אפילוג תוציאי את השד מהבקבוק! סופטי
א אפי לוג New member 1/5/02 #3 בשבילך מוציאה את אלאדין את עלי בבא ואת הנזל וגרטל משאירה לי את ארבעים השודדים. ככה באים? אין נשיקה? חיבוק? מיזמוז? חפוז? משו?
בשבילך מוציאה את אלאדין את עלי בבא ואת הנזל וגרטל משאירה לי את ארבעים השודדים. ככה באים? אין נשיקה? חיבוק? מיזמוז? חפוז? משו?
S softy New member 1/5/02 #4 אפילוג ההרגשה הזו הנעימה שיש לך כרגע בשפולי הבטן, זה אני! המפיק הבמאי השחקן ופועלי הבמה שעושים לך כל כך טוב שם, זה אני! מבטיח להשאר עד הבוקר! סופטי אוהב ועוזב ירוחם
אפילוג ההרגשה הזו הנעימה שיש לך כרגע בשפולי הבטן, זה אני! המפיק הבמאי השחקן ופועלי הבמה שעושים לך כל כך טוב שם, זה אני! מבטיח להשאר עד הבוקר! סופטי אוהב ועוזב ירוחם
א אפי לוג New member 1/5/02 #5 ירוחם תישאר, תתכרבל, תתערפל, תתקשה - אל תצא. וכשיעלה השחר ואתה תלך אני, אשאר עם שיפולי בטני הבוכיים ופועלי הבמה יעבדו על הפקה חדשה.
ירוחם תישאר, תתכרבל, תתערפל, תתקשה - אל תצא. וכשיעלה השחר ואתה תלך אני, אשאר עם שיפולי בטני הבוכיים ופועלי הבמה יעבדו על הפקה חדשה.
S softy New member 1/5/02 #6 אם רק תפני אלינו מבט אחד מהיר תראי שבועלי הבמה עלו על משכבם, ולא כדי לישון. סופטי את אולי קטנה אבל כתפנו איתנה
אם רק תפני אלינו מבט אחד מהיר תראי שבועלי הבמה עלו על משכבם, ולא כדי לישון. סופטי את אולי קטנה אבל כתפנו איתנה