אפטר אפקטס

תומשיו

New member
אפטר אפקטס

יש אתרים באינטרנט המפרטים כיצד לעבוד עם התוכנה? אשמח אם תעזרו לי!

xLoVer

New member
ניצלו"ש, שאלה שקשורה לתוכנה

אפטר אפקטס: איך עושים מסיכות בתוכנה הזאת, והאים אפשר לעשות מסכה בפרימייר פרו? ואני גם אשמח למדריכים לתוכנה הזאת. תודה!

OrlyNL

New member
התנצלות

אני חייבת התנצלות קלה לתומר, אז...סליחה.

את ממש קטלנית היום ../images/Emo152.gif

מקווה שלא הרגזתי אותך....

OrlyNL

New member
ניר - הסבר

לא התכוונתי להיות קטלנית. זה פשוט משהו שמציק לי כבר המון זמן בפורום, ובמקרה זה יצא לי נגד מישהו שאני מאוד מכבדת. פשוט יש פה לפעמים שאלות של אנשים שאין לי מילה אחרת לתאר אותם חוץ מעצלנים )ושוב, תומר, לא מתכוונת אליך(. אני מתכוונת לשאלות שחוזרות על עצמן מאה פעם )כמו - איזה מצלמה לקנות( ושאלות שאפשר למצוא תשובה עליהם באינטרנט בקלות אני באמת חושבת שתושייה זה דבר מאוד חשוב בעריכה. אם בן אדם נכנס לפורום הזה כי הוא רוצה לדעת איזו מצלמה כדאי לו לקנות, שידפדף קצת אחורה, יעשה חיפוש ויסתכל בשאלות נפוצות לפני שהוא מפרסם הודעה. מסכים? ולגבי השגיאות כתיב, באמת שאני אף פעם לא מעירה לאנשים על זה )בעיקר כי יש לי אח דיסלקט ואני יודעת שיש אנשים עם בעיות( אבל, הצורה שאתה מציג את עצמך קשורה באופן ישיר ליכולת שלך למצוא עבודה. זה מה שאני חושבת. רואה? עכשיו אני פרקתי

זה טוב לפרוק

את צריכה לקחת בחשבון את כל אלה שנכנסים לפורום בפעם הראשונה, ומיד יורים שאלה לחלל הפורום. זה לא פשוט לדפדף אחורה ולמצוא את השאלה והתשובה הרצוייה. אני חושב שאנחנו צריכים להבין שתמיד השאלות הללו תופענה, ואין מנוס אלה לענות. אם לא נענה, החברים החדשים יראו בפורום זה כלא יעיל או מתנשא משהו. חוץ מזה, ברוך השם עבודה יש. אחד המשפטים החכמים ששמעתי וקיבלתי בגדר עצה, זה שגם אם אתה עושה עבודה שאתה לא אוהב, תעשה אותה על הצד הטוב ביותר...... זה מה שאני עושה.

OrlyNL

New member
תרגום לאנגלית

ה"אימרה" שכתבת היא אחד המוטואים שלי you must own your job וזה אחד הדברים שדוחפים לנו בבי"ס - לא משנה אם אתה עורך בטלוויזיה, או שוטף כלים במסעדה, אתה חייב לעשות את העבודה שלך על הצד הכי טוב

כי כך זה עובד

לפחות אני שקט שדוחפים לכם מוטואים טובים בביה"ס...
יש לי עוד כמה להחלפה.... אם תרצי לשמוע. (כמו זה שמופיע בכרטיס האישי שלי)

dawnser

New member
מסיכות באפטר

שלום לך. באפטר קיימות שתי סוגי מסיכות (או שני?). 1. מסיכה על שכבה- זו מסיכה אותה ניתן ליצור על החומר עצמו בכמה דרכים: - ע"י כלי הבחירה (מלבן עיגול וכד'), וציור המסיכה על המקור. - ע"י עט הציפורן וציור מסלול (צורת) המסיכה על המקור. 2. מסיכה על סוליד- לשם כך יש לפתוח שכבת סוליד ועליה ליצור את המסיכה, בניגוד למסיכה הקודמת זו תפעל על כל השכבות מתחת ולא רק על השכבה המסויימת עצמה. * את כל המסיכות ניתן לערוך ולהשפיע על מאפייניהן (ככה אומרים?) דרך ציר הזמן, בחירה בשכבה ובחירה במסיכת השכבה (להתשמש בחיצים הקטנים ליד שם השכבה). * לכל שכבה ניתן ליצור כמה מסיכות ולא רק אחת. אשמח לענות לכל שאלה נוספת. שחר

dawnser

New member
תוספת קטנה

של צילומי מסך אולי כדי להבהיר קצת את הסברי הלוקים משהו. 1. מסיכת צורה רגילה (מלבן) על המקור. 2. מסיכת ציפורן על המקור. 3. מסיכת ציפורן על סוליד ו- INVERT (היפוך). שחר

xLoVer

New member
עוד שאלה בנושא:

איך אני גורם למסכה שיצרתי תנועה מנקודה A ל B?

תומשיו

New member
אורלי - העיקר הכוונה...

שלא תעשי מאיתנו צחוק - האתר הרשמי הוא מקור ראשון ומוכר... אבל איך אפשר לכעוס עליך...

תוכל להדפיס את העזרה

העזרה של התוכנה (מתפריט "HELP" כמובן) מפורטת מאד ממש כמו בספר. תדפיס פרק אחד ותקרא אותו, וכשתסיים תמשיך הלאה. אצלי זה עבד.

dawnser

New member
מדריכים לאפטר

לדעתי דרך מצויינת היא לגשת ל- http://www.ultrashock.com שם למדור ה- TUTORIALS גם ללמוד וגם להשתמש בקישורים. ועוד לגשת שם לפורומים ובפורום המקביל לפורום הזה שם ישנה התכתבות ארוכה מאוד מאוד על אתרי הגרכה לאפטר (תכלס למדתי מהם ה מ ו ן). שחר

למעלה