אפילוג

softy

New member
אפילוג

ביקשתי להיות לך שיר ומשעול ניגון שישטוף עקבותינו בחול ביקשתי להיות אלומה נעלמת כששחר עולה עם חמה מיותמת. והייתי לך ים, ויבש ערוצך והייתי לך הלך, ואבד משעולך והייתי לך נחל, ולא ערגת אל חופי והייתי ניגון, ולא דבקו בך שירי. ועכשיו כשנדם בי משק פעימה לא נותר בי משעול, יבשה בי דמעה כבה בי ניצוץ ואור לא מאיר מאז שהייתי לך נחל ושיר. אז מה יהיה? סופטי

softy

New member
אפילוג

החיים ילדתי זה סיפור רציני לפעמים אני מת מפחד מהצל של עצמי מכל מה שסביבי יש לפעמים רגעים שנדמה הנה האור בקצה ופתאום זה חושך וגם את כמו כולם שאיבדו את דרכם תחפשי איזה אור בחושך תתבגרי תשתני תזדקני ותיראי יש לפעמים רגעים ונדמה הנה האור בקצה מפרפר בחושך כל הנרות שהדלקנו בלילה לא יגרשו את החושך הקר הזה כל הרוחות שנשבו כל הלילה לא יכבו את האור בקצה לא יכבו את האור שעולה בבוקר תחפשי תשאלי וגם את תגלי התשובה עוד נישאת ברוח יש כתובות על הקיר בכיכר של העיר יש לפעמים רגעים ונדמה הנה האור בקצה מהבהב בחושך כל הנרות שהדלקנו בלילה לא יגרשו את החושך הקר הזה כל הרוחות שנשבו כל הלילה לא יכבו את האור בקצה לא יכבו את האור שעולה בבוקר

softy

New member
אפילוג

אחכה לך כבה את כל אורות עירך ובוא אל הפינה שלנו בין סדינים צחים ולבנים. אחכה לך אסוף אותי אל תוכך הרחק בערפל שלנו בין עשן אדום לעננים. אחכה לך אחכה לך בקצה הערב שטה, שטה לקראתך אוהב אחכה לך, אחכה לך בסוף הדרך קח את הדמעה את הכאב. אחכה לך חרוט עמוק בתוך ליבך את ספר הספרים שלנו שנכתב בסתר הסתרים. אחכה לך לנשום עמוק את צוארך בתוך האהבה שלנו רק חדים חידות אך לא פותרים. אחכה לך להאבק בתוך גופך וכך בשדות הקרב שלנו את מותי למצוא אתך אוהב. אחכה לך...

softy

New member
אפילוג

הצרצרים בקיץ שרים להם ימים קצרים בקיץ עוברים להם והנמלה תאמר בקול עצוב מאוד, כנר יקר- זמרת כבר – עכשיו אולי תרקוד! לי לא איכפת, לי דווקא די נעים לשיר באוזניכם את השירים הכי פרועים ולהתייצב בפני האלוהים עם שתי גומות של חן ועם שישה מיתרים קרועים עונים הסקספונים – האח האח החלילים הערב צלולים כל כך תופי הדוד מכים, שרים הכינורות רק הנמלה האומללה תמיד רואה שחורות לי לא איכפת, לי דווקא די נעים לשיר באוזניכם את השירים הכי פרועים ולהתייצב בפני האלוהים עם שתי גומות של חן ועם שישה מיתרים קרועים היו שלום בנתיים אחים שלי מחר יאיר השחר לכם ולי עכשיו קטיפה שחורה נפרשת על העיר עכשיו מותר "שלום" לומר ולהיפרד בשיר. לי לא איכפת, לי דווקא די נעים לשיר באוזניכם את השירים הכי פרועים ולהתייצב בפני האלוהים עם שתי גומות של חן ועם שישה מיתרים קרועים

softy

New member
אפילוג

אור הנר נמהל באור הירח על הכר שיערך שפוך בחלום צמרת עץ פורח והשקט חזר - רואים לפי החיוך. סערה היתה, הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה, המסע עדיין לא תם. לא קלה היא, לא קלה דרכנו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים, מצונני פסגות. רסיסים של אור מדמעותייך וחיוך שוב מגשש דרכו אלי כל הטוב עודנו לפנינו שימי ראש על כתפי, תני לי ידך בידי עוד מעט ייתם הנר לגווע עוד מעט יובס השקט המבורך המולת היום תתחיל לבקוע לא תלכי לבדך, אני אהיה שם איתך. לא קלה היא......

softy

New member
אפילוג

את וודאי אינך יודעת מה שינו בי הזמנים שוב איני אותו הנער שהכרת לפני שנים מבקש את המילים ההן של פעם של פעם אך איני יודע מה לומר מבקש את השבילים ההם לשער לשער אך איני יודע מה נשאר ואולי אותה שתיקה תשבר בעוד דקה ואפול על צווארך שב מדרך רחוקה ואולי אותה שתיקה תשאר כה מעיקה שאמצא אותי הולך שוב בדרך הריקה את ודאי אינך יודעת שנותרו בי סימנים כל הטוב וכל הצער ניבטים מן הפנים לא יודע אם לצעוק רוצה לגעת לגעת - עשי רק צעד רק צעד - כי רק את יודעת מה נותר. ואולי אותה שתיקה ...

softy

New member
אפילוג

בּוּווווווווווווווווו סתם, ניסיתי להבהיל אותך.......... סופטי

softy

New member
אפילוג

ני עומד כאן משלוש את עוד לא הוצאת הראש.... סופטי

softy

New member
אפילוג

אותך לנטע! כבר גמרתי חצי חפיסת מרלברו <לייט> וחצי בקבוק עראק, וכעת אני מחפש חצי של משהו אחר לגמור. סופטי

softy

New member
אפילוג

חצי קנקן של מי עדן הלך יחד עם חצי חפיסת מרלברו<לייט> וחצי בקבוק עראק<זחלאווי>. סופטי
חצי תחת של זאת שאיתי תפס חצי מהמיטה

softy

New member
אפילוג

נשברתי וגם נגמרו לי כל החצאים. הולך לבדוק את החצי של זאת שאיתי. סופטי
מעמיס חצי ממני על החצי השני.

lamalo

New member
אפילוג

מאוד יפים השירים שהוא הביא לך, והם גם לא ינבלו. אני מוקסם.

softy

New member
אפילוג

בחלומי ראיתי עדר של בופאלוס ונער קטון נוהג בהם. סופטי
חבל שהנער לא ניקה את החרא שהם השאירו מאחור

softy

New member
שבת

הוא יום מנוחה לנשארים מהחור. סופטי
האיסוף בצאת השבת

softy

New member