אפטות בכמויות

אפטות בכמויות

שלום לכולם , אני בן 26 סובל כבר 5 שנים מאפטות בתדירות כזו או אחרת . אני צמחוני אולם בדיקות דם מראות שאני גבולי בויטמין B12 וברזל ולכן אני משתמש בתוספים . הבעיה היא שאני מדי שבועיים סובל מ"יבול" של בין 4 ל-5 אפטות אשר לא עוברות אלא לאחר שלושה ימים , אני גומר שפופרות של oracort בכמויות ומשתמש גם בתכשיר שנקרא helago oel n אשר לא ממש עוזר . אנא פיתרון או כיוון לפיתרון אני פתוח להכל . תודה מראש ה"מאופטת"

avorly

New member
אפטות-

אפטות נגרמות לפי הרפואה הסינית מחום ורעילות בכבד. ישנן כמה שיטות להפטר מהן: הראשונה היא די "כיבוי שריפות", אבל מאוד מועילה- שתיית חלב עיזים. השניה היא טיפול מעמיק יותר בבעיה ופתירתה. מניסיוני- דיקור (=ולא דיקור בפה
) ממגר אותן. נוסף לכך- כדאי לאכול פחות חריף. מקווה שעזרתי.

אסתי123

New member
אפטות

לאדי אפטות מעידות על מערכת חיסון ירודה. הטיפול הרצוי בהם הוא לגלות , לאבחן, את הגורם להיחלשות המערכת החיסונית ובו לטפל. האפטות הן מעין איתות לך. העולם שלנו מלא בוירוסים, חיידקים, בקטריות.... ולמרות זאת איננו בולנו סובלים מאפטות. מערכת חיסון פרוצה, חלשה, ריודה..מאפשרת לוירוסים, חיידקים....לפרוץ. הטיפול הקינסיולוגי לא מטפל באפטות, בוירוס, בחידק....אלא בגורם להם. מחזק את החוסן של הגוף, פותח את השדות האנרגטיים... ואז הסיכויים גדולים שהאפטות ייעלמו ולא יופיעו שוב.

למעלה