אפוקליפסה עכשיו

אבי גבע8

New member
תאונות בטיולי תלמידים תנועות נוער

לקראת תחילת עונת הטיולים מבקש להעלות מודעות הנוגעים בדבר וההורים לכך שכל שנה נהרגים\נפגעים באופן קשה תלמידים בעת טיול\סיור\פעילויות תרבות וספורט . המקרים הקשים ביותר הנם עקב נפילה מגובה או מטביעה. ברוב המקרים מסתבר שהאשמה היא באי קיומם של נהלי הבטיחות של משרד החינוך (מופיעים האינטרנט)או נטיה של ממונה הטיול מטעם המוסד החינוכי לאפשר למדריך מטעם הקבלן שנשכר לבצע את הטיול\הפעילות להגזים בקושי הפעילות מחוסר מודעותו לגיל התלמידים ואישיותם. לידיעתכם: גם ברעננה היו בעבר אירועים טרגיים :נהרג מטייל מתנועת נוער מנפילה ממצוק ,תלמיד ישיבה טבע בים,תלמיד נכווה קשות מהדלקת אבוקה ע"י חומר דליק ועוד ועוד...אגב היה לי הכבוד המפוקפק להודיע להורים את הודעות הפטירה! אני קורא למנהלי המוסדות לבדוק שבע פעמים את התוכניות,לבדוק את אזור ביצוע הפעילות טרם חתימת ההסכם,ולא לאפשר למדריך לבצע שינויים מאולתרים בעת הפעילות. אני קורה לועדי הורים למנות מקרבם מי שיבדוק בשיתוף המוסד כל תוכנית ויסייר בשטח הפעילות טרם חתימת הסכם בין המוסד לקבלן המבצע. בהצלחה

אפוקליפסה עכשיו

למדנו השבוע על סכנות התמוטטות מבנים ברעידת אדמה, סכנות גני הילדים - וכעת על הסכנה האורבת לילדינו בטיולי תנועות הנוער. מאחר ותרחישים אפוקליפטיים הפכו לאסטרטגיית בחירות ללא בחירות (ללכת עם ולהרגיש בלי), כדאי לרכז אותם למען הגולשים המודאגים, כדי שימצאו מזון לסיוטיהם במקום אחד. One stop shop של תרחישי אימה מוניציפאליים. התזמון, זהות אחת של כותב סדרתי של התרחישים הללו ועוד כמה סמיכויות לכתבות בעיתונות, הופכים את הבליץ האימתני הזה בעיני למטרד (מחד) ולפארסה (מאידך). אין לי מושג מה האג'נדה שעומדת מאחורי הדברים, וזה גם לא משנה. זה מכניס קצת הומור וחיים לחלק מהדיונים, וגם זו לטובה. מעתה מרכזת את האפוקליפסות במקום אחד. אין זה אומר שהטיפול בסוגיות השונות לא התקיים או שאינו צריך להמשיך להתקיים. גם וגם. והכל במידה.

חשוב בהחלט!

סוף סוף. מסכים עם כל מילה. אכן מומלץ למנות גורם מועד ההורים הבית ספרי שיהיה אחראי על תחום זה ויוודא שלקבלן / לחברת הטיולים / למקום המארח יש את כל אישורי הבטיחות, ביטוחים, כיבוי אש וכד', נכון הוא שלהרבה מקומות אין את האישורים הנדרשים, אבל דווקא הם נחשבים להכי "אטרקטיביים", ועדי הורים, אל תתפשרו בעניין הזה, עדיף שהטיול יהיה קצת פחות גימיקי ואטרקטיבי מאשר לחזור ממנו עם תלמיד אחד פחות. ויפה שעה אחת קודם.

כבר יש כזה גורם בכל בי"ס

והנושא מנוהל בהקפדה יתרה. מפזרים לכם פה דיסאינפורמציה - אל תקנו את זה. לכו לבי"ס של הילדים שלכם לברר איך זה מתנהל. ברעננה ההתנהלות כ"כ קפדנית, עד שזה מעצבן. בדיוק הפוך ממראית העין העולה מהודעתו של אבי.

אבי, אתה מעלה הודעות סרק עם רמיזות לא ברורות

שאין להן לא ראש ולא זנב, על מנת לחולל מהומה. בעגה האינטרנטית - זה נקרא "טרול". טרוליות אסורה על פי חוקי הפורומים. אני מציעה שתפסיק. לחלוטין. אם אין לך משהו ענייני וקונקרטי לומר - אל תגיד את זה. אני לא נלחצת אלא מעמידה דברים על דיוקם - ומתחילה לאבד את הסבלנות אליך ואל הודעותיך. די, מספיק עם זה. החגיגה נגמרה. כל הודעותיך ירוכזו מעתה תחת שרשור ההודעות התלושות שפתחתי עבורך, אלא אם תעמודנה בקריטריון הסבירות והענייניות.

נשמע מוכר, המשפט הזה...

חסמתי לאחרונה ניק חדש שהשתמש באותן מילים. אל תבנה על זה אבי. אני מבקשת לא לעשות מהומות בפורום.

אבי גבע8

New member
אלמד אותך מהם גבולות הכח ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

התנהגת כאן כמו דיקטטור ולא רק כלפי לא עוד.

אבי, אני מבקשת לנהוג כאן על פי כללי הפורום

המפורטים הן בראשו והן בכללי הפורומים של תפוז. הם נועדו במקרי קיצון למנוע את מה שאתה מנסה לעשות כאן ובאופן כללי לאפשר דיון חופשי ונטול מניפולציות, אלימות, דיבה ולשון הרע - שדבריך גובלים בכולם. הסנקציות הרלוונטיות שהשימוש בהן נתון בידי כל מנהל/ת בתפוז, מצויות גם הן שם. זוהי התרעה, כפי שנדרש. כעת ברשותך אתפנה מהעסקנות הזעירה הזו לטיפול במוות טראגי שארע הלילה במשפחתי.

ארזS

New member
שנשמע רק בשורות טובות.

גם לנו ארע אסון כבד במשפחה בזמן האחרון אחרי שבן אחי נהרג בתאונת דרכים. ואחרי שקורה אסון נורא, כל מה שמסביב [או חלק גדול ממה שמסביב] הופך לשטויות ולזוטות. אני חושב שבאמת כדאי לקחת את החיים בפרופורציות נכונות. ומאחל שנשמע רק בשורות טובות.

תודה על התנחומים

העלתי מודעה לחשבון הפייסבוק שלי. ההלוויה היום. בימים הקרובים אשוב לכאן.

אבי גבע8

New member
אתה צודק

אומר לך ממקור ראשון...עד ספטמבר 09 הייתי הקב"ט העירוני ושנים נלחמנו בנטיה של גורמים שונים לא לבדוק את אישורי הבטיחות של מתקנים מארחים\לצאת למתקנים שללא רישוי,זו נטיה שיצוקה בהוויה הישראלית "יהיה בסדר על תדאג" . איני לוקח ללב את אמירותיה האישיות של חנה שכן אני שלם עם דעותי,שתדבר...אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן,אפילו מוברק הרגיש את זה.

למעלה