עיר של קיץ - ברי סחרוף ובכלל אני שומעת את "נגיעות" עכשיו...
J Jan22 New member 13/2/07 #15 NP ? מוסיקה ? לא יודע מזה ,אבל עכשיו אני שומע את X&Y של קולידפליי ,וזה דיסק מצויין .
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 13/2/07 #16 אני ער שוב פעם נרדמתי בערב ואני לא מצליח להירדם כל הלילה... והנה שיר נחמד לחורף Draconian - Silent Winter
אני ער שוב פעם נרדמתי בערב ואני לא מצליח להירדם כל הלילה... והנה שיר נחמד לחורף Draconian - Silent Winter
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 13/2/07 #17 ועכשיו Slayer - Jihad (האלבום החדש של סלייר,Christ Illusion, הוא אחד האלבומים היותר טובים שיצא לי לשמוע בזמן האחרון)
ועכשיו Slayer - Jihad (האלבום החדש של סלייר,Christ Illusion, הוא אחד האלבומים היותר טובים שיצא לי לשמוע בזמן האחרון)
H haych New member 13/2/07 #31 מה אני אעשה? כואב לי אבל למרות הכל, אני הולכת לעבודה כמו גדולה. היום מישהו מהעבודה מתחתן. אני אחזור הביתה ממש מאוחר, ולמחרת אני קמה ב-4:30 וישר אחרי העבודה אני נוסעת עדדדדדדדדדד לב"ש!
מה אני אעשה? כואב לי אבל למרות הכל, אני הולכת לעבודה כמו גדולה. היום מישהו מהעבודה מתחתן. אני אחזור הביתה ממש מאוחר, ולמחרת אני קמה ב-4:30 וישר אחרי העבודה אני נוסעת עדדדדדדדדדד לב"ש!
א אזרח111 New member 13/2/07 #21 לא היחיד .... System niplel - Dream vision נחשב? אגב, שתהיה בעזה, תגיד ליחידה שלך רמקולים ענקיים .... כל בוקר, להפציץ את החמאס עם פסיי-טראנס., נשק פסיכולוגי
לא היחיד .... System niplel - Dream vision נחשב? אגב, שתהיה בעזה, תגיד ליחידה שלך רמקולים ענקיים .... כל בוקר, להפציץ את החמאס עם פסיי-טראנס., נשק פסיכולוגי