אפטר חנוכה

אכן כן

אלה הפרטים שקיבלתי בדואר מהרכז שלי. טיול נודד, 6-8/1/05 לגיל תיכון. מסלולים: מעלה פל"מח סנפיר גדול עין יורקעם מיצד סנפיר מעלה עקרבים הרומי נחל גוב לינה לילה ראשון-מכתש גדול לינה לילה שני- מישור ימין מחיר: 360 ש"ח כולל הסעות, אוכל, אבטחה, חובשים. סיום הרשמה: 30/12/04 נשמע נחמד!

s h e e p i t

New member
אני באמת לא מבינה משהו...

הטיול הזה הוא 3 ימים בדיוק כמו הטיול הקודם לא יודעת בקשר למסלולים אבל לא משנה. אז איך זה שהטיול הזה עולה 360 והטיול הקודם עלה 500 שקל ?!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif נראה לי ש..........

זה קשור להסעות.. שעה של ההסעה, מרחק נסיעה וכו'.. אולי זה גם קשור לחניונים.. או שפשוט כל הסיבסוד שעשו לחנוכה סיבסד את זה במקום את חנוכה.. או.. שממש אין לי מושג.. חחח

מההה<?!?

ממש לא שמעתי על זה!! וואי כלכך שולט!! ממש ממש מקווה שזה נכון!! מאיפה שמעת עלזה?!? אה ויפעת מותק - אני חייבת דחוווווף לדבר איתך!!!! בקשר לועידה!! אז נדבר ותודה!! לילהטוב!! :)

יבח

New member
קיבלתי את הדפים האלה גם משני..

הוא רוצה שהאחותי תצא...

שחר נוי

New member
שאלה לגבי יבניקים?!

למישהו יש מושג אם יש קבוצת י"ב?? ועוד משהו... למישהו יש מושג אם מי שהיה בסמינר י"ב זוכה להנחה של 100 שקל כמו שהיה בטיול חנוכה?! זה יכול להיות ממש נחמד...

בוודאי...!

גם באפטר חנוכה תהייה קבוצת י"ב, לגבי ההנחה של סמינר י"ב אני צריכה לבדוק. איתכם באש ובמים...
נתראה מחר!!!!

THE sky angel

New member
לפי מה שהבנתי אז כן..

ה100 שקלים של הסמינר כנראה כן יחולו על ה"אפטר חנוכה"... =) יש מצב מאוד חביב שאני יוצאת.. הבטחתי לחניכים שלי.. למרות שהמסלול ממש דומה לטיול השנתי שלי... ושמצב הציפורן שלי לא מבשר טובות.. אבל עוד יש זמן!! מה איתכם? מי עוד מתכנן לצאת?

כחילה

New member
את יודעת מי יוצא מהמועצה?....

כי זה די ישפיע על אם אני יצא או לא.

מ ו ר ע ל

New member
למי ששמע ולמי שלא!!!

טיול חלופי לטיול חנוכה טיול מכתשים עצבני באיזור המכתש הגדול והקטן! מה6-8 לינואר חמישי שישי שבת עצבני שווה לכל נפש!!! מי שלא בא מרובע גרעין עודד חוף אשקלון 27 יהיה בסדר:)

למעלה