אפיייייי

מיטללל

New member
אפיייייי

איזה כוסיתתתתתתת
מזל טוב

d@r121

New member
הפולנייה היא סלברטאי!

אתם ראיתם את אפי שלנו מחבקת חזק את אודטה בפריים טיים של ערוץ 2? אז אפי ברכות על הזכייה, עכשיו התבררו המניעים המסתוריים למה הכרחת אותנו להצביע לתוכנית. מה גם שהכיסוי שלך נחשף
מפגש פורומאפי הבא ייערך באולפנים של ערוץ 10

adidas^

New member
אפי איזה גדולה!!!

אפי היית ענקית, ממש מקסימה, קבלי ח"ח מכל המשפחה, היינו כולנו בעדך! (ואפילו הצבענו) מזל טוב!!

_alon_

New member
ואני טוען

שאפי שלנו בגלל עיסוקה, היתה צריכה cover, לתפוס זהות של מישהי אחרת. אז היא בחרה את האישה הזו שהזכרת, שקוראים לה גם אפי. ככה הזהות האמיתית של אפי שלנו נשארת סודית ומסתורית. האשה הזו לא יודעת שמשתמשים בזהותה ואולי כדאי להזהירה שהיא מבוקשת במספר מדינות בגלל דברים שאפי שלנו עשתה. בכל מקרה לאשה שראינו מזל טוב.

זיו25

New member
ברכות לרגל הזכיה

את יודעת לאן לשלוח את הפסל, נכון?
בברכה, זיו.

shellyland

New member
לא ראינו אבל שמענו

מזל טוב גדול לתכנית הבוקר של העשור. לרגל המאורע אני מבזבזת את מכסת הדביקונים שלי:

nutmeg

New member
../images/Emo49.gif ויישר כוח

לצערי לא ראיתי - אבל אני שמחה לשמוע פה בפורום. נו? הקליטו לך? עשו רפרודוקציות? שלחת לאמא תמונה ממוסגרת בזהב?

MK4

New member
רגע רגע רגע רגע

אני בטוח במיליון אחוז שכל הסיפור הטלוויזיוני (אין לכם מושג כמה קשה לדיסלקט לכתוב את המילה הזאת...) הוא רק סיפור כיסוי לעיסוק האמיתי של אפי שכולנו יודעים עליו. כאילו, אין שום סיכוי קטן שבקטנים שזה מה שהיא באמת עושה.... זה הרי ברורררררררררררררררררררררררר שאפי היא א' וחצי משעות העבודה שלה הן בכלל באזור חיוג של טהרן או משהו כזה..... נכון, גם בטלוויזיה יש אוזניות מגניבות אז מה?! זה הכל כיסוי אין אפס.... מיליון אחוז.........בטוח.... נקודה... סוף......נכון??? בבקשה.............. השבור

אפשר לדעת במי מדובר?

קיבלתי הודעה בפלאפון שהפורום השתגע,ויש צורך להגיע לעשות סדר. מילא זה היה יום רגיל, אבל להפריע את שנתי המנוחתית בשעה 23:00 בצאת השבת?!?! אז א) אין לי מושג מי הבחורה. ב) אני שמחה בשבילה. ג) גם בשבילכם אני שמחה. ד) אני אכן כוסית, וזה ידוע. ה) מסי החבר עולים מחר. למה? כי הערתם אותי. ו) אפשר לחזור לישון? ותודה לכל המצביעים וגם לאלה ששיקרו לי ואמרו שהצביעו. יום הדין יגיע, מיד כשאחזור מהמשימה בקולוביה. נמאס כבר מהחוטפים האלה.

אושר מ

New member
לא ראיתי

ולמרבה הבושה גם לא הצבעתי... אבל בכל זאת המון מזל טוף!! (נ.ב אני כותבת ביום ראשון!! אני בשוק!!)

למעלה