אף אחד

צייר

New member
אף אחד

|הדגאף אחד לא יכול לעצור אותי אף אחד לא יעצור את אהבתי את הרצון לאהוב ולענג. אני רוצה לצעוד אתך אהובתי במדבר הצחיח בשעות הערב לחוות את השקיעה בין ההרים המשגעים. לטפס לדיונה בתולית ולשכב אתך בשיא הדיונה לענג אותך. להרגיש את עוצמת הטבע , מתאחדת עם עוצמת אהבה יצירת אנרגיה חזקה. להאזין לטבע אומר בלחש " ענג אותה" להרגיש את רוח הטבע מלטפת את גופינו וזורמת אתנו בתשוקה. שומר כל רגע בזיכרוני ריחות גופך המשכרים במוחי חרוטים. אין כמו ערב של תשוקה במקום הצחיח ללא שום תרבות רק אנחנו והטבע הפראי והבורא...... צייר

ש ו ש ו

New member
../images/Emo42.gifצייר

מאיפה תגיד לי? מאיפה כל מאגר הדברים האלה כל פעם שאני קוראת אותך אני נהנית מחדש תודה

אהובי..האושר שלי...צייר......./images/Emo25.gif

אהובי... האושר שלי... כשאתה בבוקר כותב שיר.. אני ממך מתפעמת יותר ויותר אהובי. תודה תודה.. לבורא של העולם.. אשר התעלה והביא על עצמו.. בן אנוש.. קסום ומקסים.. אותך אהובי. תודה לך.. להוא שלמעלה.. לבורא העולם.. שהביא וגידל פרח כה נדיר.. אותך אהובי. והתודה ואהבתי... היא אליך בלבד.. מגיע לגבר המקסים של שהינך אהובי בעולם זה. ואף אחד ואף אחד לא יעצור את אהבתינו לעולםםםם. אוהבת אותך מאוד אהובי. שלך: קסם של אישה מקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** > שולחת לך ים של אוקייאנוס נשיקות וחיבוקים. אל תיתן.. לאהבתינו להיגמר.. אף אחד לא יעצור אותנו. אני ואתה ואהבה שלנו.. לנצח נצחיים.

למעלה