אפטה בפה

me too

New member
אפטה בפה ../images/Emo4.gif

נראה לי שיצאה לי אפטה,( זה מתחת לשן על החך)מלבד האי נעימות שבנושא, זה מדבק? יש משהו שכדאי לשים על זה בהנחה שזה לא מאוד כואב? המשחות למינהן יעבירו את זה מהר יותר?

דינגומט

New member
לא מדבק, אבל אין הרבה מה לעשות

זה בא ונעלם מעצמו כעבור 7-10 ימים. את יכולה לנסות לזרות מלח על האצבע ולשפשף קצת על האפטה, זה ישרוף קצת ואולי יזרז את ההחלמה. מעבר לכך - אין הרבה מה לעשות. |דינגו, שסבלה מאפטה לפני שבועיים|

זה נשמע כואב...

לא יודעת איפה את גרה, אם בחולון אז יש ]ה בית מרקחת שרוקחים בו כל מיני תמיסות טבעיות ויש אחת די יעילה לטיפול ולהקלה באכב של אפטות.

noasn

New member
שלום

יש מישחות שהן דוקא כן עוזרות תבברי בבית מרקחת למה ליסבול סתם ויש גם מי פה בשם אפטה x שמניסיון גם מאוד עוזר בהצלחה ורפואה שלמה מן השמיים במהרה

פ א צ ה

New member
את יכולה להשתמש

באפטגון- ללא מרשם רופא או באורקורט (חייב מרשם רופא). על האורקורט אני יכולה להגיד שהוא בהחלט מקל ומזרז את ההחלמה.

ט ו ש ה

New member
כולן צודקות../images/Emo6.gif

אפטה מדבקת בימים הראשונים (תסתכלי עליה, כל עוד יש לה שוליים אדומים מסביב ללבן - מדביק). אין יותר מדי מה לעשות, אבל כמו שאמרו דינגו ויעלה - מלח יכול לעזור וגם עגבניות (לא ברור בדיוק איך, כנראה שהליקופן בעגבניה הוא בעל תכונות מרפאות). אפטגון זה אחלה, אם אין לך עצבים ויש לך איזה שהוא ג'ל מאלחש בבית (טיג'ל? אמלה?) - תשימי טיפונת קטנה על האפטה. זה מאד מרגיע את הכאב והנפיחות ואין עם זה בעיה (זה לא שימוש פנימי כי האפטה היא לא פצע פתוח).

ט ו ש ה

New member
תשמעי, תראי....

או אפטות, או שאני מתעסקת בסטריליות של פיפי
(מה לא עושים כדי לא ללמוד למבחן מחר.....)

ט ו ש ה

New member
בואי נגיד את זה ככה....

רשמית? על האריזה רשום שאסור (אם אני לא טועה). תכל'ס? לשימוש חיצוני (את לא בולעת את האמלה...) - אין עם זה בעיה.

merf

New member
יש תרופה יעילה ומצוינת ללא מרשם

היא נקראת "מדיג'ל" MEDIGEL עולה בערך 20 שקלים ללא מרשם בכל בית מרקחת קופסא כחולה עם כיתוב צהוב-ירוק שמים טיפה מהמשחה (ג'ל) על האפטה, ויש לה גם אפקט של "הרדמה מקומית" ואלחוש וגם טיפול בכיב. ועוד עצה: הרבה פעמים האפטות נגרמות מעצבים וממתח - השתדלי להירגע או לפחות לשחרר...

me too

New member
../images/Emo51.gif

תודה לכולם
אני ארשום את כל השמות ואחרי הצהרים אני אלך לבית מרקחת כאן לחפש משהו.

למעלה