שאלו אותי
"רציתי רק לשאול בקשר לשבלולי שמרים - אם שעה וחצי התפחה אחרי שיוצרים את השבלולים זה חובה, או שאפשר להסתפק בחצי שעה?"
תשובה:
צריך לחכות שהשבלולים יתפחו. אם אופים בתבנית, ממש רואים איך שהם ממלאים את כל הרווחים (ואם סידרנו אותם בלי רווחים, אז הם מתפרצים למעלה).
זה הזמן לאפות אותם.
כעת בקיץ זה יכול לקחת בין חצי שעה ולשעה.
בחורף, שעה וחצי.
בעיקרון, לא מאיצים בשמרים. אנחנו מחכים שהם יהיו מוכנים (מוכנות?)
זה המקום גם לומר שצריך לסדר את השבלולים בצורה מרווחת בתבנית. שתי כמויות בצק יספיקו לתבנית 26.
"רציתי רק לשאול בקשר לשבלולי שמרים - אם שעה וחצי התפחה אחרי שיוצרים את השבלולים זה חובה, או שאפשר להסתפק בחצי שעה?"
תשובה:
צריך לחכות שהשבלולים יתפחו. אם אופים בתבנית, ממש רואים איך שהם ממלאים את כל הרווחים (ואם סידרנו אותם בלי רווחים, אז הם מתפרצים למעלה).
זה הזמן לאפות אותם.
כעת בקיץ זה יכול לקחת בין חצי שעה ולשעה.
בחורף, שעה וחצי.
בעיקרון, לא מאיצים בשמרים. אנחנו מחכים שהם יהיו מוכנים (מוכנות?)
זה המקום גם לומר שצריך לסדר את השבלולים בצורה מרווחת בתבנית. שתי כמויות בצק יספיקו לתבנית 26.