אף אחד לא שם לב?

אף אחד לא שם לב? ../images/Emo10.gif

כתבתי בשרשור האופטימי. כל הלילה לא ישנתי מרוב התרגשות ועכשיו בדקתי ויצא חיובי. ואני לא יודעת אם לשמוח או לבכות. זה לא היה מתוכנן ויהיה קשה אבל בכל זה, להחזיק עוד פעם תינוק...

SuperGirl 25

New member
וואו, ../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif

אני מתארת לעצמי שזה לא קל...אבל יש לכם 9 חודשים לעכל, לצפות, להתכונן, להתרגש
בני כמה הגברים הקטנים שלך?

מזל טוב../images/Emo140.gif

היי אל תדאגי את תתרגלי לזה שוב לחיתולים מטרנות בני כמה הילדים שלך? וואו אני מקנאה בך . אתם תהני מכל רגע יש לי שלושה אחיינים והם האויר לנשימה שלי כל כך כיף זהו תסגרי את הבאסטה!

ענתי 10

New member
אני שמתי לב להודעה שלך בשרשור

אבל החלטתי לא להגיב עד שלא יהיו התפתחויות... והנה הם באו
תשמעי, את ממש לא בסדר! אני זאת שכל חודש בוכה לכם על הריון כן/לא ובסוף את באת וגנבת את כל ההצגה...
סתאאאאאאאם בצחוק כמובן!!!!!
מחזיקה לכם אצבעות! ותזכרי כל הזמן שכמה שזה קשה - זה הדבר הכי נפלא בעולם!!

Miss פטל

New member
../images/Emo12.gif

שמתי לב להודעה שלך, כמובן, אבל לא הבנתי למה הכוונה. וואו..מזל טוב!! בני כמה הבנים שלך? ואפשר לשאול שאלה קצת אישית? באיזה אמצעי מניעה השתמשתם, שזה לא עזר?
אני כל כך פוחדת מזה...לא יודעת מה אני אעשה אם יקרה לי הריון לא מתוכנן עכשיו..

g u r a

New member
קולולולולולוולולוולולו

מאוד מקווה שאת לא מותחת אותנו. אז אם זה אמיתי
המון המון מזל טוב ורק טוב, הכי טוב שבעולם וכמובן- ב ר י א ו ת.

על כזה דבר צוחקים ???

בטח שצוחקים
1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... 1 באפריל... אבל אתם הייתם כאלו מקסימים שכמעט חבל לי שזה לא נכון

הרגת אותי......

נכנסתי לקרוא הודעות כי לא הייתי פה כל היום ואמרתי לעצמי - איך להגיב? לשמוח בשבילה? לעודד? לשאול אם זה היה מתוכנן? מה זה? מה קורה לכולם פה? 1 באפריל 1 באפריל להירגע אתם מכניסים אותי לחרדות באדי

s h i r k u s h

New member
קאסי ../images/Emo122.gif

ככה יפה לצחוק עלינו... מי בכלל זוכר שהיום 1 באפריל, היה לי יום כזה מתיש שלא זוכרת איך קוראים לי...

Tully Is Here

New member
יופי קאסי, ממש בוגר

כבר התחלתי להתרגש באמת ולפנטז איך אנחנו עוברות את ההריון שלך ביחד

חברות עדין? ../images/Emo24.gif

מבטיחה לך שנמצא חווית אחרות להתרגש מהן. למשל כשתבואי לביקור ונארגן מפגש במיוחד בשבילך...

Tully Is Here

New member
פפפפפפחחחחחחחחח

תצטרכי הרבה יותר מבדיחת אחד באפריל בשביל להפטר ממני
וקודם צריך לארגן מפגש בלעדי בשביל שבאדי תוציא את כל החרדות שלה ואח"כ אני אצטרף

אמא'לה, למי יש חרדות?

אני עם חרדות אני יראה לכם מה זה תחשבו שזה כמו פגישה עיוורת חחחחחחחחחחחחחחחחחח יללה התארגנו כבר אני באה לא תצליחו להיפטר ממני ולכם יהיו חרדות ממני חחחחחחחחחחחחחחחחח באדי

למעלה