עליך. קשה להתמודד עם מציאות שמשנה לך את החיים. כי אם אתה תאמין למה שכתבתי ואני כותב אזי שאין לך מה לחפש שם ולחיות במדינה דו לאומית עם ערב רב של מוסלמים שמתים רק לרצוח כמה שיותר יהודים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין לי צל של ספק שקשה לך להתמודד עם אמירה כמו 30 שנה ירו עליכם טילים רקטות ומה לא והממשלות שלכם לא עשו כלום. זאת מציאות עגומה של מדינה בתבוסה מדינה שהרימה דגל לבן בפני הטרור ונכנעה והיא לא יוזמת אלא רק מגיבה וזה כבר מאוסלו מ93 עת רבין הבוגד נכנע הרים דגל לבן והביא את עראפתץ להור ההר ואמר הוא ילחם בטרור ללא בג"ץ ובצלם. זוכר?
אני לא כועס עליך. אני מרחם עליך. קשה להתמודד עם מציאות שמשנה לך את החיים. כי אם אתה תאמין למה שכתבתי ואני כותב אזי שאין לך מה לחפש שם ולחיות במדינה דו לאומית עם ערב רב של מוסלמים שמתים רק לרצוח כמה שיותר יהודים.
ואללה? כתבת על 30 שנות רקטות? לא היה לי מושג :). גם לא יודע מה כתבת כעת מעבר למשפט הראשון הזה. אמרתי לך כבר כמה פעמים, פשוט משעמם מדי היהירות הזאת והגישה הזאת. משאיר אותה למי שבאמת משועמם מספיק לקרוא ולהתמודד איתה. לשמחתי אני לא שם :).

הרבה בריאות.

נערך לאחרונה ב:
ואללה? כתבת על 30 שנות רקטות? לא היה לי מושג :). גם לא יודע מה כתבת כעת מעבר למשפט הראשון הזה. אמרתי לך כבר כמה פעמים, פשוט משעמם מדי היהירות הזאת והגישה הזאת. משאיר אותה למי שבאמת משועמם מספיק לקרוא ולהתמודד איתה. לשמחתי אני לא שם :).

הרבה בריאות.
מרגע לרגע אתה מוכיח את הטענות שלי.
יהודי ישראלי מנותק מהמציאות העגומה של החיים שלו.
אני מביא לך עובדות . אתה יודע מה זה עובדה? עובדה זאת אמירה שאי אפשר לחלוק עליה.
30 שנה ירו עליכם רקטות ולא עשיתם כלום.
אכן לשמחתך אתה לא שם וזה מה שמציל אותך . פעם אמרתי על מישהו שאני מקנא בו . שאלו אותי למה אתה מקנא בו? אמרתי למי ששאל הוא כל כך מטומטם שהוא לא מבין מימינו ומשמאלו וחי את החיים שלו ונהנה מהם כל רגע ולא משנה שאישתו מזדיינת עם בעל המכולת והשכן מהרחוב השני והבת שלו עובדת בזנות .

Harrington

Well-known member
מנהל
מרגע לרגע אתה מוכיח את הטענות שלי.
יהודי ישראלי מנותק מהמציאות העגומה של החיים שלו.
אני מביא לך עובדות . אתה יודע מה זה עובדה? עובדה זאת אמירה שאי אפשר לחלוק עליה.
30 שנה ירו עליכם רקטות ולא עשיתם כלום.
אכן לשמחתך אתה לא שם וזה מה שמציל אותך . פעם אמרתי על מישהו שאני מקנא בו . שאלו אותי למה אתה מקנא בו? אמרתי למי ששאל הוא כל כך מטומטם שהוא לא מבין מימינו ומשמאלו וחי את החיים שלו ונהנה מהם כל רגע ולא משנה שאישתו מזדיינת עם בעל המכולת והשכן מהרחוב השני והבת שלו עובדת בזנות .
ואוו. אוקיי. אם כך אני לא יכול אלא להודות לך. לפני שבאת לא היה לי מושג שעשרות שנים יורים כאן רקטות לעברנו. שמעתי אך ורק על ירי פרחים מידי יום שישי לקראת שבת. לפעמים בערבי חג גם. אבל רקטות? 30 שנה? אתה רציני?? אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!! אין לך מושג כמה אני אסיר תודה שהבאת מידע חשוב זה לידיעתי.

כאמור מעלה, לא טרחתי לקרוא את אותו פוסט (תגובה אי-אפשר לקרוא לזה, שכן זה לא מגיב על מאומה) שדיבר על 30 שנה וכו'. זה פשוט לא רלוונטי בשום צורה לשום דבר. כתבת משהו בפוסט הפותח שלך, בתגובה #2 הראיתי לך שאתה (כרגיל) מדבר שטויות שמרוב אטרף להשמיץ את ישראל בכל מחיר, אתה טוען משהו שהוא פשוט לא נכון עובדתית (ואשריך שציינת שאתה מבין את משמעות המונח הזה, חסכת לי הסברים) ומשם אתה קופץ ל30 שנות רקטות, וביבי כמובן פויה, וישראל היא בכלל ישמעאל, וכל הישראלים מפגרים ורק מי שידע לעזוב אותה ב2005 הוא החכם הגדול, הנבון, האינטליגנט שיודע הכל ומבין הכל ובנדיבותו כי רבה מפנה את זמנו היקר כדי "להסביר" לנו מה קורה אצלנו ועוד ועוד ועוד. דברים מרתקים, ללא צל של ספק. אבל קשורים לנושא? חחח, אפילו לא ברמז :).

אז בחייאת זומזום. חרגתי וקראתי את הפוסט האחרון שלך. מעת לעת נחמד לי לקרוא מכתבים שמגיעים מגג האולימפוס ומאחר ואתה מהדיירים הבכירים שם (יש כאן עוד כמה אמנם), זה בהחלט חביב מעת לעת. אבל אם תרצה דיון ענייני מולי, מה לעשות יקירי, תצטרך אפס, פשוט להיות ענייני. אם וכאשר תהיה מסוגל לכך, קרי תנפיק התייחסות עניינית לתגובה שקיבלת ב#2, אשמח לקיים איתך דיון ענייני כל יום בשבוע ופעמיים בימי שני. עד אז, בשביל סתם לקרוא 55 פעמים ביום את המניפסט האנטי-ישראלי היהיר שלך? צר לי, אבל ללא טיפת ציניות, זה פשוט משעמם מידי עבורי.

לשיקולך (ואנא אל תספר לי שוב מה אשתך עושה עם השכן, זה ממש לא מעניין אותי וכבר הרחקת לכת עם מספיק סיפורים לא רלוונטיים לנושא, כך שאין צורך לשתף בבעיותיך האישיות עוד מעבר למה שכבר עולה מכתיבתך).

ai27

Well-known member

ובינתיים הדרוזה מחרבנים על ממשלת ישמעאל וממשיכים לעבור את גדר הגבול ואפילו בערוץ פורטין ערוץ התעמולה של הביבי שפעם היה ערוץ החדשות של הימין והתפקר אין אף אחד מהפארש(נים) שיבוא ויאמר מה זאת ההפקרות הזאת? כולם מכסים על התחת העלוב של הBB אחד מראשי הממשלה הכושלים ביותר מאז קום מדינת ישמעאל.
זאת לא דעת ממשלת גרמניה שנהנתה ללקק לאסד את התחת
ועכשיו מלקקת ליולאני א שרע.
זאת דעת חבר פרלמנט מהאופוזיציה

ובישראל
מצד אחד הסכימו להכנס איתו למו"מ על שלום

ומצד שני
לקחו לסוריה את כל שטחי החייץ בגולן (קונטרה) ובחרמון הסורי
הפגיזו את הכוחות הסורים בזמן שהם תמרנו לאזור הדרוזי
וקינחו בהפצצת מטרות בדמשק.

נערך לאחרונה ב:
זאת לא דעת ממשלת גרמניה שנהנתה ללקק לאסד את התחת
ועכשיו מלקקת ליולאני א שרע.
זאת דעת חבר פרלמנט מהאופוזיציה

ובישראל
מצד אחד הסכימו להכנס איתו למו"מ על שלום

ומצד שני
לקחו לסוריה את כל שטחי החייץ בגולן (קונטרה) ובחרמון הסורי
הפגיזו את הכוחות הסורים בזמן שהם תמרנו לאזור הדרוזי
וקינחו בהפצצת מטרות בדמשק.

אני כתבתי שזאת דעת ממשלת גרמניה? כתבתי הגרמני הבין ולא התבלבל.
כתבתי גם הביבי לא התבלבל.
את כל שטחי החיץ בגולן מקונטרה והלאה לקחו ללא שום קשר לי'ולאני אחמד א שרע ישמעאל ניצלה את בריחתו של אסד הבן בנו של הקצב מדמסקוס ולקחו את הגולן הסורי ושטחים כדי להגן על ישמעאל .
את ג'ולאני היה צריך לחסל נ ק ו ד ה.

ai27

Well-known member
אני כתבתי שזאת דעת ממשלת גרמניה? כתבתי הגרמני הבין ולא התבלבל.
הגרמני הזה - מייצג את עצמו ובמקרה הטוב את הימין בגרמניה ואירופה. לא מייצג מדינה, היוצא מן הכלל - ולא הכלל
בגרמניה, ההישגים של הימין בקלפי לא מתורגמים למדיניות בפועל, כי הימין לא מצליח להשתלב בקואליציה, שמורכבת בלעדית ממפלגות מרכז [אדיש לישראל והגירה אנטישמית] ושמאל [אנטי-ישראלי].
גם אם נסתכל על הולנד, ימין [פרו-ישראלי מובהק] נאלץ להרכיב קואליציה עם מפלגות מרכז [אנטי-ישראלי] מה שמקשה על גיבוש מדיניות עקבית

דווקא בבריטניה, שגם בה מסורתית השמאל היה אנטי-ישראלי, מפלגת השמאל [לייבור] זנחה את הקו האנטי-ישראלי, וכרגע הקו המוביל הוא אדיש [בדומה, לימין הבריטי].
באופן מפתיע - אותה מפלגת שמאל נוקטת באופן תקדימי במדיניות מדכאת הגירה
זאת כדי להתמודד עם האיום האלקטורלי מצד ימין חדש [שבעבר נקרא UKIP]: מפלגת הרפורמה, ומוביל בסקרים מול כל המפלגות הקיימות.
כתבתי גם הביבי לא התבלבל.
את כל שטחי החיץ בגולן מקונטרה והלאה לקחו ללא שום קשר לי'ולאני אחמד א שרע ישמעאל ניצלה את בריחתו של אסד הבן בנו של הקצב מדמסקוס ולקחו את הגולן הסורי ושטחים כדי להגן על ישמעאל .
שזו מדיניות מובהקת נגד אחמד-א-שרע ומשטרו הסוני.
לצד שבחים על זניחת ציר הרשע - ישראל נערכת בעיקר להערכה שמטרתו היא קואליציה עם טורקיה, לפגיעה בכורדים, בדרוזים ובישראל.
את ג'ולאני היה צריך לחסל נ ק ו ד ה.
שזה - יגרום למשטר החדש לזנוח את העמימות [שמאפשרת לישראל לפעול בחופשיות באיראן] ויסייע לטורקיה לכבוש את סוריה בפועל, ולהפוך אותה לפרוקסי.

האפשרות המועדפת עלינו - היא סוריה שמתלבטת בין נורמליזציה עם ישראל לפיצול לתת-מדינות.
לא סוריה שהופכת לפרוקסי גלוי של טורקיה, שמאוד רוצה לקחת את מקומה של איראן כאוייב הגדול של ישראל

גם הדרוזים וגם הכורדים - הם עמים קטנים וחלשים מאוד ביחס לסונים בסוריה, שמחומשים ומממונים בידי טורקיה
והנוצרים בסוריה [בדומה ללבנון, בדומה לעלווים] בוגדניים ואנטישמים מאוד

למעלה