למרות שאף אחד לא יקרא את זה...
אבל באמת קצת משעמם... 1.שם: עדן 2.גיל: 17 (נו עוד חודשיים... אל תיהיו קטנוניים...) 3.מקום מגורים: בית שמש 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]:אממ...לא נראה לי... 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: יהודיה העדפות: 6.ארטיק\גלידה? גלידה (הקלוריות שולטות!) 7.קיץ\חורף? קיץ (אנ י מספיק מדוכאת גם בקיץ...) 8.סגנון ספציפי של מטאל? רק בזמן האחרון גיליתי שיש כל כך הרבה סוגים...נגיד הבי 9.במבה\ביסלי? ביחד הכי טעים! תנסו בבית! 10.מתוק\מלוח? מתוק (כי אני לא מתוקה מספיק) 11.רגיל\מתובל? מתובל, חזק. 12.סגנון אוכל ספציפי? ארר... הרבה שומן וקלוריות, טעים כזה... 13.שחור\לבן? שחור. (נו...עכשיו אני שומעת את החברים צועקים "פריקית"...תודה על השאלה...
14.בנים\בנות? בטח שבנים, בנות יעשו הכל בכדי לדפוק אחת תשניה 15.צבע עיניים? חום 16.יד ימין\שמאל? ימין. 17.רגל ימין\שמאל? שמאל...זו הרגל שאני קמה עליה בדרך כלל... 18.רגליים\ידיים? קצת מכאן וקצת מכאן... 19.רעש\שקט? רעש, חוץ מבזמן שאני רוצה לישון. 20.בוקר\לילה? לילה. לא בקטע הרומנטי. 21.לישון\להתעורר? לישון!!!!!!!!!! 22.אנגלית\מתמטיקה? כאילו בית ספר עכשיו?! סיימתי ללמוד אנגלית, אז...אנגלית! 23.אייסיקיו\מסנג'ר? מסנג'ר...מישהו עוד משתמש באיי סיי? 24.מציאות\חלום? חלום. (ר"ע ניל גיימן) 25.ים\בריכה? אתמול זה היה הפעם הראשונה שלי השנה בים, אז ים. 26.חוף\הים עצמו? הים עצמו, לא אוהבת שבוהים לי בתחת.. 27.הופעה\מסיבה? הופעה. לא שהייתי בהרבה הופעות, אבל זה בטוח יותר טוב ממסיבות... 28.להתארח\לארח? בעיקרון, להתארח, אבל ככה ממש לא יפריע לי לארח את אדי אם הוא יבוא לבקר. 29.אופנוע\מכונית? מכונית. ככה כל החבר'ה יכולים להכנס. 30.מאוורר\מזגן? מזגן. קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: חום כהה 32.צבע שיער: חום כהה מאוד מאוד 33.אורך שיער: ארוך (בעוד חצי שעה אצל הספרית, בינוני) 34.צבע עור: משהו לא ברור כזה בין שחור ללבן... מוקה? 35.משקפיים: כן, מה לעשות, אל תקראו ספרים! 36.גשר: ז"ל 37.קעקוע: אין מצב 38.פירסינג: עגילים זה הכי רחוק שהלכתי. 39.מס' אחים: 1 גדול. 40.גובה: למה אתם מתעקשים להביך אותי?! (לא יותר מדי גבוהה) דבר אהוב: 41.אוכל: שניצלים של אמא... 42.שתיה: מיץ ענבים! 43.להקה: פרל גאם... 44.שיר: Knocking on Heaven's Door 45.בן\בת אדם: אני לא אוהבת בני אדם בכלליות. 46.ריח: בושם חדש שאבא קנה לאמא, שלא אהבה אותו, שנתנה אותו לי! 47.מראה: יש לי אחת בחדר... 48.רגע בחיים: עבר. 49.מראה: נו...כבר אמרתי...טוב, יש גם במקלחת! 50.חפץ: אורגן שלי, אהובי האמיתי. 51.מקום: מרכז קנדה/ חצבני/ צפון בכלליות... אני מתגעגעת. 52.חלום: להיות סופרת/משוררת/זמרת/פוליטקאית/רוצחת מפורסמת! 53.איבר[
]: הראש המבריק שלי (התקלחתי כרגע...) 54.יום: הולדת. 55.טעם: מתוק 56.צליל: סול... 57.כלי נגינה: אורגן (טוב, בס...) 58.מחזה: מה? 59.סרט: 10 דברים שאני שונאת אצלך (אני בכל מקרה בת...) 60.פרי: תפוז 61.ירק: גזר (גם לא עזר עם העיניים) 62.טעם של גלידה: שוקו 63.בשר: בקר 64.צלצול: שעון מעורר 65.שם:שלי? 66.צבע: שחור/סגול-בורדו (לא מבדילה) 67.משפט: אנשים תמיד יהיו איתך כשתרצה להיות לבד. 68.סגנון לבוש: יחודי! בלתי ניתן להגדרה...חחח 69.מראה: נו...יש גם אחת בסלון.! 70.ממתק: שוקולד 71.חיה: לא אוהבת חיות (הם כמו בני אדם) דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: אבא מדבר בטלפון 73.הסרט האחרון שראיתם: הסרט שאני חיה בו 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: חדשות של הבוקר 75.הפעם האחרונה שצחקתם: אתמול בצהרים. 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: אמא, היא הכינה ארוחה מעולה. 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: אבא הוא כרגע פתח לי חשבון בנק. 78.השיר האחרון ששמעתם:nothingman 79.הדבר האחרון שאכלתם: שניצלים של אמא 80.הדבר האחרון ששתיתם: ענבים 81.פעם אחרונה שבכיתם: עשיתי עסקה עם עצמי לא לבכות יותר, זה מחזיק מעמד שבועיים. 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: חברה. 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: לא הייתה מצחיקה 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: כימיה 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: החבר הכי טוב שלי 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: אח שלי 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: אח שלי (נו...בחזרה) 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: שטפתי כלים. 89.המבחן האחרון שעשיתם: אתמול, לומדת לפסיכומטרי.... 90. עבודה אחרונה שהגשתם: מזמן... סתם שאלות בלי תחום
91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: החבר הכי טוב, מסוק, וטייס 92.מקצוע שתוותרו עליו:כימיה 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו:מחשבת ישראל 94.חוג שאתם נמצאים בו: מה? 95.משו שתהרגו בשבילו: ספר של ניל גיימן 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו: פגישה עם ניל גיימן 97.ציטוט שאתם חיים על פיו:העולם דפוק 98.חוויה שלא תשכחו: אמממ...טיול שנתי אחרון...היה נחמד... 99.פדיחה שלא תשכחו: החיים שלי? 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: אממ... ומה אם יש שוטר שמאוד אוהב את פרל גאם? אסוסיאציות: 101.אהבה: חיים 102.צבע: ורוד (איכס...) 103.חיים: שחור 104.חלום: sandman של ניל גיימן 105.מטרה: לצאת מהבית 106.פנטזיה: יש ילדים בפורום.. 107.אמונה: שלמה
אבל באמת קצת משעמם... 1.שם: עדן 2.גיל: 17 (נו עוד חודשיים... אל תיהיו קטנוניים...) 3.מקום מגורים: בית שמש 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]:אממ...לא נראה לי... 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: יהודיה העדפות: 6.ארטיק\גלידה? גלידה (הקלוריות שולטות!) 7.קיץ\חורף? קיץ (אנ י מספיק מדוכאת גם בקיץ...) 8.סגנון ספציפי של מטאל? רק בזמן האחרון גיליתי שיש כל כך הרבה סוגים...נגיד הבי 9.במבה\ביסלי? ביחד הכי טעים! תנסו בבית! 10.מתוק\מלוח? מתוק (כי אני לא מתוקה מספיק) 11.רגיל\מתובל? מתובל, חזק. 12.סגנון אוכל ספציפי? ארר... הרבה שומן וקלוריות, טעים כזה... 13.שחור\לבן? שחור. (נו...עכשיו אני שומעת את החברים צועקים "פריקית"...תודה על השאלה...