אף אחד עוד לא אמר פה...

אני מוכרחה להגיד בנושא...

ראיתי את השרשור של עוגי, ואת דעתו. ובכל זאת, יש משהו בתכנית הזאת שמבקש התייחסות. אני לא בטוחה שאין מה לחשוב על מה שקורה שם. בכל אתגר יש כמה שממש ניראה שהם מנחשים, או לא מחוברים להדרכה שלהם, או משהו. אבל יש גם שניים או שלושה שממש ניראה שעושים ניסים. הרשים אותי הבחור הרוסי שם...

כולנו מחכים לפרקים הבאים אבל. . .

היו שם שטענו שהם יודעים מהי התמונה שבתוך המעטפה בלי רמז או לרמות. בנקודה הזאת שיעצרו, ויעשו זאת שוב מול מדענים בארץ ובעולם. יוכיחו יכולת לראות תמונה בטלפתיה ו``בא לציון גואל`` ! אבל במקום זה הם נכשלים בהמשך בדברים קלים יותר, כמו: לדעת אם מתחת ליד יש נחש חי בקופסא. . . מחר נראה עוד הקלטות ערוכות מתכנית הבידור ``הכוח``. בכל מיקרה אני מביע את דעתי בפורום ``הכוח`` אז חפשו את עוגי שם . . .

אז למה אתם רואים את זה../images/Emo35.gif

אני כשראיתי את הפרסומת ישר חשבתי נו באמת עוד תוכנית של גיבובים? ולא התעניינתי מעבר לזה, אתם כתבתם על התוכנית פה אז הבנתי מה היא, וזה רק אישש את ההחלטה שלי שהיא תוכנית שלא שווה צפיה... תעשו לעצמכם טובה אחת גדולה, הימנעו מתוכניות כאלו, יותר מזה, תצמצמו זמן טיוי, תעברו לדברים טובים יותר כמו לשחק עם הילדים שלכם, לעבוד בגינה, ליצור דברים (זה גם עוד יותר טוב עם ילדים שלכם
) תרגילים ביוגה או מדיטציות, סעו למקומות של טבע ועוד כהנה וכהנה, החיים יפים מידי בשביל להיות ספונים על הטיוי שהרוב שם זה זבל, לפחות אם רואים משהו אז רואים סדרות שמלכתחילה הן סדרות עלילתיות ולא ריאלטי, שם לפחות אתם יודעים שזה לא אמיתי... יום קסום לכולכם, אני בדרך לקורס מסאג'

היום ראו שם טלפתיה סוף הדרך, לכן...

השאלה היחידה היא: האם הם הצליחו בזכות או שקיבלו עזרה ממישהו שהכין איתם את התוכנית, שאלה של אמינות התוכנית. דברים כמו תיקשור אפשריים אז אם הכל אמין שיוכיחו למדענים ולא ירוצו לטלוויזיה. מה שבטוח שרובם כבר מיליונרים לעתיד מעצם הצופים שיזמינו אצלהם תור./tapuzforum/images/emo35.gif/tapuzforum/images/emo70.gif

הילד שלי קטן מדי ../images/Emo13.gif

בשביל לשחק איתו. הוא כל הזמן ישן. כשיגדל, אני מבטיחה לצמצם זמן טיוי. אני גם מבטיחה שהוא לא יקבל קומפי. עוד יהיה לו זמן להתמכר למסכים... אז החלטת.. ספר, איך היה השיעור מסז'? אתה מרוצה?

../images/Emo4.gif שום שיעור מסג'

איפה שהלכתי הכיוון זה צמחי מרפא מסג' אמור להיות איפשהו בתוך העסק מתישהו אבל זה כלכך בתוך הצמחי מרפא שוויתרתי אחרי שעה
אני ממשיך לחפש מורה באופן פרטי.

שאלה מעניינת...

כמה זמן לקח להם למצוא את האדם בחניון? האם ראינו את כל הפספוסים? אבל תודו שיש שם משהו... מפתיע, בגלל שהייתי מנחשת ש"להטריד את הכוחות" כדאי לא במקרה שמישהו מתחבא ומצלמים אותך אלא כשיש לך תפקיד, לעזור. מצד שני, אני חושבת לעצמי, אולי זה סוג של הבאת מסר, להביא את התקשור והאנרגיות לסלון של כל אחד... להתמודד עם הסקפטיסיזם... זה גם חשוב, לא?

night mistress

New member
הכל חשוב..

אבל אני נמנעת מלהגיב ואם לומר את האמת אז גם לא יצא לי לראות אף פרק.. אבל בת דודה שלי שם, ואני יודעת מסיפורים שהמבחנים היו ממש קשים.. אין לי ממש דיעה מגובשת

nikol231

New member
למען האמת

אני חושבת שהתוכנית הזאת עושה שם ממש רע לכל מי שעסק בטיפול אנרגטי... אני גם מאמינה שלמי שבאמת יש כוחות (שזה אגב לרובנו אנחנו פשוט לא מנצלים אותו), לא צריך להתרברב בו בטלוויזיה כי אין בזה שום תועלת, אלא לנצל אותו למתן עזרה לאנשים.

נכון, אבל..

הם באמת עושים דברים מדהימים... ואני בטוחה שיש אנשים ספקנים שמשתכנעים ב"כוח" בעקבות הצפיה, שזה ניראה לי גם תפקיד חשוב של מסירת מסר, לא? גם אני חשבתי בהתחלה מחשבות ביקורתיות על הרעיון והמשתתפים. אבל אני עוקבת אחרי התכנית, ואני כבר לא כל כך בטוחה במה שחשבתי קודם... ניראה לי שלהכיר את ה"כוח" ל"עם" זה תפקיד בעל חשיבות רבה... לא?

nikol231

New member
אני בטוחה

שלתוכנית הזאת יש גם הבטים חיוביים, הענין הוא שלכל אדם לדעתי יש כוחות רק שהוא לא מודע להם, ולהציג ככה את הכוחות של אחרים נראה לי כמשהו מתנסה ומיותר... אבל מי יודע אולי זה יעשה עבודה טובה... אני מנסה תמיד לשמור על ראש פתוח :ס)

einatgross1

New member
הכוח יוצר יותר כוח

כאדם שלא בא מהתחום, התוכנית בהחלט ערוכה היטב מבחינה טלויזיונית ומהנה מאוד. היא בהחלט מקרבת קהלים שהאנטי שלהם היה כל כך גדול שהם לא יכלו לבחון את תחום ההילינג. אני חושבת שאם אנשים מסוג זהבי יזוזו מעט מעמדתם הסגורה, התוכנית עשתה את שלה. באהבה,

למעלה