אפוקליפסה עכשיו

סיטרא

New member
לא יודע.

אבל מעיון חטוף בתפריט המשקאות התלוי במאונך, התרשמתי שאין קילקני. אבל אני די בטוח שמסתירים מאיתנו מידע נזיל, תרתי משמע. ופה, ברחובות ירושלים, מצאתי שני פאבים שמתהדרים באג'נדה אירית, או(')קונול ובלפסט. טרם תהיתי על קנקנם, תרתי משמע. ואם יקרה בדרכי פאב אירי שמשמיע רוק כבד בפול ווליום ומשדר כדורגל ארגנטינאי על מסך מרובה אינצ'ים, אני אגש לבעל הבית ואזיין אותו. בהן צדקי. תרתי משמע. או שפשוט אעבור לפאב הצ'כי שנטע את אוהלו בואכה מגרש הרוסית. מוזגים שם סטרופרמן (כהה או בהיר, רק תגידי) מחבית. השמועה גורסת שהצ'כים המטורללים מוהלים בבירה הזאת מים כבדים. ומים כבדים, כידוע, חודרים עמוק. תרתי משמע. על פי ההגיון הצרוף והביו-פיזיקה שלי, התעוררתי כבר מזמן. אבל אני די בטוח שאני עדיין ישן.

Le Fay

New member
גמני התעוררתי מזמן.

למעשה הפעם האחרונה שהתעוררתי היתה בשבת ומאז אני על הרבה קפה. הבה נקווה שלא אתרסק לתוך אפחד בדרך למשרד הרישוי. האמת שיש שם גם קילקני וגם סטרופמן (וגם ג'יימסון, בושמיל'ס ופאדי), הטיפוס בתספורת הגזומה הוא בעל הפאב (הזה, ומולי בלום), המלצרית שמכירה שם מתוקה, ועל האלבטרוס חשבתי שהיא הסלקטור. אתה בטוח שלא? נ.ב לא אמרת ויולה! נירלך תוכל לשכנע אותה להסב לצ'לו?

סיטרא

New member
אלבטרוס.

זה התבלבתי עם השותפה שלי. היא הייתה שחקנית נבחרת ישראל בכדוריד נשים (נשבע שיש דבר כזה!). התוצאות בהתאם.

Le Fay

New member
../images/Emo5.gifחיל וזוועתיה הפלת עלי בזה הרגע

(עוד לא התרסקתי לתוך אפחד, מצד שני תכף חוזרת לשם עם עוד חותמת. ככה זה אנשים שרגילים להזדמנות שניה), היו לה גם צמות ברגלים, ארבע-על-ארבע, בריטון חורק ומבנה גרם של מקרר?

קפת

New member
גיברת לאפה היקרה

אני מכירה דג אחד שמאוד זקוק לאופניים. כי הוא השאיר את שלו בחוץ בגשם, ולא הכניס למחסן. עכשיו הכל חלוד.

Le Fay

New member
ואני שואלת אותך, קפת'לה,

מזו החלודניות הזאת? כי סט-אאם יש בינותינו חלודים? אם יצבטו אותם, לא יצעקו גוואלד לירח המצהיב באופק, שכם אחד עם התנינים? ובמה הם שווים פחות, דרך משל, מאותו פּיוֹטֶר צפונבוני אנגלוסכסי מיוחס אני שואלת אותך?

קפת

New member
אחותי, תמתי, איסמנה שלי

לתנינים אין שכם. רק מלתעות כבירות, זנב אימתני, וירוקת. גם לרוחב. ואילו פיוטר, הוא אפור מלבר ומלגו, תרתי, ודודה של תרתי. חמור סת"ם, לא מיוחס ולא פרסותיים. כשאני צובטת אותו, הוא לא צועק גוועלד, אלא מבקש עוד. יפה מבקש. בנועם ובנימוס. ובאשר לחלודניות, בהיותי ג'ינג'ית קלבסה, אני מנועה מלהגיב. זה היה גילוי, אריות ונעות.

פעם אמרו לי

שאחד הסימפטומים של היותי אושיה הוא שמדברים עלי גם כשאני לא נמצא בסביבה. אין לכן משהו אחר לדבר עליו? רבאק, כולה הלכתי לכמה דקות לחפש לי אתונות, וכל החתלתולות* שורטות מעדנות בעקביי ומגרגרות אלי בעיניים מצועפות**. * חתלתולות אשפתיים פיסחות, סומות ומכונמות, אבל חתלתולות. ** לא אחת מצאתי עצמי נושא אגרופיי אל השמיים הריקיים***, ובקול הבריטון המפתה שלי זועק אל על "למה אלוהים למה? מילא גאון, אבל גם סמל מין? למה כזה עול על כתפיים רחבות ושריריות של על אדם אחד?" *** ואיך לא יהיו, אם אנוכי ניצב על האדמה?

Le Fay

New member
רגע, עדיין מנסה להקיא את ה"תמתי".

התנינים פה מאולפים. לא רק יש להם, אם הם כבר שם הם גם מטים אותה לסטיות מקומיות. ובפיוטר תכוונתי למטאל. לויודעת איך שלך, הפיוטר שלי אחרי שממרקת ממנו כתמים (לא די חמורים לטעמי) - מבריק.

קפת

New member
אה, אז תגידי האווי מאטל!

הפיוטר שלי - חמור בגירסת לייט - מבריק לפני שהוא משאיר כתמים. אחרי הוא סתם מסרטוט שרוצה לישון ומסתובב לצד השני. כן, מה לעשות, גם לי יש סטיות, ויש לי שכם, מג'נין.

Le Fay

New member
אהה, הוא מאלה.

אז בדיוק בשבילך המציאו טנטרה, קומפלט עם קמפיין לעיכוב ההשפרצה והבטחה להארה בקצה.

פשיטא, לית מאן דפליג בענין קמצנות

אבל לגבי אורז, לא יעזור לך. יש אבל עוד עדה שמתיימרת להיות "מלכת האורז" - הבוכארים, זוכרת אותם?

קפת

New member
אני מכירה רק בו-חארות, ממלקת המדבר

למה אתה מקלל אותי בארמית?

אוח סיטרא

תראה איזה חורבן המטת על כל דרום מזרח אסיה עם הקינאה וצרות העין שלך. תודה שלפני כמה עשרות שנים אמרת גם שפלשתינה א"י יש המון אנשים שוחרי שלום ובעלי אופי אירופאי נוח.

למעלה