אפו כולם הלכו לישון?????

פפוש4

New member
אפו כולם הלכו לישון?????

אתמול בשעה זו רק התחיל האקשן .........וחוץמיזה קיבלתי שחרור עד מחר בבוקר ................מהאריזות אז עכשיו שאני מגיע כולן/ם ........הולכים לישון?????? לא מסכים!!!!! ................ לא הוגן.........!!!!!! ................... לא חברי......!!!! ......................לא נשי ..........!!!! ...............לא גברי!!!?........... .......יאללהה כולם להתעורר ..........או שאני שולח לכם וירוס........!!! ..........בלי זריקת אנטרופין??!!

שרונהה

New member
פפוש......... תגיד.......

יש לך טירה? ארמון? אי? אתה אורז כבר חודש ימים ועוד לא סיימת.... זה ממש מטריד אותי..... לא יכולה להירדם....... ולא רוצה וירוס......

שרונהה

New member
כן סודית...... ומה שמעניין אותי הוא

האם הוא אורז לאט...... כי הוא לא רוצה להגיע לשלב שיארוז ת´מחשב.......

Sודית

New member
נראה לך שהעלבנו אותו??? ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

או שכל רגע הוא רץ לשים עוד משו.... אני לא מבינה מה הוא אורז שם... סודית אורזת צ´יק-צ´ק....רוצה עזרה????

פפוש4

New member
אין חכחמה כבעלת נסיון יה מלשנית

..........אחת חשבתי שרק הגברים רצים לספר לחברה ..............אלתברי איתי יה צ´ילבה

פפוש4

New member
צחוק צחוק אבל תיהיה לי בעיה של ..

...............שבוע בלעדיכם ................אני חושב שאני אמות

פפוש4

New member
מה ידעת גם לך היא סיפרה???

............הדניאלה הזותי תפתח עלי בסוף שירשור ..................נירהלכם????????????.

דניאלה1311

Active member
מנהל
מה ידעת? שתהיה לו בעיה או שאני מלשנית, היום כבר קרא לי מלעונה, עוד מעט אחשוב שהוא בעלי שהתחלף לו הקול חחחחחחחחחחח

פפוש4

New member
דני אל תלכי לישון אני רוצה להיות ..

...................הראשון לברכות.......... לפחות ............איך אומרים תז......... בסבלנות אי אלו דקות ..............ואני בא!!!!!!!!

פפוש4

New member
דני אל תלכי לישון אני רוצה להיות ..

...................הראשון לברכות.......... לפחות ............איך אומרים תז......... בסבלנות אי אלו דקות ..............ואני בא!!!!!!!! ...............דנידינה שתיהי לך השנה הטובה ביותר מכל מה שהיו לך ...............כל הטוב שבעולם מגיע לך כי את אשה נהההדדדרררתתת!!!! ............באמת קצת נודניקית קצת הרבה תמימה ....................והרבה הרבה הרבה הרבה נפלאה ..............ותשארי כזו!!!!! אמן אמן אמן

למעלה