אף פחות שחור

ranlib

New member
אף פחות שחור

שלום, יש לי כלבה, ובסביבות החצי שנה (אולי אפילו שנה) האחרונה האף שלה נהיה קצת פחות שחור ממה שהוא היה. יש עליו לאט לאט יותר ויותר כתמים ורודים כהים. מישהו יודע אם זה בסדר, לא בסדר, או מה זה בכלל אומר? מצורפת תמונה של האף שלה, ולאחר מכן תמונה שלה מרחוק יותר. תודה, -- רן.

matansolomon

New member
ממש יפה ../images/Emo99.gif

האף נראה לי רגיל לגמרי, יכול להיות שראיתי אותו שהוא יבש, ואז רטוב והוא נראה לך שונה, בכל מקרה דרך האינטרנט אי אפשר להגיד כלום, אם אתה חושב שהאף באמת שונה, לך לבדיקה אצל וטרינר, זה יכול להיות פטרייה, וזה יכול להיות עוד אלף ואחד דברים, בכל מקרה - שווה בדיקה אצל וטרינר.

ranlib

New member
אני לא חושב שזו פטריה

תודה. זה פשוט נראה כאילו הצבע השחור שהיה לה על האף ירד קצת. היא גם הייתה הרבה פעמים אצל הווטרינר מאז ששמתי לב לזה, והוא לא אמר שום דבר. יכול להיות שזה בגלל שהיא כבר לא צעירה כמו שהיא הייתה? היא בערך בת שלוש שנים וחצי. -- רן.

matansolomon

New member
בדיוק מה שרציתי לענות...

ואז ראיתי שכתבת את זה בעצמך... כנראה הגיל יוצר את הצבע

be_roo

New member
אין צורך להבהל מדובר בשינוי

הפיגמנטציה של העור. זה קורה לעיתים עם הזמן ולא מצביע על שום בעיה. אבל רצוי לוודא, אם למשל האיזור מגורה והכלבה מגרדת, יתכן שמדובר במשהו אחר שרצוי לאבחן אצל הוטרינר.

ranlib

New member
היא לא מגרדת את זה

אבל היא מלקקת את האף כל הזמן. בערך חצי חיים היא מבלה בליקוק האף והצדדים של הפה. -- רן.

be_roo

New member
אז זה הרגל מאז ומתמיד

סביר להניח שזו סתם תנועה שהיא סיגלה לעצמה ועושה אותה בלי לשים לב, גם לאנשים יש את זה. אם זה משהו שהתחיל לאחרונה, יתכן שיש שם משהו שמציק לה וכדאי לבדוק.

Oogi

New member
האף יכול לשנות צבע

בין השאר גם כתוצאה מאלרגיה לכלי אוכל עשויים פלסטיק. כדאי להאכיל בכלי עשוי נירוסטה/קרמיקה.

ניל´´י

New member
היות והיא סמויידית ששיכת לכלבי

השפיץ, ישנה תופעה אצל כלבי השפיץ שנקראת אף חורף.... האף מתבהר בחורף בכדי להקל על קרני השמש להגיע לכלב, במקרה הזה זה לא מתאים כי אנחנו בתחילת הקיץ.... תברר אצל מגדל הכלבה... אם התופעה מוכרת אצל הסמויידים.

Minerva

New member
ייאאאאא!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה יפהפיייההה! מקסימה!
ג-ג-גם לי היה כזה סמויאד...

חחחחח איזה אף חמוד שדורש ביס ../images/Emo3.gif

באמת בן כמה הכלב- לא שמתי לב להודעת פתיחה רק לתמונה בן כמה הכלב איזה סוג הוא?

DogsGirl

New member
לי יש כלבה בדיוק כמו שלך,

רק מעורבת.וגם לי יש את אותה בעיה, רק שגיליתי את זה כבר לפני שנה. זה גריל, אני חושבת שזה בגלל השמש.. אני לא בטוחה.. אני רק יודעת שזה רגיל ולא גורם שום נזק..

DogsGirl

New member
ואם אתה עדין רוצה,

אתה יכול ללכת לוטרינר, שיגיד לך מה זה.. (ובהודעה הקודמת כתבתי "גריל" במקום "רגיל"....)

למעלה