......... אף אחד לא קם
(כתבתי

......... אף אחד לא קם ../images/Emo9.gif (כתבתי

עם המנגינה....)
חג שמח ולא להגזים בשיפודים

yaely2

New member
מנהל
חג שמח, בחוץ הכל פורח../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

כמה חוזק ועוצמה יש לנו בהיותנו מדינה, כמה טוב להתהפך במיטה ולדעת שכאן זה שלי ואסור לגעת. המטוסים - שלנו האוניות - שלנו גם הכניסה והיציאה למולדת שלנו. הבחירה - שלנו לא צריכה להתרפס, לא פוחדת להיתפס אני בבית שלח אלוהים הרבה בריאות לאנשים ולמדינה, שלח לנו שלווה ורוגע בכל פינה שלח לנו את הגפן והתאנה לשבת תחתם ולא את האטד השורף את כולם.

HAVA159

New member
yaely2 היחידהjud , וכולם בוקר טוב

גיו'ד כבר הרבה זמן לא הית בזירה, בתקווה שהכל בסדר. יעלי מצתרפת לכל מילה, והברכות, לו, יהי, ולכולם חג עצמאות שמח בריאות וסוף שבוע נפלא. אוהבת
חוה.

boaz31

New member
http://www.all1.co.il/useful.htm

זה האמא של האתרים, למי שלא מכיר אני ממליץ הלינק בפנים בוקר טוב וחג עצמאות שמח

בוקר טוב ויום עצמאות שמח../images/Emo104.gif

טוב שבכל זאת יש יום שמח באמת פעם בשנה כי .. לדעתי זה החג שהעם בישראל באמת חוגג,במשך הערב והלילה היתם צריכים לראות איך כולם חוגגים ברחוב המגביל לשלנו יש גן העירוני עם הופאות ותזמורת הגיעו מכוניות עם משפחות מכל האזור אנחנו ישבנו בחצר עם חברים אחלנו ושתינו בליווי המוזיקה מהגן זה היה באמת חג הלוואי שנמשיך כך כל השנה

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

וחג עצמאות שמח מתאושש מהזלילה של אתמול בערב

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב וחג שמח ../images/Emo6.gif

יעלי, זה פשוט נפלא מה שכתבת. ממש עשה לי טוב בלב. זה מזכיר לי כאשר ביקרנו אצל משפחה בגרמניה, שבנה התחמק ולא הלך לשרת בצבא. ההורים ובעיקר האבא כמובן עמדו לצידו, הצדיקו את צעדו ותמכו בו, כי הם שונאי כח וצבא ובכלל כל מה שמזכיר להם אלימות... לכן, היה להם קשה להבין, איך אנחנו מספרים בגאווה על ילדינו שהם קצינים בצה"ל... לך תסביר להם. הם המסכנים, שמצפונם מייסר אותם על מה שעשו הנאצים, על ההשפעה ההרסנית של עודף הכח של הצורר על העם הגרמני ועל הזוועה שהוא הביא בעיקר על העם היהודי ובכלל על כל המיגזרים החלשים. לך תסביר להם מה אנחנו מרגישים, וכמה זה חשוב לנו שעכשיו יש לנו מדינה שלנו, צבא שלנו ויש לנו כח להילחם בכל מי שבא למגרנו ואיננו מפחדים מאף אחד ומדוע אנחנו גאים בזה... כנראה שנכון מה שנהוג לאמר: "זר לא יבין את זאת" ומי שלא עבר את מה שעבר העם היהודים במשך 2000 שנה, באמת קשה לו להבין... עלינו רק להשכיל ולדעת איך לשלוט בכח הזה ולא להפעיל אותו נגד החלשים מאתנו, ולשאוף שהכח הזה ישמש אותנו למטרות שלום ולא למטרות מלחמה... ובקיצור, לא לעשות לאחרים מה שעשו לנו ...
יום עצמאות שמח לכולם

yaely2

New member
מנהל
ננה תודה על הפירגון ../images/Emo24.gif../images/Emo102.gif

ננה, תמיד נעים לקרוא מילה טובה.

נֵנָה

New member
יעלינקה, זה פירגון שבא מכל הלב. את

כתבת כל כך יפה וקלעת לרגשות של כולנו, ובעצם של כל עם ישראל באשר הוא. כל מילה פנינה... בדיוק היום דיברתי עם הבן שחי בחו"ל ששאל אותי מדוע שלחתי להם כל כך הרבה ברכות ליום העצמאות, ושאל האם שוטף אותנו השנה במיוחד גל של פטריוטיות... עניתי לו ברוח הדברים שאת כתבת והסברתי לו את הרגשתי, שרק בזכות זה שיש לנו היום מדינה, אנחנו יכולים לחיות בבטחון ובגאווה בארץ, ובכל מקום בעולם, כי היום יש לנו גב ויש מי שידאג לנו בכל עת, בכל מצב, ובכל מקום...

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

חג עצמאות שמח
יעלי, אהבתי מה שכתבת

HAVA159

New member
boaz31, בוקר טוב ויום עצמאות שמח

בועז ידידי, תודה על האתר ששלחת זה באמת גדול. יום נפלא שיהיה לך, וסוף שבוע שמח. אוהבת
חוה.

boaz31

New member
"תתקשר לרוסיה ותשאל אותם".

2. עיתונאי מראיין עולים חדשים שהגיעו זה עתה לארץ. העיתונאי: "מדוע עליתם לארץ?" העולים: "עשינו את הצעד הזה לטובת ילדינו ונכדינו". העיתונאי: "ומה הילדים חושבים?" העולים: "תתקשר לרוסיה ותשאל אותם".

HAVA159

New member
boaz31 אני מתקונת לאמא של האתרים

ממש נפלא ושוב תודה אוהבת
חוה

boaz31

New member
חידון יום העצמאות-רק למי שזמנו

בידו וגם יש לו את הידע!!! חחחח

מנורה

New member
יום עצמאות שמח חברים../images/Emo165.gif../images/Emo102.gif|ד

יעלי מתחברת למילים שלך הרגשה כזו נהדרת של שייכות וגאווה מי יתן ובשנה הבאה עלינו לטובה נוכל לשבת איש איש תחת גפנו ותחת תאנתו בשלום ובשלווה אמן! בועז
על האתר ולא יכולתי להתאפק ופתרתי את החלק הראשון של החידון. אני מאד אוהבת תשבצים וחידונים הציון 80 . שמתי אותו במועדפים למעני ולמען נכדי. בועז
אצלנו החגיגה רק היום אתמול בערב נהנתי מהזיקוקים שרואים ממרפסת ביתי מהריחות והשירים אצל השכנים. יום נעים וחג שמח

boaz31

New member
מנורה רשמתי לפני את אהבתך ל..

חידות ותשבצים רק לחימום::הרכבת--מה כנויה??

אנימו

New member
הרכבת- אפשר לקבל רמז../images/Emo92.gif

או שג'ודי תפנה למומחה שלה לרכבות (נחום)...

למעלה