אף פעם לא הבנתי...

eviv

New member
אף פעם לא הבנתי...

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של בנות להיראות כאילו הם החלשות העדינות אלו שצריכות את עזרת ה"גבר" החזק השרירי זה שצריך לקבוע זה שצריך להיות המילה האחרונה כל הקטע הזה של ציפורניים ארוכות ועדינות ואוי שהציפרניים שלי לא ישברו מראה העדין תמיד נחשב למראה נשי בעוד שמראה חזק תמיד נחשב גברי לא הבנתי את הקטע הזה בבנות משיהי או מישהו יוכל או תוכל להסביר לי? *ואני חייב לציין שאלו רק חלק יש בנות שנשארות מי שהן ולא עושות פוזה או הצגות
=

לפני שקראתי את השורה האחרונה..../images/Emo15.gif

כמעט התפוצצתי! עד לשורה האחרונה... אני אישית לא מאלה ש"נשברה לי ציפורן!!!" *בוכות בקולי קולות*. 1.אין לי ציפורניים ארוכות.... אני כוססת...... 2.זה ממש מטומטם להיות "תלויה" בגבר... אני גרה במושב מגיל 5 בערך ויש לי חברה שכשאנחנו נפגשות סתם לדבר, לרכל (אנחנו בנות גאד דמאט!) אנחנו מטפסות על איזה עץ, מקלט, סיפריה...(הסיפריה במושב שלנו לא כל כך גבוהה...) אזה ממש כיף.... אני לא מפחדת מג´וקים ועכברים (והייתה לי פעם עכברה...) וכל זה... אני חושבת שבנות ש"עושות את עצמן" ככה הן סתם דפוקות וצומי! (דעה אישית, לא להעלב...) זהו...

GirlFriend

New member
למה אתה אומר דברים כאלו?

עשית הכללה לכל הבנות? מה דעתך שאני אומר שהבנים תמיד משחקים אותם חזקים ושוים ליד בנות וכלם זבלים. (זו לא דעתי האישית אני רק מדגימה...) זה הכל נכון לגבייך? אני מאמינה שלא. נעלבת ממשהי שאתה כותב את זה?

eviv

New member
קראת את כל ההודעה?

לא עשיתי הכללה סתכלי על השורה האחרונה שנית אף אחת לא העליבה אותי אני לא כל כך נעלב מנשים שמתנהגות ככה... כתבתי את זה מתוך מבט אל העולם שלנו ברור שיש חלק שהם לא כמו שיש סוגים שונים של גברים

למעלה