אף אחד

• פותח הנושא evib
  • פורסם בתאריך

evib

New member
אף אחד

לא היה בהופעה בחיפה אתמול
או שסתם לא בא לכם לשתף...

evib

New member
אני מתחילה לחשוש

שבאמת אף אחד לא היה...
הוא לא ביקש סיבה אמיתית לשיר את "שוב אני לבד" אתם יודעים... הוא שר את זה עם המון רגש גם כשהוא ביחד...

פלייליסט

1- חלון 2- הזאב והאיילה 3- מנגינה יקרה 4- בשבילך 5- דיו 6- הדב והנחש 7- את שקט 8- מיתר 9- שמתי לי פודרה 10- מעיין 11- אורב 12- פקק תנועה 13- מתנות 14- תחרות כלבים 15- שוב אני לבד 16- אבות ובנים 17- תתחנני אליי 18- מתי נתנשק 19- כשזה עמוק 20- יש לי סיכוי 21- הרמח"ל 22- כה ציפיתי ליום והגיע 23- טיפה של אור לא בידיוק לפי הסדר.. עם שני הדרנים כמו שהיה בים המלח מישו יודע מזה אורב?

evib

New member
אורב

אמור להיות "כה ציפיתי ליום והגיע" אבל רשמת את שניהם אז... את בטוחה???

evib

New member
תראי...

בספרים של רחל (לפחות אלו שברשותי ויש לי כמה...) השיר הזה,כמו חלק נכבד מהשירים שלה מוצג ללא שם... השורה הראשונה בשיר היא "כה ציפיתי ליום והגיע" ואני מאמינה שבגלל זה ככה קוראים לו באלבום... לגבי "אורב" אני חושבת שיש כאלה שקוראים לו ככה בגלל השורה "מי הצר האורב לי בדרך" וככה זה פשוט יותר קצר וקליט... (יותר מתקבל כשם ליצירה...) לצערינו את רחל עצמה כבר אי אפשר לשאול איך קוראים לשיר הזה ואני לא בטוחה שגם היא הייתה נותנת לשאלה הזו תשובה חד משמעית...

evib

New member
../images/Emo45.gif

אז זה אותו שיר...
ו...סורי- אני חושבת שכולנו צריכים פשוט להתחיל לדבר ברבים כל הזמן כדי להמנע מטעויות...

ה אש

New member
מבאס שאין את תיאטרון רוסי...

אני אישית לא הייתי עדיין בהופעה של אביתר בנאי, אבל הבנתי מאחרים שהוא אף פעם לא שר את תיאטרון רוסי בהופעה. יש לזה איזה הסבר?

evib

New member
יש לו

כמה שירים שהוא לא שר יותר... זה הכל עניין של תקופות בחיים... הוא פשוט בתקופה אחרת והשירים האלה כבר לא מתאימים לו... אני למשל לא רואה שום סיבה שהוא יבצע בהופעות חיות את "בראשית" אחרי שהוא חזר בתשובה... אני לא רומזת לרגע שהוא צריך להתעלם לחלוטין מהעבר שלו אבל הוא גם לא צריך להתעסק בו כל הזמן ולבצע שירים שכבר לא מתאים לו לבצע... אגב, גם השירים שהוא שר מהתקופה ההיא עוברים צנזורה בהופעה... (בדיו לדוגמא הוא מאלתר סתם במשפטים כמו "האוננות המזויינת הזאת הנמוכה" או "אז הדוב יצא לחפש מתוק מאישה יפה"...)

evib

New member
בתוך

המערכת הביתית שלכם כש"שיר טיול" בפנים? כן, בטח... כמה שתרצו (בתנאי שהאלבום מקורי כמובן...
) אבל בהופעות החדשות הוא כבר לא מבצע אותו... (למרות שהייתי גם בהופעה האחרונה שלו לפני שהוא התחיל להופיע עם הרכב ואז הוא כן שר אותו... אבל שם הוא גם שר את "בראשית" ואת "אקדח" אז כנראה שהמצב היום שונה למרות שזה היה לא מזמן יחסית...)

evib

New member
אין לי שמץ של מושג...

זה יכול להיות גם סתם משיקולים של ההרכב כולו, שכולם החליטו שהוא לא מתאים לאווירה של ההופעה הזו או משהו בסגנון... אבל עם כל המומחיות שלי בנושא של אביתר (ומי שמכיר אותי טוען שיש לי דוקטורט עליו ועל מאיר...) זו שאלה שרק הוא (וההרכב שלו) יוכל לענות עליה...

בקשר לתאטרון רוסי

כשהוא התחיל לנגן את יש לי סיכוי הייתי בטוח שזה תאטרון רוסי.. הפתיחה של יש לי סיכוי היתה קצת שונה ולכן זה הזכיר לי והתלהבתי עד שהוא התחיל לשיר את יש לי סיכוי..

IkMfNiY

New member
היה מעולה ../images/Emo42.gif

ממש ממש נהניתי =+= תהיתי באמת למה אפחד לא פתח על זה שרשור P: יעל

למעלה