אף פעם

avitalp

New member
אף פעם

מילים: יהונתן גפן לחן: רמי קליינשטיין אף פעם לא היית חבר שלי הרבה פעמים היית יכול אבל בדיוק כשהייתי לבד היית תפוס או עסוק או גדול לקח לי שנים להבין שאתה ברומן עם עצמך אף פעם לא היית חבר אני הייתי חבר שלך לילות שלמים הקשבתי לך וכמה שתית כדי לדבר והיית חכם, אתה ידעת הכל רק לא ידעת להיות חבר אז לך תמצא לך מישהו אחר אחד שלא מכיר אותך אף פעם לא היית חבר רק אני, רק אני הייתי חבר שלך אף פעם לא היית חבר שלי ולא אכפת לי מה תגיד תאמין לי, אני כועס על עצמי שחשבתי אותך לידיד אתה היית תמיד הסובל ואני תמיד הקהל היה לך כשרון לקבל ולתת לא ידעת בכלל אתה אף פעם לא היית אתה אף פעם לא היית חבר רק אני הייתי חבר שלך

יערית

New member
ו.......

מי החבר שלך בסוף?:) אביטלוש...קצת חומר שלך אני רוצה.... יערית-שומרת על זכויות היוצרים.

את בטוחה?

כי טל פרידמן אומר ב``כיפה אדומה`` של קיציס, בתור הסבתא ``פעם התקשרתי ל``עלה ירוק`` שישלחו לי חומר שלהם. מאז אני לא זוכרת כלום``. אוריאנה

יערית

New member
יותר מתמיד

אני בטוחה ביותר בעצמי היום(כי אתמול ממש לא האמנתי לעצמי), גדולים הקיציס האלו נכון אוריאנה? צחוק החיים הטובים,זה חסר לנו היום בימים טרופים אלו,הרבה צחוק חיים. יערית-שלא נוגעת בעלה ירוק חוץ מנענע .

taltallim

New member
יאללה יאללה י`מתחסדת...

רק נענע רק בצל ירוק... מה קרה? כמו הבתולה הקדושה שמראים לה... בפעם הראשונה!!! כולה חומר מהטבע - אגב, יותר בריא מכל השנפס, בירות, ושאר מיני אלכהול שאמנם חוקיים אך לגמרי לא בריאים לגוף ולדעתי, גם לנפש!!! ואוריאנה, הקטע הזה עם ``עלה ירוק`` חושבת שזה יעבוד גם בשביל סבתא של משהו אחר???? חחחחחחחחחחח תלתלים (שנוכחותו החוזרת של גוגי... כבר משפיעה עליה - בכיוונים לא צפויים)

לא מתה על זה

רק קצת, בצד. אני כמו סאלי מ``כשהארי פגש את סאלי``. אוהבת הכל, אבל בצד. אני אשים לי לבד כמה שאני רוצה. נו, קונטרול-פריק כזאת. אוריאנה

יערית

New member
אני מתחסדת

אני ממש לא! עישנתי פעם אחת זה הספיק לי להבין כמה זה לא משפיע עליי, אז נכון אני מעדיפה בירה טובה,אבל למה הפכת אותי למתחסדת? אוריאנה מה אני אהבתי מהסרט הגדול הזה.. זה את המנה שההיא ביקשה ;-) יערית-קרובה מאוד לסנטה מריה.

אוף, ממזרית

את המנה ההיא גם אני ביקשתי מה זה ביקשתי - התחננתי!!!! אפס כי עד היום קיבלתי גורנישט מיט גורנישט. אוריאנה

יערית

New member
מה לא קיבלת?

טוב נצטרך לחזור על הקטע הזה לבד מתוקתי, אולי עכשיו יהייה לך מוצלח יותר. יערית-שחושבת שלא צריך רק לבקש ולדרוש,אלא צריך לדעת גם לקחת.

avitalp

New member
יעריתוש

את בטח מכירה את השיר ``גשם בעיתו``.... אז לשאלה שלך מי החבר שלי בסוף - או-טו-טו תקבלי תשובה.... מפתיעה, אני מבטיחה..... אביטל (שלא כותבת בעצמה, אבל תמיד יודעת למי לשייך חומרים של אחרים)

תאנה

New member
אביטלי

את אמנם לא כותבת בעצמך , אבל לאחרונה אני מרגישה הזדהות מדהימה עם השירים שאת מביאה פה... מי החבר? אותו אחד שאני חושבת עליו?

יערית

New member
אתן חושבות שאני עד כדי כך..?

מילא תולתול, אך גם אתן? אני פסיכית עם תעודות זה נכון,אך החבר האבוד הזה.. זה שיצא מהמרפסת,אני ניתקלתי בו,הוא אצלי תחת הזהרה, אז אני מקווה שחברים כאלו ישארו רק באגד או בדן,חברים אמיתים יוצאים דרך דלתות,אבירי נפש,יודעים מה זה כנות ויושר. רגע אחד אני יוצאת לחפש אחריו.. יערית-שוב חזרה לא להבין את עצמה.

תאנה

New member
מה את לא מבינה?

תשאלי ונסביר לך. בכל אופן אין טעם לנסות לחפש, הוא לאחרונה נראה עסוק בפלירטוטים עם קורבנית אחרת.

avitalp

New member
כן, תאנתי...

``ידידנו`` המשותף.... בעל הקסם האישי ופני המלאך... זה ש``מת`` עלייך ועלי.... זה שבמיוחד בשבילו שלפתי את השיר הנ``ל מהארכיון שלי.... אביטל (שגילתה לאחרונה מי חבר אמיתי ומי ``משחק אותה``)

תאנה

New member
תשמעי אביטל

שירים זה טוב וכשרון גם טוב , אבל שקרים זה מגעיל אותי. אז בלי ציניות, ידיד משותף זה נחמד , רק שלא יתעלף לנו באופן קריטי פתאום...

יערית

New member
אביטל שנייה הצידה

תאנה שנייה זוזי בבקשה... מה הקטע שלך? עד שתוויתי כורים? עד שעשיתי מחקרים? את ככה באה וקוטפת את הפירות בלי להזיע בכלל?:) רוצה להיות חברה שלי? יערית.

תאנה

New member
יערית

את עשית מחקרים וטווית את הקורים , זה נכון אבל מדובר בדבר אחר לגמרי. מדובר בשקרים שבינו לבינה, מדובר באדם ששיחק מישחק כפול (חוץ מההתחזות שכבר שקופה)מדובר בניצול ובמשחק ברגש של אנשים שרצו להיות חברים.

יערית

New member
רגע אחד..פוסססססססססססססס

אנא ממכן, אל תביאו לבמה זו את כל בלאגן הזה, לדעתי יש הרבה דרכים ליישר עינינים, בואו נחזור לסטלבט שהיה כאן, חייכו,תהנו, ואחרי שהמסך כבוי,תשתוללו,תחנקו,ומבחינתי... ההתעלמות היא הדרך ה ט ו ב ה ביותר! יערית-מבינה עיניין.

avitalp

New member
ואני תוהה...

אם המשחק היה כפול, או משולש, או מרובע... וכו`..... והאם לא היתה מישהי נוספת מכאן או משם.... תאנה, מה את אומרת?

למעלה