אפטר שייב גרמני - חלק שני

Tamir Zoref

New member
אפטר שייב גרמני - חלק שני

למחרת היה קצת מביך להתקל בארנון ובבריגיטב, אבל הם התנהגו כל כך בטבעיות ממש כאילו דבר לא ארע וזה היה בסך הכל חלום, אבל הזין והבייצים המגולחות שלי העידו כי הדבר קרה באמת.
אכלנו ארחות בוקר גרמנית טיפוסית שכללה נקניניות וביצה (על הבירה ויתרתי) והתארגנו ללכת לבריכה ולספא.
ארנון ואני נסענו ברכב שלו ובריגיטה שהיתה צריכה לעזוב לפנינו, נסעה ברכב שלה.
נסענו בשתיקה וגם כאשר הגענו לבריכה שחינו בלי מילים להנאתנו, בזמן שבריגיטה שוחחה עם בחורה צעירה ונאה למראה.
הבריכה היתה כמעט ריקה מאדם ולמעט אנחנו, הבחורה ששוחחה עם בריגיטה ובעלה, לא היו עוד אנשים.
"אני מקווה שאתה לא יותר מדי בשוק" - שבר ארנון את השתיקה - "כי אנחנו ממש נהנינו אתמול בלילה"
""האמת היא שממש לא הייתי מוכן לזה" עניתי לו "אבל זה היה מגרה בטירוף וגם אני מאוד נהניתי"
בינתיים סיימה בריגיטה לשוחח עם נאת המאה וניגשה אל שפת הבריכה כדי לומר לארנון משהו בגרמנית. הוא ענה לה בגרמנית ואז פנה אלי: "אנחנו חייבים לנסוע, אבל אתה יכול להישאר פה. אנחנו ניסע באוטו שלי ונשאיר לך את המפתחות למכונית של בריגיטה ושל הבית"
מכיוון שלא ממש היה לי מה לעשות לבד בבית שלהם, הסכמתי ונשארתי לשחות בבריכה.
בשלב מסויים יצאתי מהבריכה, שטפתי את גופי ונכנסתי לסאונה הריקה מאדם.
פרשתי את המגבת על ספסל העץ ונשכבתי עליה.
שתי דקות מאוחר יותר נפתחה הדלת והבחורה ששוחחה עם בריגיטה מקודם, ביחד עם בן זוגה נכנסו לסאונה.
הבחורה, גבוהה יחסית, עם חזה בינוני ויפה וגוף חטוב, לא כמו של דוגמנית שדופה, אלא כמו של אשה אמיתית, חייכה אלי בנימוס.
בן זוגה, בחור גבוה ורזה הוא לא מהסוג שמראהו משאיר עליך רושם עז, זאת אומרת כל עוד אתה רואה אותו לבוש, אבל ברגע שהסיר את המגבת, כמעט נשמטה הלסת התחתונה שלי מרוב תדהמה.
אם עד היום חשבתי שלארנון יש כלי גדול, ליד הבחור הזה ארנון נראה כמו נער מתבגר.
בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה, ארוך ועבה כמו צינור כיבוי אש.
לא, בהחלט לא שיניתי את נטיותי המיניות בעקבות אתמול בלילה ולא ממש הרגשתי משיכה כלפי הבחור הזה, אבל הדבר הענקי הזה שניצב מול עיני היה בבחינת אטרקציה שלא ניתן להתיק ממנה את המבט.
"היי" פנה אלי הבחור באנגלית במבטא גרמני "אני פיטר וזו הלנה"
"תמיר" עניתי לו בחזרה ולחצי את ידו.
למרות המבטא הכבד, הפגין פיטר שליטה ראויה לציון באנגלית ושוחחנו שיחת נימוסין סטנדרטית.
הלנה הביטה בנו וכמעט לא פצתה את פיה.
לאחר כעשר דקות של זיעה מוגברת, פניתי לצאת מהסאונה וגם פיטר והלנה התרוממו.
לפתע פלטה הלנה אנקת כאב ושלחה את ידה אחורה לאחוז בגב התחתון.
פיטר זינק לעברה ועזר לה להזדקף.
"את בסדר?" שאלתי אותה והרגשתי די דביל, כי די ברור היה שנתפס לה הגב והיא לא ממש בסדר.
"היא תהיה בסדר" ענה לי פיטר "אתה מוכן לעזור לי לקחת אותה החוצה?"
פיטר תמך בה מצד אחד ואני מהצד השני וליווינו אותה אל מחוץ לסאונה, תוך שהם מדברים ביניהם בגרמנית.
"בוא, ניקח אותה לאחד מחדרי העיסוי, יש שם מיטה ונוכל להשכיב אותה" אמר לי פיטר וכך עשינו.
הנחנו אותה על גבה על המיטה, אבל אנקות הכאב שהשמיעה גרמו לנו להפוך אותה על בטנה, כשראשה.
"אנ הולך להביא את הרטפא של הבריכה" אמר לי פיטר "אתה תוכל להישאר איתה קצת?"
"ברור, אין בעיה" עניתי לו "אני כאן"
פיטר הלך, סוגר את הדלת מאחוריו עד כדי סדק צר והלנה המשיכה להאנח בכאב.
"יש משהו שאני יכול לעשות כדי לעזור?" שאלתי אותה, אבל היא לא ממש הבינה אנגלית ורק ליטפה את גבה הכואב.
הבטתי בה חסר אונים, לא ממש יודע מה לעשות. מצד אחד, על יכולות העיסוי שלי קיבלתי יותר מפעם אחת שבחים, אבל מצד שני, לגעת כך באשה ערומה שבעלה השאיר אותי להשגיח עליה, לא ממש נראה לי נכון.
אבל פיטר התמהמה והמחשבה על האישה המסכנה שסובלת כשאני יכול לעזור לה, לא ממש הניחה לי.
הנחתי את כף ידי בדיוק במקום בו אחזה הלנה והתחלתי לעסות בזהירות כשהזיעה שעל גופה גרמה לו להיות חלק כך שלא הזדקקתי לשמן.
לחצתי עם האגרוף ועם האצבעות רואה איך גופה של הלנה מתרפה והיא פולטת אנחת הקלה.
ידי עבדו במרץ על גבה התחתון, לוחצות, לשות, מרביצות ומרפות וחוזר חלילה ואנחות ההקלה הקטנות שלה הלכו ותכפו ולרגע היה נדמה לי שמדובר באנחות עונג.
הלנה שלחה את ידה לאחור ואחזה בידי: "קום" אמרה לי בגרמנית "בוא".
פניה עדיין היו קבורות בחור המיועד לכך במיטת העיסוי, אך ידה הנחתה אותי כך שעמדתי למראשותיה. ואז הנחתה את ידיי חזרה אל גבה.
שלחתי את ידיי לפנים, מעסות את כל גבה מאזור הכתפיים ועד לגב התחתון כשלפתע הרגשתי את ידיה לופתות את איברי ומתחילות ללטף אותו, גורמות לו להתקשות תוך שניות מועטות.
עברתי מגבה התחתון אל ישבניה העסיסיים, לופת אותם ומנדנד אותם בעדינות, מכניס את אצבעותי בין פלחי עכוזה אל עבר איברה.
כשאצבעותי החליקו על שפתי איברה, הרגשתי כמה שהיא לחה ובאותו הרגע כל כך רציתי לחדור אל תוכה.
כמעט שכחתי איפה אני נמצא כאשר רחש מכיוון הדלת החזיר אותי למציאות, אבל מה רבה היתה הפתעתי כשראיתי שם את פיטר, איברו האדיר זקור מלפניו והוא משפשף אותו במרץ..
"אל תעצור" אמר לי פיטר בקול מלא תשוקה "תמשיך".
באותו הרגע ממש הזדקפה הלנה, כאילו מעולם לא נתפס לה הגב והתיישבה על המיטה, מחייכת אלי ומפשקת את רגליה כך שניצבתי ביניהן.
איברה הלח (והמגולח) ניצב אל מול עיני במלוא הדרו, ורוד ומזמין כל כך, קורא לי לצלול את תוכו וכך אכן עשיתי, מלקק את שפתיה, לוקח את דגדגנה בתוך פי ומחליק עליו את לשוני בתנועות סיבוביות.
תוך כדי ליקוק, הרגשתי איך פיטר מצמיד את הזין האדיר שלו אלי ומתחיל לחכך אותו כנגד גבי התחתון.
המחשבה על המפלצת הזו שרוצה לחדור אלי לא ממש מצאה חן בעיני ולמען האמת די מיצית את נושא המגע בגבר אחר (כך חשבתי), לכן הזדקפתי והשכבתי את הלנה חזרה על המיטה, עולה מעליה לתנוחת 69, מלקק אותה ונותן לה למצוץ לי.
הלנה הכניסה את איברי אל פיה ללא כל קושי (בהתחשב בסטנדרטים שהתגרלה אליהם) ופשוט ינקה אותי.
בזמן שהמשכתי ללקק אותה ולפנק אותה באצבעותי, הופיע שוב פיטר בין רגליה והחל לתחוב אצבע משומנת אל ישבנה.
הלנה השמיע יבבה ולרגע חששתי לשלום איברי הנמצא בפיה וכנראה שגם היא, מכיוון שהיא שיחררה אותו והחלה לשפשף אותו כנגד פניה, מברישה אותו מדי פעם בלשונה.
פיטר דחף אצבע שניה אל תוך ישבנה והמשיך להרחיב אותה בתנועות איטיות.
המראה של אצבעותיו הנכנסות ויוצאות מישבנה כל כך קרוב לפני היה כמעט מהפנט, עד שפיטר תפס את כף ידי והוציא את אצבעותי מתוך הכוס של הלנה והקים אותי על רגלי ואחר כך גם את הלנה.
מתוך אחת המגירות שבחדר הוציא קונדום ארוז, פתח את עטיפתו ובעוד אני תוהה כיצד יצליח להלביש את הקונדום על איברו, לקח פיטר את איברי בידו והחליק עליו את הקונדום.
אחר השכיב אותי על המיטה והושיב את הלנה על איברי, מכוון אותי אל פי הטבעת שלה.
הלנה התיישבה באיטיות מייסרת על איברי שהחליק מילימטר אחר מילימטר אל תוך ישבנה, עד שכמו השתחרר פקק וכולי שכנתי בתוכה.
הלנה החלה לנוע בתנועות איטיות, ידיה מעסות את הכוס שלה, אך לא לזמן רב, מכיוון שפיטר התייצב בין רגליה והחדיר את איברו לתוכה.
קשה היה לתאר את ההרגשה.
כמה שצר וצפוף היה בתוכה לפני כן, כעת ממש יכולתי להרגיש את איברו האדיר של פיטר כשרק מחיצה דקה מפרידה בין איברו לבין איברי.
הלנה נהשמיע קולות כאילו שהיא נאבקת לנשום ותנועותיה היו כל כך איטיות עד אשר התרגלה לתחושה והחלה לנוע במהירות הולכת וגוברת.
האנחות שבקעו מפיה הפכו לזעקות כשהרגשתי כיצד פיטר מתכווץ בתוכה וידעתי כי הוא פולט שם את זרעו.
לא יכולתי להחזיק מעמד יותר ומילאתי את הקונדום בזרעי ומרגיש את הלנה צונחת עלי באפיסת כוחות.
רק לשניה נחתי וכמעט וחטפתי התקפת לב כשמחיאות כפיים נשמעו מפתח החדר.
שלושה זוגות עירומים הביטו בנו בתשוקה גלויה. כל כך שקועים עד ששכחנו איפה אנחנו נמצאים.
אחד משלושת הזוגות היו ארנון ובריגיטה.
"הפנטזיה של הלנה היתה שמישהו יזיין אותה בתחת, אבל כמו שראית, פיטר גדול מדי בשביל זה" סיפר לי מאוחר יותר "אחרי שבריגיטה סיפרה לה על אתמול בלילה, בזמן ששחינו, שתיהן תכננו את זה ביחד עם פיטר"
משום מה, למרות שעבדו עלי, ממש לא כעסתי.
עוד יום אחד נשאר לי לפני שאחזור לארץ, מעניין מה עוד יכול לקרות.

למעלה