אפילוג

softy

New member
אפילוג

עיניים טרוטות אדומות מבכי לא נרגעה כשאמר לה, לכי חשבה שלנצח יפליגו רחוק החיים פתלתלים - אפילוג היו ימים שנפשו ערגה אליה היו לילות שהתכרבל בין שדיה רגשותיו נטרפו, בעשן הוא נמוג הכל חלף - אפילוג מאז שעזב עודנה כואבת בעיניים דומעות בפורום כותבת רושמת מילים בכתב כה ענוג אבל מאוחר - אפילוג

אפי, מה יש לך לאמר להגנתך

שאל עו"ד איקס בריבוע את נאשמת מספר אחת - אפילוג במשולש. :) בית המשפט מורה לנאשמת להגביר את קולה (ולמזוג לי גם). ובאותה הזדמנות, בגלל שאני חדש פה, אבקש שכל אחד מכם יקום ויציג את עצמו. תודה מראש ולא לזנב.

באתי בתור

של הבאה בתור, היא נתנה לי לעקוף כי יש לי רק שאלה. הרופא כבר בפנים? גם אני חדש/ה גא/ה
אפשר לצעוד לידך?

צעדת ירושליים התקיימה לה אתמול

אל תדאגי מיס יקרה שמעכזת על המסלול צעד צעד ונצעיד כאן את כל הלול ומילה אחרונה לפני שאני חוזר למציאות: מי שמציג את עצמו מקבל טופס מילוי שאלות טופס סטנדרטי. מי שממלא פרטים עובר מבחן מיון ומבחן רמה לבדוק את כישוריו. מי שלא עובר את המבחן יוצא בדלת הימנית או השמאלית (נא לברר סופית עם זיוי). מי שיוצא בדלת הימנית (או השמאלית) משאיר ת´מפתחות אצל זיוי. וזיוי סוגרת ת´דלת אחריה. ואחרי שזיוי תצא בחוץ נכבה את האור ונלך לישון. [זיוי - ועכשיו ברצינות, שתדעי לך שיש כאלו שבאו רק בזכותך וזה לא בסדר שאת לא פה]

למעלה