אפודים נגד סכינים

tapas tapas

New member
אפודים נגד סכינים

האם אתם יודעים איפה ניתן לקנות אפודים נגד סכינים? אולי מאיפה שהמשטרה קונה? ולמה שלא אנשים יתחילו ללכת עם אפודים כאלה? זה כבר די מסוכן להסתובב ברחוב עם כל הסכינים האלה.

אש בשמים

אתה יודע כמה אפוד שוקל? כמה הוא מסרבל? אני עוד זוכר את המילואים שנתנו לי לשמור עם שכפ"ץ קרמי (נגד קליעים אומנם) ששקל איזה 20 קילו והרגשתי בו מסורבל כמו צב. בקיצור, אם אתה לא מסתובב כל הזמן במקום שבו אדם נדקר כל דקה, אין סיבה.

tapas tapas

New member
אפוד

אז אולי שכפץ קרמי הוא באמת כבד ומסורבל, אבל לדעתי אפוד נגד סכינים יכול להיות הרבה יותר קל. תקח לדוגמא את השריון שרשראות שפעם היו לובשים, הוא בטח הרבה יותר קל מ20 קילו. לא כל דקה דוקרים מישהוא, אבל כמאט כל בן אדם יגיע פעם אחת בחיים למצב שבו הוא יוכל להידקר על ידי מישהוא ובשביל הפעם האחת הזאת אתה צריך להתכונן.

אתה מתכוון ברצינות?

אתה באמת רוצה להסתובב עם אפוד לכל מקום? זה לא חיים. אי אפשר להישאר בחפירות כל היום ורק להתכונן למתקפה של האויב. צריך גם לחיות כמו בני אדם שפויים שיש להם חיים גם מעבר למאבק על ההשרדות. מלבד זאת, יש גם סכנות קיומיות רציניות יותר מהסכנה להידקר- כמו תאונות דרכים (יש הרבה יותר אנשים במדינה הזאת שנהרגו בטעות מאשר שנרצחו בכוונה). אפילו מזיהום אוויר מתים כל שנה 1,100 איש באזור המרכז, שאני בטוח שזה יותר מאנשים שנדקרו למוות, שלא לדבר על סרטן ומחלות לב שמאיימים על חיינו יותר מכל אלימות. פשוט ארוע דקירה תופס יותר כותרות ותשומת לב מאירועי מוות בנאלי (ולפעמים מיותר) שמתרחשים יום יום כחלק משגרה אפורה. אז צריך לחיות כמו שצריך, לא להתכווץ בפינה מפחד מכל ציוץ ששומעים. אם זה ממש מטריד אותך, אפשר ללמוד איך להתגונן מדקירת סכין (או כל תקיפה אחרת) גם בידיים ריקות. אני זוכר שלמדתי את זה פעם (ולמזלי לא יצא לי לתרגל את זה בזמן אמת). אפשר לקחת שעורי הגנה עצמית. תאמין לי שאם תסתובב בחוץ עם אפוד, אתה תבלוט למרחק, ואנשים יסתכלו עליך כאילו הרגע ברחת מאישפוז
בקיצור, אם אתה לא רוצה להוות מטרה, על תצייר על עצמך עיגולים...

s h o o s h a

New member
מה עוד?

מפחיד לקרוא את ההודעה שלך ועוד יותר מפחיד לחשוב כמה היא מציאותית ולא תלושה. אפוד נגד סכינים... ובכל זאת, מסכימה עם קודמי שזו לא הדרך. כי את האלימות יש למגר. הרי לא ייתכן שאנשים יחיו בפחד. והפעילות צריכה להתחיל בחינוך, דרך מערכת החוק שתפעל ביתר שאת, וכלה בענישה נגד מי שנוקט באלימות אשר צריכה להיות יותר מ"מעצר בית" או תקופות מאסר מגוכחות. וחוזרת להודעתך, עצוב ...

למעלה