אפטר שייב גרמני

Tamir Zoref

New member
אפטר שייב גרמני

ברגע שנודע לי כי כנס העסקים השנתי בתחום העיסוק שלי יתקיים השנה ברוטנבורג, סידרתי את הטיסות כך שאוכל לבלות שם את סוף שבוע ועוד יומיים חופש על חשבוני.
למה? קודם כל כי רוטנבורג היא עיר מהממת על הדרך הרומנטית בבוואריה, אי שם בין מינכן ליער השחור, אבל בעיקר מכיוון ששם גר חברי מילדות ארנון ביחד עם אשתו החמודה בריגיטה.

ארנון ואני למדנו ביחד מכיתה ג' ועד לסוף התיכון והיינו חלק מחבורה של חמישה חברים שהתפזרו ברחבי העולם אחרי הצבא.
למעשה רק אני נשארתי לגור בחיפה.

הכנס היה נחמד כרגיל עם אוכל טוב, מפגשים מעניינים עם קולגות, לקוחות ומתחרים ואווירה נחמדה ומשוחררת.
יומיים של הרצאות, תצוגות, דוכני קידום מכירות חלפו להם ביעף ויום שישי בצהריים עזבתי את המלון וירדתי למטה להמתין לארנון שיאסוף אותי.

ב,מ,וו שחורה מהסוג שבארץ אתה רואה בעיקר אצל ערסים, אבל בגרמניה אתה מצליח להתרשם ממנה מחדש, נעצרה בחניה וארנון זינק מתוכה לחיבוק פראי כמוהו לא כל כך רגילים לראות בגרמניה המנומסת והמעונבת.
מאז שעבר לגרמניה, שנה לאחר השחרור ובכל שבע עשרה שעברו היה מקפיד להגיע אחת לשנתיים לישראל, כדי לבקר את ההורים והחברים וכך שמרנו על קשר במהלך כל השנים הללו
כך גם פגשתי את בריגיטה בהתחלה כחברה של ארנון, אח"כ כארוסתו ובסוף גם כאשתו וכאם ילדיו.

לאחר שלב החיבוקים, נכנסנו למכונית ונסענו לביתו באזור העתיק יותר של העיר.
כשנכנסנו לחניה ראיתי את בריגיטה עומדת בגינה עם שני ילדיהם ושני תיקים.
"היא מסיעה את הילדים להורים שלה לסוף שבוע" הסביר לי ארנון "ככה זה כל סוף שבוע שני ואתה מכיר את הגרמנים, סדר חייב להיות, אז למרות שאתה באת, הילדים צריכים ללכת לסבא וסבתא".
חייכתי לעצמי מבפנים, כי אחרי הכל די שמחתי, עם כל האהבה שלי לילדים, שאוכל לבלות יותר זמן איכות עם ארנון בלי הפרעות והסחות דעת.

בריגיטה חיבקה אותי בחום, כמו תמיד ואני החזרתי לה בחיבוק משלי.
תמיד אהבתי לחבק את בריגיטה, יש בה משהו מאוד נעים ולא מאיים.
היא לא חתיכה הורסת ולמען האמת מעט עגלגלה, אבל החיבוק שלה הוא תמיד עוטף ונעים.

"אני רק לוקחת את ג'ק וג'וש להורים שלי וחוזרת אליכם" אמרה לי באנגלית עם מבטא בווארי קליל.
תמיד צחקנו על השמות האמריקאים שבחרו ארנון ובריגיטה לבנים שלהם, שכל כך גדלו מאז שראיתי אותם לאחרונה.
בריגיטה והילדים נכנסו למכונית השניה (גם היא, כמה מקרי, ב.מ.וו שחורה) ונסעו וארנון ואני נכנסנו הביתה.

רוצה לשתות משהו? שאל ארנון ואני השבתי בשלילה.
בימי הכנס אכלתי ושתית עד להתפקע והדבר היחיד שממש רציתי זה בריכה וסאונה.
זה לא שבמלון בו התקיים הכנס לא היתה סאונה, אבל מכיוון שבגרמניה נכנסים לסאונה עירומים לגמרי, לא ממש בא לי שקולגות שלי יראו אותי בעירום, לכן נמנעתי מכך.

"אז למה אתה מחכה? קח את בגד הים ובוא נזוז" – אמר ארנון שהופיע תוך חמש דקות לבוש בבגד ים, עם חלוק רחצה עטוף גם בשבילי.
שחינו בבריכה ואחר כך נכנסנו אל הסאונה.

כשהורדנו את בגד הים והתיישבנו בעירום מלא על המגבת הלבנה, הבחנתי במשהו מוזר.
לכל הגברים שישבו בסאונה, היה איבר גדול וזה של ארנון, שמאז שאני זוכר אותו תמיד היה לו כלי יוצא דופן בגודלו, נראה ענקי במיוחד.
כמה שניות לקח לי עד שהבחנתי שכל הגברים שם היו מגולחים למשעי ורק אני יושב עם יער שחור בין רגלי שגורם לאיבר הקטן ממילא שלי, להראות עוד יותר קטן.

"מה זה?" שאלתי את ארנון "האופנה האחרונה?"
"כן" ענה לי ארנון "כולם פה מגלחים והאמת? זה הרבה יותר נעים, בעיקר בקיץ"
"אבל אתה לא מפחד לעבור עם סכין גילוח על האוצרות הטבעיים שלך?" שאלתי אותו בגיחוך, אך בעניין.
"למען האמת, בריגיטה דואגת לגלח אותי" ענה ארנון בלי שמץ מבוכה "היא ממש אומנית בתחום"
הייתי קצת נבוך, לא רק בגלל המחשבה על בריגיטה מגלחת לארנון את הזין והבייצים, אלא בעיקר לנוכח המבטים של כל הגברים והנשים העירומים שבסאונה בי, או יותר נכון לומר בזין שלי שהתחבא בין השערות.
"בוא נסע הביתה" חילץ אותי ארנון ממבוכתי.

כשהגענו הביתה, בריגיטה כבר היתה שם, מכינה לנו חביתה עם נקניקיות לארוחת הערב.
טרפנו את האוכל והמשכנו לשבת ולשוחח.
בשלב מסויים קמתי לשירותים וכשחזרתי משם כעבור כמה דקות, הביטה בי בריגיטה במבט מעט מוזר, שגרם לי להבין ישר שארנון סיפר לה על מאורעותינו בסאונה.

"בריגיטה ואני דיברנו קצת בזמן שהיית בשירותים" פנה אלי ארנון "וסיפרתי לה על היום בסאונה".
"כן תמיר" המשיכה בריגיטה "אולי כדאי שגם אתה תגלח וככה לא תהיה חריג שם"
הבטתי בשניהם סמוק לחיים במשך כמה שניות, עד שארנון המשיך: "אתה יודע מה? אולי כדאי שבריגיטה תגלח אותך?"

המחשבה על אשתו של החבר הכי טוב שלי מגלחת לי את הזין והביצים לא נראתה לי כל כך, אבל בריגיטה חייכה אלי: "אל תדאג, אני אלופה בזה וכשאני אסיים לגלח אותך, תוכל ללכת מחר בגאווה לסאונה, חלק כמו כולם"
"אני אלך להתקלח ובינתיים אחשוב על זה" עניתי להם.

בזמן שהתקלחתי, ארנון נכנס, הסתכל בי כמה שניות ואמר: "אני יודע שזה מוזר לך שאשתי תגע לך בזין, אבל תדע שזה בסדר גמור מבחינתי, כי אני סומך עליך שלא תעשה שטויות"
"טוב" חייכתי אליו "אם אתם כל כך מתעקשים".

"אז כשאתה מסיים, תניח את המגבת על אדן האמבטיה ותשב עליה" הכניסה בריגיטה את ראשה לתוך חדר האמבטיה.
היא הביאה מגבת נוספת לרצפה, כדי לאסוף את השערות שירדו ממני, מספריים, וסכין גילוח חד פעמית חדשה.
יצאתי מהמקלחת והתנגבתי, אבל כשבאתי לנגב את המפשעה, עצרה אותי בריגיטה: "זה דווקא טוב יותר כשזה רטוב.

הנחתי את המגבת כפי שהתבקשתי על אדן האמבטיה והתיישבתי עליה.
ברגיטה אחזה במספריים והחלה לגזור קצוות שיער ארוכות יחסית.
המחשבה על מספריים שמשמיעות רעש גזירה כל כך קרוב לאיברי גרמה לי להירתע מעט, אבל בריגיטה הרגיעה אותי: "אם נתחיל לגלח ישר, השיערות יסתמו את הסכין ואז יש סיכוי שתיחתך, אבל אחרי שגוזרים את השיערות הארוכות ונשארים זיפים, הרבה יותר קל לגלח.

ואכן תוך שלוש דקות, כבר נראה שיפור משמעותי ואפילו האיבר הקטן שלי, נראה כבר הרבה יותר גדול.
"סיימתי עם המספריים" הכריזה בריגיטה.
היא לקחה את קצף הגלוח והתיזה מעט בכף ידה, מורחת אותו על הבייצים שלי.
במצב רגיל כבר הייתי עם זיקפת טילים, אבל הסיטואציה המלחיצה והובדה שארנון היה שם והסתכל כל הזמן הזה, הפכה את העניין לרחוק מאוד ממשהו מיני.
"תחזיק את הזין צמוד לבטן התחתונה" פקדה עלי בריגיטה והחלה להעביר את הסכין על הבייצים שלי מלמעלה למטה, שוטפת בכל כמה שניות את הסכין שנסתמה בקצף ובזיפי שיער.
כשסיימה עם הבייצים, משכה את איברי כלפי מטה והחלה לגלח את האזור שמתחת לבטן התחתונה.
תוך מספר דקות מועט, הייתי חלק לחלוטין.
למען האמת לא לחלוטין, מכיוון שעל הזין שלי נשארו עוד כמה שערות קטנות.
בריגיטה לקחה עוד מעט קצף גילוח בכף ידה והחלה למרוח לי אותו על הזין.

כאן כבר לא יכולתי יותר ולמרות הסיטואציה המביכה, איברי החל להגיב למגעה החלק והנעים ונעמד תוך שניות
הבטתי בארנון במבט מתנצל, אבל הוא רק חייך אלי בחזרה ויכולתי לראות שגם אצלו העניינים מתחילים לזוז.
"זה בסדר" הוא אמר לי "היא חייבת שיעמוד לך כדי שתוכל לגלח אותו".
בריגיטה העבירה את הסכין על איברי בעדינות ובמקצועיות, מורידה את שאריות השיער האחרונות ממני.

כשסיימה, שטפתי את עצמי ובפעם הראשונה מאז גיל 12, הייתי חלק למטה כתינוק ביום היוולדו.
המראה היה מוזר, אבל אהבתי מאוד את העובדה שפתאום הזין שלי נראה גדול יחסית.

"עכשיו אתה" אמרה בריגיטה לארנון שהוריד מיד את מכנסיו ואישר את חשדי.
הזין הענק שלו עמד כמו מוט ברזל ומכיוון שהיה חלק מלכתחילה, הגילוח שלו לקח לא יותר משתי דקות.

"כל הכבוד, עכשיו שניכם חלקים" צחקה בריגיטה "עכשיו רק צריך למרוח קרם כדי שלא יווצר גירוי".
מהארון שבאמבט שלפה שפופרת של משחה ולקחה מעט בידה, מורחת את המשחה על ארנון.
כשסיימה, לקחה עוד משחה והחלה למרוח אותה עלי.
האויר כבר היה מלא בחשמל וכשידה החלקה והמשומנת של בריגיטה עלתה וירה על איברי ועל אשכיי, נפלטה מגרוני אנחת עונג חלושה שגרמה לארנון ולבריגיטה לצחקק.

להפתעתי, פתח ארנון את חלוקה של בריגיטה והפיל אותו על הרצפה, חושף את גופה העגלגל ואת שדיה הכבדים למראה.
הוא השכיב אותה בעדינות על החלוק הפרוש ולקח מהקרם אל ידיו.
"גם אני רוצה למרוח עליך קרם" אמר והחלק למרוח על שדיה ועל בטנה.
לאחר מכן החל לנשק את רגליה, מלמטה למעלה, מפשק אותן בעדינות ונותן לי הצצה אל איברה אשר כמה לא מפתיע, היה חלק לחלוטין גם הוא.

המראה הי

וונוס45

New member
די... תמשיך!

קטעת את הסיפור בדיוק לפני שסיפרת לנו על -
האפטר שייב הגרמני... חייבת להריח אותו...בבקשה...
חוצמזה, זה כתוב ממש טוב.

yottamm

New member
בכוונתי לפנות למוחקק

נראה לי שציפי ליבני בתקפידה החדש תזקק לעניין.
אולי נצרף אותה לפורום.
יחוקק חוק נגד הפסקת סיפורים באמצע..

giligil55

Member
חלק ב׳

לדעתי הסיפור נקטע לך בגלל אורכו

יש לך אפשרות לפרסם את ההמשך בתגובה לחלק הראשון

ברוך הבא לפורום

Tamir Zoref

New member
Cרוכים הנמצאים

הסיפור לא נקטע בשל אורכו, אלא מכיוון שטרם הספקתי לכתוב את חלק ב'

בקרוב (לצערי זה יקח כמה ימים

נו.... ו.....

מיד לשבת לכתוב את ההמשך.

זה לא בריא לי ככה להשאר באוויר... חרמנית יתר....

לא....אתה צוחק....

התחלת לכתוב "המראה הי...." ובדיוק נגמר לך הזמן ?

בכל אופן....אהבתי את הסיפור מאוד. מחרמן, מגרה, בנית את המתח בצורה נהדרת. ממש סיטואציה שמתחשק להיות בה.
מבחינתי אין צורך שתוסיף המשך. כל מה שתכתוב מעכשיו יהיה טריוויאלי. הסיפור הוא נפלא בדיוק בנקודה בה הוא עצר

Tamir Zoref

New member
והנה ההמשך

המראה היה כל כך סקסי ומגרה וכמעט בלי לשים לב, התחלתי ללטף את עצמי.
"מה אתה עושה?" העיר אותי ארנון בפתאומיות
חשבתי שהוא עומד לנזוף בי, אבל להפתעתי הוא הזמין אותי להתקרב "בוא תרגיש כמה היא חלקה" הוא לקח את ידי והניח אותה על שאיברה.
היא היתה רטובה לחלוטין ואתבעותי ממש החליקו על שפתיה התחתונות.
"תמשיך, תמשיך, כולם יודעים שאין כמוך בלעשות ביד ולרדת לנשים" עודד אותי ארנון.

"אולי נעבור למיטה" הציעה בריגיטה ותוך שתי דקות כבר שכבנו שלושתינו בעירום על המיטה.
שכבתי על גבי, איברי מזדקר למעלה ובריגיטה התיישבה מעלי, מגישה את הכוס שלה אל שפתיי: "ארנון סיפר לי שנשים מתות על איך שאתה יורד להן"
הריח שלה היה כל כך נעים ומגה עורה החלק בפי היה משכר.
ליקקתי, מצצתי, ינקתי את איברה, דוחף את לשוני לתוכה כמו זין קטן.
בזמן הזה ארנון הגיש את הזין שלו לפה של בריגיטה ומראה הזין האדיר שלו מלמטה, נכנס ויוצא מפיה של אשתו היה מדהים עוד יותר.

בריגיטה החלה להניע את אגנה כנגד פני בקצב מתגבר והולך.
היא הפסיקה למצוץ לארנון והתרכזה כל כולה בתענוג שהסבתי לה.
ממצב בו אני זה ששולט במצב, הפכתי לכמעט פסיבי כשבריגיטה זיינה את פני.
הזין שלי כבר החל לכאוב כשכמעט וניתרתי ממקומי בבהלה כשהרגשתי יד חמה מתחילה לשפשף לי את האיבר.
בריגיטה המתנועעת הסתירה לי את שדה הראיה, אבל לא הייתי צריך להיות גאון כדי להבין שארנון הוא זה שמלטף לי את האיבר.

כמה שניות לאחר מכן, הרגשתי במשהו עבה וחם שמונח לי על הזין, זה היה הזין של ארנון.
הוא החל לשפשף את איברו באיברי ביד משומנת.
אף פעם לא נגע בי גבר ולא נגעתי בגבר, אבל המחשבה על הזין של ארנון כנגד הזין שלי נראתה לי פתאום כל כך מגרה, אפילו יותר מהתחושה עצמה.

לפתע נמתחה בריגיטה לאחור והחלה לפלוט גניחות רמות.
הרגשתי את כל מיציה נובעים ממנה ושוטפים את פני כאשר היא נשכבה לאחור על גופי, פניה נמצאות מילימטרים ספורים מהאיברים המתחככים של ארנון ושלי

האורגזמה של בריגיטה החלה לגווע וגופה התרפה, היא הזיזה את גופה הצידה ולקחה את הפיקוד על המצב.
היא ליטפה את הזין שלי ביד אחת ואת זה של ארנון ביד השניה, מקרבת אותנו זה לזה, עד שאיברנו נפגשו שוב.
היא מצצה פעם לארנון ופעם לי ובסופו של דבר, לאחר שהיינו כמעט צמודים, את שנינו בבת אחת לתוך פיה, כלומר אותי באופן כמעט מלא ואת ארנון רק קצת.

השיא הלך והתקרב, כשבריגיטה הוציאה אותנו מפיה והחלה לחכך את הזיינים שלנו זה בזה.
הזין שלי היה חצי מאורכו של ארנון וחצי מהקוטר שלו, לכן את החלק המקופח של ארנון המשיכה בריגיטה למצוץ.
עמדנו לגמור כשפתאום בבת אחת הפסיקה בריגיטה לגעת בנו.

היא השכיבה את ארנון על גבו ופשקה את רגליו.
אחר כך, הנחתה אותי אל בין רגליו של ארנון, מצמידה את אגני אל אגנו.
"תעשה כאילו אתה מזיין אותו" לחשה באוזני
הנעתי את אגני כנגד אגנו של ארנון בקצב הולך וגובר. המשחה שמרחה לנו בריגיטה קודם והמציצה שלה עשו את החיכוך רטוב ונעים.
זין השתפשף בזין, אגן באגן.

חשבתי שזה השיא, אבל גיליתי שיש עוד למה לצפות כשהרגשתי את לשונה של בריגיטה מלקקת את פי הטבעת שלי.
לא יכולתי להחזיק יותר וגמרתי בעוצמה אדירה, הזרע שלי ניתז אל בין האגן שלי לזה של ארנון שתוך שניות גמר גם הוא, ממלא את הבטן התחתונה שלי בתערובת של זרעינו.

נשכבנו מותשים על גבינו זה לצד זה ובריגיטה נשכבה בינינו.
"יש הרבה למה לצפות במהלך סוף השבוע הזה" אמרה בריגיטה בטון מזמין
ואכן, היה, אבל זה כבר סיפור אחר.

giligil55

Member
היה שווה לחכות

והלוואי שתמשיך לכתוב לנו ולשתף אותנו בחוויות שלך ובפנטזיות שלך

3 זה תמיד דינמי יותר

אין ספק שההמשך הפך את הסיפור למשהו עסיסי יותר
אשמח לקרוא עוד סיפורים שלך , למדתי משהו על גילוח
מקווה לישם את זה בעתיד

למעלה