אפורפו ים....

דודוש 19

New member
אפורפו ים....

אוהבים ים?שונאים?מפחדים?יש לכם סיפורים מהים?? כמה פעמים הייתם בים?? על איזה חוף אתם ממליצים??

פשוט אוהבת...

אין יותר מידי סיפורים, השנה בכל אופן אל יצא לי ללכת (רק לכינרת שזה לא נחשב, כל הכיף זה להרגיש את החול)..

אני חולה ים. אבל שונא מדוזות!

לכן אני לא הולך בבין המצרים שאז כידוע הם נמצאים הרבה! אין לי פחד מים. חפף אותי לפי צעקות המציל. ואני שונא את חוף שרתון. החופים האהובים עלי הם חופי השרון, עקב הגלים הגבוהים ששם. אממ.. וכבר נעקצתי עם ממדוזה. זה מאוד מאוד כואב!

דודוש 19

New member
אז אני

אוהב ים בטירוף בעיקר בישביל לשחות השעות הכי טובות זה לפנות בוקר,בזריחה גם מדהים גם השמש לא קופחת על הראש והמים לא קרים.מגיע לשחות גם בלילה.החוף הנפרד הנורמלי ביותר זה שרתון.חוף לשבת זה צארלס קלור או קיסריה.נוהג לפעמים באופנוע ים של חבר.פעם כמעט טבעתי....זה היה פעם יחידה שהרגשתי שהמוות קרוב יותר מתמיד.

מקפיא

New member
אצלי זה מוזר...

אני חולה על הים ושונא את החוף... אני יכול לצאת לתל אביב רק כדי לשבת בגן צ`רלס קלור לסיגריה על החוף, אבל בחוף הים הייתי פעמיים בשנתיים האחרונות...

חלושקית

New member
אוהבת ים,אבל...

רק בחוף בודד שאין בכלל אנשים. זה יוצא ליד חוף יפו. שקט ונעים. בלי מפריעים למינהם. רק שמש,ים,חול ואני/אנחנו... ובנות,אפשר חופשי להסתובב שם עם בגד ים. אין בוחערס /tapuzforum/images/emo3.gif

אוהבת את

ההשראה של הים. את הרוגע. האויר. הריחות. והמחשבות. פשוט לשבת שעות על החוף ולהביט בקצף המתפוגג. אין ספק, ים זה דבר קסום.

אני מאוד אוהב ים...מאוד מאוד אפי`..

אני הכי אוהב לשבת על החוף..להביט בגלים המהממים..להאזין לרעש שבירת הגלים על הסלעים..פשוט מדהים..האוירה..האויר...יו...זה מממש כיף..וכמובן להשתזף..אני מת על זה...(בימיוחד שאני בהיר ..אז אני חייב את זה חח)..רק לפני חודש אני ועוד שתי חברים הקמנו אוהל על החוף..עשינו על האש.,עד איזה 3 לפנות בוקר..ואח`כ..עפנו לישון קצת..``לישון``..חח הלך רק צחוקים..על הבוקר קפצתי למים יו זה היה כיף..

לישון בחוף בתוך אוהל? זה ממש ביזבוז

כשאני ישן על חוף אני יושן על החול הרך והנעים! אין יותר טוב מזה.

בלילה?..לא..ממש לא.חח אולי עם שק

שינה..אבל ביום אני אוהב שמכסים את כולי בחול..יו..זה כיף אמיתי

שירליחצ

New member
וואו גם אנחנו עשינו את זה לפני שנה...

קוראים לזה לילה לבן.. נשארנו בחוף על הלילה ניגנו בגיטרות, הכנו קפה ו"שוקופלת" (מרתיחים חלב ומכניסים מקופלת זה סופדרך..) ונכון יש את הכיסאות שמשכירים בחוף אז בלילה הכל בערימה גבוהה אז טיפסנו ושכבנו למעלה זה אחלה דבר!

little snoop

New member
ים?

מישו הזכיר פה ים? לא מדברים על זה לידי, חולת ים, נוסעת פעם בשבוע. ואין על החופים באשקלון!

למעלה