אפילוג.

דרו

New member
אפילוג.

שלום... רציתי כבר כמה ימים לספר לכם אבל לא ממש היה לי כוח נפשי - אבל אני מרגישה חייבת ורוצה...אז אכתוב בלי כל הפרטים. יום שני - ההוא התקשר והשאיר לי הודעה שבא להשיב לי דברים. הודעתי לו שלא אהיה בביתי עד מאוחר. הוא חיכה ליד הדלת כשהגעתי - 3 שעות אחר כך. רצה להיכנס ולא הבין מדוע אני קרה. נאלצתי להדוף אותו כמה פעמים מלנשק או לחבק אותי. הוא ביקש סליחה והודיע שהתגעגע ושאינו יכול להוציאני מראשו - אני הבהרתי לו בדיוק איך חשתי, ובדיוק מה אני חושבת והוצאתי הרבה כעסים על כיצד התנהג כשהיינו יחד. הוא ממ שניסה ואפילו סיפר שפינטז שיגיע ונתחבק ונתפייס והוא יישאר בלילה... בשלב מסוים רציתי רק שקט ולחשוב - אז השארתי אותו בחדר והלכתי להתקלח בשקט. לפתע נכנס למקלחת - רכן על ברכיו וביקש את הזכות להעניק לי אהבה... הדפתי אותו בכוח ויצאתי. בשלב הזה נשברתי ובכיתי - הוא חיבק ואז נגררנו לחיבוקים - כאשר אני חשה אטימות מוחלטת כלפיו...ורק רוצה שהוא ילך. הסברתי לו שמצד אחד הכי הייתי רוצה שיהיה הוא הבנזוג שלי - אבל שאני מצפה מבנזוג אי אילו דברים - ושלאור התנהגותו אנ י יודעת שהוא לא מסוגל אז שילך. הוא נשאר עד 3 בבוקר. יצא...ו - 10 דקות אחר כך חזר וביקש לנסות. הוא ניסה לשכנעני לעשות אהבה איתו מה שכמובן לא רציתי - בשלב מסוים אמר "ואם אציע לך נישואין" אמרתי שלו היה מציע היום היה נענה בשלילה - כי יש עוד דברים שהוא צריך ללמוד. אני כבר בשלב הזה לא ידעתי כלום - לא מה אני רוצה, או מה אני חשה - רק הייתי עיפה ומבולבלת. הוא הלך - לא לפני ששיחק ברגשותי עוד מעט. לא התאפקתי ובעדינות הסברתי לו שגם מהחלק בפיזי לא ממש נהניתי בגלל חוסר יכולתו להיות דו סתרי גם שם. הוא הלך. בוא עוד אמר שיתאמץ ויבוא - וכשקמתי בבוקר לא בדיוק הבנתי. במשך יום שלישי עוד התברברתי עם עצמי - ובערב הבנתי שאם היה רציני היה אמור להתקשר אלי עוד באותו הבוקר - והבנתי שהוא רק בה לגשש אם יכול להחזירני בתנאים שלו - הקודמים. החלטתי לסיים את העסק. התקשרתי ושאלתיו מה החליט - הוא החל נואם לי על כל שהחליט שאינו יכול לחזור (כאילו שזו היתה יוזמה שלי) משום שאינו רוצה לעורר בי מערבולת נוספת (כמה אבירי מצידו) ושאני אישה נפלאה - אבל הוא לא רוצה.. וכי אנחנו לא מתאימים. שאלתי (קצת בציניות) איפה ההכרזות מאמש - והוא אמר שנסחפנו... אז הוסיף שאנחנו לא מתאימים כי אני תופסת יותר מידי מקום - ופירש, יש לי יותר מידי ציוד, יותר מידי חברים, תלמידים, קריירה - שאני לא בנאדם רגיל - אני פירמה, שאני עושה סביבי המון רעש, שביומולדת שלי נבהל כשראה כל כך הרבה אנשים סביבי ואני הייתי מרכז העניינים, ושאם היינו גרים יחד היה שומע חליל כל היום... וואו, נכון ?? כמה קטן... בשלב הזה - אמרתי לו שעשה החלטה נבונה ושאני מאחלת לו רק טוב ותודה על שנה נהדרת. הוא מייד הודה גם לי...וביקש שנישאר ידידים . אמרתי בסדר לא התכוונתי לכך.. ואמרנו שלום אבל אני מבינה שזה מת מזמן..... זהו, רציתי לספר....

דרו

New member
תוספת

הייתי עצובה ובכיתי - אבל אחרת - עצב רך כזה - על אהבה שמתה...לא על עצמי... לא עליו. הבנתי כמה קטן הוא יצא בסוף - וכמה פתטי שניסה כך בכוח להחזירני לתנאים הקודמים - והבנתי שהפעם אני אמרתי שמגיע לי יותר - ושהצלחתי לעשות כן בלי העלבות. אני שמחה שסיימתי כליידי.

דרו את ענקית

הרבה כח היית צרכה כדי להגיע למקום הזה בו את נמצאת היום למקום של לומר לא עוד בתנאים שלך , גם לי יש רצונות כל כך קל ליפול במקום הזה ועמדת בזה

*יערית

New member
וואו הדהמת אותי../images/Emo24.gif

הדהמת אותי הדהמת אותי הדהמת אותי.... וזה הרבה במעט מילים......את מדהימה!

יהודה 59

New member
דרו ../images/Emo24.gif

פשוט מעריץ אותך על הכח שמצאת פשוט להבהיר לו שאת לא שבויה שלו המון
ים

דרו

New member
...

למרות שכמעט נשברתי ולרגעים אפילו שקלתי לקחת אותו בחזרה? ------- זה היה קשה - והאמת אני עד עתה חשה צורך לנוח מהטלטלה הרגשית. עכשיו צריך להאמין שאפגוש איש אחר... -------- תודה לכם.

דרו

New member
שאלה

התחושה שלי היתה נכונה לדעתכם ? הוא באמת בא על מנת לגשש אם אני חוזרת בתנאים שלו ? אם אמס למשמע געגועיו אלי ? וכאשר נתקל בתנאים שלי - לכן התקפל כבר ביום שלאחר מכן? יש לי חברה שטוענת שהוא כנראה עוד יגיח בעתיד. לא רוצה להיות ידידה שלו - לא מגיע לו...

michaly43

New member
תחושה-אינטואיציה שלך במקום

חושבת שהוא אדם קטן שרצה פיתרון לשעת בדידות שרוצה משיהיא מהצד שתמלא את השעות שלו לא רוצה התחייבות ובעצם בא לראות עם אותה מערכת לפי תנאיו תתקבל על ידך בא אליך מתוך אינטרס אישי שלו ללא התחשבות בריגשותייך בן אדם ללא שום מצפון משום שלו אין שום כוונות לצאת מהבור של עצמו..וניסה לגרור אותך לאותו מקום שהוא נימצא בו... היית גדולה, היית חזקה, ועשית את המעשה הנכון חיזקי

blonda3

New member
נכון...../images/Emo5.gif

עברתי את מה שסיפרת כאן..... מכירה את התחושות האלו, במצב שתארת אין ידידות, לפחות לא בשלב הזה, וגם לא בעתיד הקרוב זה יכול לקרות רק כאשר הוא לא ינסה עוד להכניס אותך למיטה.... ויבין שזה נגמר ביניכם לתמיד. לפחות בשלב זה. כן, יש סיכוי שהוא עוד יגיח וינסה שוב.... מאחלת לך שזה לא יקרה, ואם כן-למרות שאולי תתגעגעי אליו..... כי גם זה עלול לקרות.... לא תתפתי לחזור אליו או להיות איתו..... ואני לא מכירה את כל הסיפור שלך מספיק לי מה שכתבת פה. אני לאחרונה סגרתי דלת, אחרי שאולי 10 פעמים רציתי לסגור...ולא הצלחתי. והנה היום-אני חזקה. יודעת שהפעם-זה סופי. אין יותר כניסה. ואנ כלכך שלמה עם עצמי וזה נותן לי כוח ושקט נפשי. תהיי חזקה. ובהצלחה.

מייקי69

New member
לא מוחאת כפיים

וגם לא סופקת כפיים. בחיים כמו בחיים. יותר מדי פעמים נתקלתי בפחד הזה שיש לפעמים לגברים בעיניים. קודם כל זה הפחד מבדידות. מלהיות לבד. אני מניחה שזה מה שהוביל אותו אל הדלת שלך. ככה, על עיוור אני זורקת, מבלי להכיר אפילו חצי מהסיפור. הוא, כמובן, נתקל בהרבה מאד סירוב, מיצה את היכולת שלו לספוג "לא", ופרש. ואם כבר אני עושה הכללות נוראיות על המין הגברי, אז הנה אני חוטאת גם בהכללה לגבי המין הנשי: אנחנו רוצות שהוא יתעקש עלינו. שיתעקש, הבנזונה! שיעמוד בכל המכשולים! שלא יוותר! אבל זה לא מתנהל ככה. ואולי טוב שלא מתנהל ככה. כי אם זה לא הולך, אז זה לא הולך. וכמה שקשה להפרד, לפעמים זה בלתי נמנע. אני זוכרת איך חיכיתי שהוא יתדפק על דלתי. ערב אחר ערב אחר ערב. לקח לי זמן להבין, שלו אכן היה מתדפק, הייתי שולחת אותו לקיבינימט. אז למה לחכות לו שיבוא? למה? כדי להוכיח לעצמי שאני בכל זאת שווה? איזו שטות! (את זה אמרתי לעצמי, כמובן) למרות שאני מבינה מאיפה בא לו החשש שהוא לא יהיה בלעדי אצלך, כמו שהיה רוצה להיות (ראה סעיף "יותר מדי ציוד"), זה משהו שמאד קשה להתקדם ממנו. וכאן אני יכולה לתת את הסיפור המאד אישי שלי. גם ה"ציוד" שלי הפריע - מאד. ואני ויתרתי. על כולם ויתרתי. אבל בגלל איזה פגם-מולד ותקלה בייצור, מנגנון הויתור נתקע, כשהגיע לטפל בבן שלי. עליו לא "הצלחתי" לוותר. וזה לא עבר. כשל נוראי במערכות
איפה הוא (הבחור) ואיפה הבן שלי? למה "תמיד" הבן שלי קודם לכל? למה אני לוקחת החלטות רק בהתאם לילד ולא לבן הזוג? נו, באמת למה? אגב, עם כל הנכון והלא נכון שבסיטואציה.... אני די חושבת שהאמת היא איפשהו באמצע. איפה שידרתי לו "אין כניסה", בכל הנוגע לעולם שלי. איפה נשארתי "חד הורית" - משפחה בתוך משפחה - יחד עם היותי "בת זוג". יש כאלה שיודעים לערבב, ליצור תרכובת חדשה. אני, בסיטואציה ההיא, לא הצלחתי. עכשיו, מעבר לסיפור האישי שלי, חישבי לעצמך לא בקטע של "בנזונה", איפה באמת הותרת אותו בחוץ. איפה הוא הרגיש שאסור לו להכניס רגל. איפה לא היה לו מקום. איפה היה צפוף. וזאת רק כדי ללמוד הלאה, להבא. בינתיים, הכעס בהחלט עוזר לרפא כאב. אבל אין מה לומר, שיש הרבה צער בפרידה. והרבה חורים פעורים בהחלטה להיפרד. דרך החורים האלה הוא ימצא עצמו בא אלייך, ואת תמצאי עצמך רוצה אותו בחזרה. וזה קשה. ממש קשה לחבר שני עולמות. במיוחד בפרק ב', כשכל צד מגיע עם "ירושה" או "ציוד". עם עולם מלא משל עצמו. אז אני לא ממהרת להכתיר "בני זונות" או "אשמים" יותר או פחות. הוא לא נבל, ואת לא טפשה או חכמה. אתם שניכם בתהליך של פרידה. קחי אויר, זה יכאב פחות עם הזמן. גם הבלבול יפחת. מחזיקה לך אצבעות.

האלי

New member
מייקי, פרק ב',

שואל לדעתך שאני מעריך אותה מאד, צריך שיהיה כל כך טוטאלי? לא עדיף שבפרק הזה נשאיר לעצמנו פינות קטנות שבהן לא נוגעים? זה לא ילך? רק בטוטאלי זה ילך? שלך, האלי.

מייקי69

New member
תלוי מה רוצים ואיך מגדירים

זה יכול להיות : סצינה 2 take 2 אפיזודה 2 פיסקה 2/א' וזה יכול להיות פרקצ'יק... זה יכול להיות מה שתרצה שזה יהיה. אני מכוונת לפרק ב' על כל המשמעויות. בניית משפחה שניה. מי אמר שזה חייב להיות טוטאלי? מי אמר שאם אכן יש פרק ב' מלא, אז מוותרים על כל הפינות? ואגב, ילדים זה ממש לא "פינה".... לא כי אתה או אני החלטנו ככה, אתה יודע. ומה אתה שואל אותי בכלל? אני כותבת את הפרולוג של ההקדמה של הפתיח של פרק ג'. ובכלל לא ממש התחלתי. רק יושבת מול הדף הריק. אז מה אני בכלל יודעת?
הממממ... עניתי לך בכלל?

האלי

New member
כן. ענית

ויותר מהכל התשובה שלך חידדה לי את הידיעה שתהיה התשובה שלך אשר תהיה, התשובה הנכונה עבורי היא התשובה שלי. תודה. שלך, האלי.

דרו

New member
תודה

וואו...כרגיל - החיזוקים שלכם מחזקים גם אותי. אני עוברת עדיין מעין גלים - היום פתאום התגעגעתי אבל אם מחכים - עוברים גלים אחרים. אני מחכה שיעבור עוד קצת זמן ואז הכל באמת יהיה רחוק. אפילו מרחמת עליו - . קראתי מה שענו לי פה - שהוא פרש משום שספג מספיק 'לא' ממני. הצבתי תנאים - אני יודעת - אבל מה שהפחיד אותי זה שביום שלישי - לאחר אותו לילה - היו כמה שעות שחשבתי שאולי כן אניח לו לחזור - אבל עצם זה שהוא לא התקשר הבהיר לי כמה שוב לא היה רציני ולא מחויב. בתחילה כעסתי על עצמי ששוב הוא אמר את ה'לא' ראשון בשיחה ביום שלישי - אבל אז נזכרתי כמה לא הקלתי עליו ביום שני. מי שעקב אחרי הסיפור יודע שאני הייתי מוכנה לתת לו הכל - ולחלוק עימו את חיי ולהיות המשפחה שלו. הקטע שאמר שאני תופסת מידי מקום - לא בא כי חשש שלא יהיה בלעדי אצלי - אלא כי חש קטן...אני מרגישה את זה אבל לא לגמרי יודעת להסביר. ניסיתי לשוחח עם עוד בחורים באתרי הכרויות - אבל אני לא מצליחה ממש להתעניין...ובכל זאת זה כבר כמעט שישה שבועות מהפרידה המקורית - זו שהיתה בטלפון... גומר אותי...הוא באמת חשב שאחרי שהוא זרק אותי כך בטלפון הוא יכול להופיע פה כך ואקבלו אחרי סליחה ו'נו נו נו'??? הכחשה ? אי לקיחת אחריות? מה זה? אוף!!!

ophra

New member
הרבה כח צריך

בשביל לנהוג ולפעול כפי שפעלת. יודעת שאני לא תמיד הצלחתי מכירה גם אחרות שלא הצליחו לגמרי... גם אם היית מקבלת אותו בחזרה הרי זה היה מחזיק לפרק זמן כלשהו ומתפרק שוב אולי עם פחות כאב (שלך) אבל בינינו - בשביל מה לך? מה שאותי תפס היתה דווקא העובדה שהחיבוקים לא עשו לך טוב שרק רצית שילך זה בעיני הסימן האמיתי שזהו. נגמר. הנסיונות שלו...? הסיסמאות והקלישאות...? צפוי. מוכר. כמעט ידוע מראש. זה לא עושה את זה קל יותר אבל זה אולי מכניס קצת דברים לפרופורציה. אני גם מסכימה עם מייקי כולנו רוצות שהם יתדפקו לנו על הדלת ויתחננו שניקח אותם בחזרה ואז תהיה לנו האפשרות לתת להם בעיטה חזקה מכל המדרגות
לך יקירתי גם ניתנה ההזדמנות לעשות את זה ממש!
תהני ממנה.... כמו כולם - חושבת שעשית את הדבר הנכון. עפ
(אין כמו אגו נשי שמקבל ליטוף קטן [או גדול])

דרו

New member
אבל לא בעטתי ממש...

נכון - היתה ההזדמנות ולא בעטתי. זאת אומרת - הבהרתי שאני לא בקטע אבך בכל זאת היו הרגעים ששכבנו מחובקים על המיטה שלי - ואני לא הרגשתי כלום. בינתיים כמובן לא שמעתי ממנו - היכן דיבוריו הגדולים על כך שנישאר ידידים. ברור לי שתבוא עוד גיחה - מתישהוא. הוא יצא קצת גיבור בעיני עצמו - שהתנצל וכו. איפשרתי לו. מה יזיק לי? אני רק רוצה לעבור כבר את זה. הכמעט מרגיז זה שיום ראשון שעבר - היה מן יום טוב כזה - כמעט לראשונה מאז שזרק בטלפון - עשיתי לי אמבטיית קצף והייתי בכזה טוהר עם עצמי - ואז הוא היה חייב להופיע ולהחזיר אותי לעוד שבוע של כל מיני. אני יודעת בודאות שאין שנייה לה שלא היה סיכוי לקשר הזה. שאם היינו חוזרים היה סך הכל שם אותי באותו מקום שכבר הייתי בו - ולא היה לנו זוגיות אמיתית. אני רוצה זוגיות אמיתית. אני רוצה בעל וילד - ומשפחה. זה לא יותר מידי לבקש, נכון? יש לי השבוע שבוע מוטרף בעבודה - ואני צריכה להיות כמה פעמים בירושלים - מה שעדיין לא ממש קל ( הוא ירושלמי) אבל דרו גיבורה. אז מה תהיה מלחמה???? ביום רביעי אומרים... ועכשיו קצת בודד לי...אבל הבנתי שבאמת - כמו שכתבו לי דברים צריכים להיות יותר קלים. לפעמים אני חושבת שאני כן צריכה להודות לו - שהוא יצא ראשון - כי לי לא היה נפלא שם ולא העזתי לצאת - מהפחד הזה של להיות לבד. אני חושבת שלפני שבוע ניצחתי - ולו רק ניצחון רגעי -על ידי זה שלא זחלתי לזרועותיו רק כדי לא להיות לבד.

כל ההתשה הזאת...

מדהימה או לא מדהימה. תרשי לי להוריד איתך בקבוק ויסקי, כי אחרי סטרס כזה אני חושב שהיתי נזקק לזה. אז לחיים!!! עמדת בזה!!! יצאת מזה בחיים!!! לשנים ארוכות של תאום ציפיות ושאר הדברים בתנאים משותפים! סגול(מורה על חינוך מחדש לש הגזע הגברי)

למעלה