אף פעם לא היית חבר

תאנה

New member
אף פעם לא היית חבר

אדם נכבד! המשחק נגמר, הקלפים התגלו. אתה יכול להפסיק להיות אותו שועל בודד ומסכן. אתה יכול להיות מי שאתה רוצה, בסופו של דבר שקרים מתגלים. בזכותך מצאתי חברה נפלאה, אדם שבאמת יודע לאהוב ולתת מעצמו, וכמו שכבר צטטתי פה פעם. ``אתה הפסדת משהו אכותי...`` את שלך אתה עשית , אל תתאמץ יותר אתה יכול ללכת. ואת אביטל יקרה, תודה שאת כאן. ממממממממווווואאאאאאאאאההההה לך . תאנה

avitalp

New member
מממווואאאההה גם לך, חברה יקרה...

החברות החדשה שלנו היא ההוכחה הניצחת שבכל רע יש גם טוב.... הוא בהחלט הפסיד משהו איכותי....לא פעם אחת, אלא פעמיים.... אני בטוחה שאף אחד לא יצטער אם לא נראה את פרצופו (פרצופיו?) כאן יותר... גם אני שמחה שאת כאן, יקירתי... חברות אמיתית מתקיימת רק על בסיס של אהבה, שאינה תלויה בדבר, ומתוך כנות ויושר... בלי שקרים והעמדות פנים. ואת זה מצאנו שתינו... זו בזו... תודה לך, אתה שם..... ואותך, תאנתי, אפגוש אצלך, בערב הבנות.... ואולי אפילו לפניו. אוהבת אותך, אביטל

מתערב לרגע!!!

סליחה על ההפרעה! אולי הוא שועל בודד ומסכן שמתבייש להודות בכך, אבל מה זה משנה ,הכוונה שלו טובה הוא מעוניין להפגש=כך נראה לי ממה שקראתי. אני מקווה בשבילך שתשפטי לפי דברים אחרים ,אולי גם את בודדה???? מה יהיה אנשים כך לא צריכים לברר אנשים,ולמה לשפוט בכלל???

איך אני שונאת שמתערבים

ועוד אנשים שלא מכירים את הנפשות הפועלות. פוי. אוריאנה

מה יהיה?!

נראה לי שהדרך בה אני מנסה להכירך היא לא הכי מרשימה וגורמת לחוסר נעימות, אפשר לנסות אחרת? אין לי רצון להציק לך !

תאנה

New member
שמשוני

אולי באמת לא תמיד צריך להתערב? ומה זה הוא מעוניין להפגש? לא יכול להיות שיהיה מעוניין בדברים אחרים? ומי אתה בכלל? הקול שלך נשמע מוכר!!!!!

תאנה את מצחיקה

תאנה אני צחקתי כאשר קראתי את ההודעה- שמשוני???? נחמד יש בך חוש הומור ,אהבתי. דרך אגב תראי אפילו אם בו לזיין אותך זה לגיטמי הוא גבר לא רובוט ואל תגידי לי שאת לא בחורה , וכל אדם נורמלי מעוניין גם בסקס ,לכי על זה,אחרת נצטרך לדבר המון על עכבות נפשיים(אם הוא לא ייקח אותך אני אנסה רק בגלל חוןש ההומור שלך שכבש אותי,לעולם לא קראו לי שמשוני ועוד בהתחלה חח)

תאנה

New member
נכון

כל אדם מעוניין בסקס. ובבקשה לא אספר לך כאן מי לקח את מי. ואני ממש לא מבינה מה היה כל כך מצחיק בשמשוני , ולמה אתה נשמע לי כל כך מוכר?

תמוה!!

נתחיל מהסוף-מוכר לך מאיפה??? פעם ראשונה בפורום-היום דרל אגב שמשוני מצחיק אותי אולי מצחיקים אותי דברים שלא מובנים לאחרים ועוד משהו אני לא יודע מה הסיפור שלך עם הבחור ההוא סתם ניסיתי לייעץ דרך אגב בת כמה את?

תאנה

New member
אהם אהם!

פרטים אישיים? לא נהוג לכתוב פה. בשביל זה יש אימייל.

תאנה

New member
הצילווווווו

הוא עושה את עצמו? או שזה באמת? שמשוני, תלחץ על השם שלי תקבל את האי מייל!

avitalp

New member
אייל, שופט עליון

ולפי אילו ``דברים אחרים`` אתה שופט? אין לך מושג ירוק לגבי הסיפור הזה.... ועדיף היה אם לא היית מתערב כלל, כמו רבים מחברי הפורום הותיקים שיודעים קצת יותר ממך... אולי תקרא שוב... ותראה דברים אחרים.... אם לא, גם לא נורא.... דעתך כאן לא ממש חשובה, הסיפור הזה גמור ממילא... אתה יודע, כניסות ``רעשניות`` לא תמיד מותירות את הרושם המצופה..... אביטל (שיודעת בוודאות למי היו כוונות טובות ולמי לא.....)

avitalp

New member
תעשה לי טובה אישית, איילי?

בפעם הבאה, תחשוב שוב לפני שאתה לוחץ על ``שלח``... בסדר? חוץ מזה - כבר סלחתי.... :cool: אביטל

eyal shimshon

New member
אביטל מאייל

שמח שסלחת , זה דבר ראשון. כולנו בני אדם ובאמת בפעם הבאה אחשוב יותר לפני

למעלה