אפטר חנוכה!!!

jKiTTiE

New member
=]]

וואלההה?!?! ואייי בנזונהההה =]] רגע...זאת רותם ויינר או עדי ויינר!? זאת מור בן דור =]] אני מידי פעם מסתכלת פה מתעדכנת...=]] חיחי

אני עדי

הקטנה מבין השלוש.. ויש גם חן.. באמצע חח :) ולמה שאלת..?
אני / אחותי מכירה אותך? :$ את מוזמנת גם להשאר ולכתוב ולא רק להסתכל..(:) וולקאם

שקסי

New member
כן חברים יש טיול נודד חנוכה!!

קצת אחרי- ב6-8 לינואר...
הוא עולה 360 שקלים חדשים במיוחד! הוא שווה הרבה יותר כי הוא טיול נודד!!!!
ובכל מועצה אולי יש סיבסודים... תבדקו זה שווה את זה!!! ביחיאת תבואו יהיה משהו בנננננננננזונה! ד"א למי ששואל איפה אני ומי אני... שלום אני עדי פרילינג דרום שרון (אימפריה) בעבר... ובני שמעון בהווה! גרעין עודד... סייי יאס סייי יאס סיי יאאססססססססס! ושלומי סבבה.... אתם מוזמנים לבוא לבקר ולהריץ טלפונים... פעם הייתי הרבה פה... כיום אני בערך פעם בשבועיים...(במקרה הטוב!) שיהיה לכולם ערב מהנה ושבוע נפלא.. (אולי אפילו שבועיים) אוהבת המון ומעריכה- עדי הקטנה עד מאוד!

jKiTTiE

New member
רגע עדי חחחח

חחח אני מכירה רק את רותם ואת הקטנה חחח =]] את בכיתה י' נכון?! או שאני מתבלבלת חחח לא יודעתתת חחחח ואני מכירה את רותם היא איתי בשכבה גם למדנו ביחד בבית אור =]]

לא הגבת לעדי הנכונה.. :)

"שקסי"... זו שכתבה את ההודעה שהגבת אליה היא עדי אחרת.. גרעינרית חח כשאת רוצה להגיב להודעה מסויימת את לא צריכה להגיב בהודעה האחרונה בשרשור.. אלא להגיב להודעה שאליה את מתייחסת.. בסוף כל הודעה יש "הוסף תגובה" אז את לוחצת שם ומגיבה.. :) ועכשיו לעניינינו - כן. אני בכיתה י'.. אחותי , רותם, בת 22 עכשיו... והיא לא למדה בבית אור
דברי איתי באייסיקיו - 176920404 יומטוב!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif פפ שמת לב שכל יום נפתח

שרשור כזה חדש? חחחחחח אתם גמורים לגמרי.. חח נראה לי שפשוט אף אחד לא בא..
חח סתם.. אני באה..

s h e e p i t

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

חחח יש טיול ז-ח לא שנראה לי אני יוצאת אליו אבל בסדר... נראה לי אני אזוז לישון...
אני לא מאמינה שאני הולכת מחר לבצפר בשביל שעת אפס ואז לשבת שני שיעורים בחוץ... 3 שעות (שיעור אצלינו זה שעה וחצי) ואז לאנגלית... (גם כן אנגלית... יותר שיעור חופשי) עכשיו תרחמו עלי טוב סיימתי לבכות
אפשר לישון
ללה טוב
לוב יו חביבים
שבילילי (אל תשאלו)

אני רוצה..../images/Emo4.gif

ונודע לי היום שמוציאים מגן רוה
הממ אבל מצד שני - מה קורה עם הישיבה שלנו..? תתחילי לחשוב על כלמיני דברים שאת חושבת שיכולים להיות בנושא שלנו.. צריך להתחיל לעבוד
בכלאופן - דברי איתי דחוף! אני אעדכן אותך

למעלה