אפיה במקרוגל משולב

סימה2508

New member
אפיה במקרוגל משולב

שלום
אפיתי עכשיו עוגה במקרוגל על חום 170מעלות,והעוגה נשרפה אחרי 20דקות. אבל ממש עלה עשן כמו במדורה.
אני הבנתי שקניתי תנור אפיה במקרו וראיתי גם את שי לי אופה במקרו כזה. אז כמה זמן אופים עוגה?
אשמח לשמוע מאנשים שיש להם מקרו של דלונגי

PaleMoonlight

New member
קראי את ההוראות...

בחוברת ההדרכה שצורפה למכשיר. שם צריכות להיות מפורטות כל הפונקציות והתכניות של המכשיר. אם היא לא ברשותך, התקשרי לשירות הלקוחות של החברה ובקשי מהם שישלחו לך חוברת הדרכה בעברית לדגם שיש לך. בקשי מהם שיבררו לך באיזו תכנית בדיוק לבחור כשאת רוצה לאפות עוגה בחושה. למיטב ידיעתי, האפייה אורכת כ-40 דקות בחום הנמוך במעט מ-170 מעלות. סביר להניח ששגית בבחירת התכנית הנכונה ולכן העוגה נשרפה. כדאי גם להקפיד לנקות את המשטח הפנימי ואת גוף החימום הגלוי מפירורים או משיירי מזון הדבוקים אליו, במידה ויש כאלה.

סימה2508

New member
אפיה במקרוגל עזרה

תודה על תשובתך.החוברת שקיבלנו היא בעיברית .לא רשום שם לגביי אפייה מלבד 2 שורות שזה דומה לחימום מוקדם.אין הסבר לגביי זמן אפיה,רמת חימום המקרו לפני ההכנסה ורמת חום האפייה.אני השתמשתי בתבנית סילקון (האדומה)האם מותר?האם זה הגורם לשריפת העוגה אחרי 20 דקות?הזמנתי שיחה טלפונית עם טכנאי לא ברור לי אם הוא מבין באפייה או אפה פעם בחיו,כי הוא יקרא בדיוק את אותה חוברת שיש לי.
אשמח אם באתר יש משהי או משהו שאפה במקרו וייתן עזרה.

PaleMoonlight

New member
את בטוחה שמדובר במיקרוגל משולב?

בכל מקרה, בחוברת ההוראות צריך להיות פירוט של כל האפשרויות הקיימות במכשיר, כולל טבלאות מפורטות המציינות בשמות את המוצרים שאפשר להכין (מרק, צלי, עוגה וכו'). אופציה לחימום מוקדם מדברת על חימום לפני אפייה. הבחירה היא לפי תכניות שמובנות אוטומטית במכשיר.

תבניות סיליקון מתאימות לשימוש במיקרוגל אם מוטבע עליהן סימון ברור לכך. לא כדאי להכניס למיקרו תבניות סיליקון זולות שאת לא יודעת מה המקור שלהן. לא נראה לי שהאשם בתבנית. נראה לי שהפעלת בטעות את גלי המיקרו בעוצמה גבוהה ולכן התערובת נשרפה.

בכל מקרה, הטכנאי יסביר לך לפי המספר המדויק של הדגם שלך. הוא אמור להבין במכשיר שהוא מספק לו שירות ואני מציעה לך לרשום את הפרטים שהוא יגיד לך ולהוסיף אותם לחוברת.

אפייה במיקרוגל, תשובה

אין לי מיקרוגל של דלונגי ולכן אני לא יכולה לענות על כך בצורה ספציפית, אבל יש לי הרגשה שלא שמת את העוגה על תוכנית אפייה של תנור, ולכן היא נשרפה.
לתבנית מסיליקום אין קשר לשירפת העוגה.
היחידים שיוכלו להשיב לך על כך הם האנשים של דלונגי.

סימה2508

New member
תודה לכולם

הבנתי את הטעות שלי,עקב רשום של הוראות דפוק של החברה.הפעלתי אחרי חימום המקרו והכנסת העוגה לחצתי על start ואז הפעלתי את המקרו ולא את האפייה.אחרי שיחה עם טכנאי הבנתי שצריך לחזור על כל הפעולה של החימום גם אחרי הכנסת העוגה.
תודה לכל המשיבים

למעלה