וכי לא אמרו שיצא טוב (והפוך).
מה ששיפר לי את מצב הרוח זה חבר שלי, אופה בחסד, שסיפר לי היום בבוקר שהוא עשה את הפוגאס (מתכון שונה ויותר מסובך) -
ויצא לו מדהים
אתה בטח יודע שלא כולנו נולדנו עם מערוך ביד...
אין מה לעשות, עושים טעויות ופיקשושים בדרך, זה חלק כמעט הכרחי מהלמידה.
אני אישית מאוד מערכיה את הפינה שלך, לא יצא לי לספור אף פעם כמה משתתפים, אבל ללא ספק יש עניין רב בפינה הזאת ואני רואה את זה כהצלחה
.
אל תשכח שבאנו לכאן לריב סופו של דבר, לא לבשל
סתם סתם, בנימה אישית- אני תמיד- תמיד מתכננת להשתתף, אבל (הכנס תירוץ כלשהו שקשור לחוסר זמן ובילוי בסופ"ש בבית הלא מאובזר מטבחית של הבנזוג)
הכוונה שלי להכניס את המערוך לגנים.
בקשר לתירוץ על הבית הלא מאובזר - למדנו מהליידי שזה לא תירוץ טוב.
מעניין אותי איך היא לשה את הבצק הזה בלי מיקסר, אבל לזה נצטרך לחכות כמעט שבועיים לשבת של ה-8/9.
בעצם בתאריך הזה אני בחול בברצלונה (המלצות?) אז כנראה אני אקדים את שרשור הסיכום.
תמיד דחוס אצלינו.... מה גם שחוץ ממני לא יודעת מי עוד יטעם מיזה, אחותי נגעלת מהרסק תפוחים שבמתכון, והשאר סתם נראה לי יעדיפו את של אחותי... (שאגב, עושה בלי ביצים )
רסק התפוחים במתכון הזה מוסיף רכות לבצק.
את אותה רכות יכולנו להשיג על ידי שמן, אבל רסק תפוחים יותר בריא וחוץ מזה כבר יש די הרבה שמן במתכון גם ככה.
לדעתי, רסק התפוחים יכנס גם לבצקים לא טבעוניים ברגע שהשפים יעלו על זה, בגלל שזו המצאה נפלאה.