אף אחד לא מתכוון לספר

efratushke

New member
אף אחד לא מתכוון לספר

איך היתה ההופעה?!?! אני עדין במתח! ספרו קצת!

לאור הבקשה...

הייתה הופעה טובה
הבארבי היה כמעט ריק (בטח כי לחצי העולם שבדרך כלל בא יש בגרות מחר...), אז היה אפשר לרקוד, וגם לקראת הסוף אני וטל רקדנו כמו מפגרים (בעיקר בגלל שאין לי חוש קצב ואני לא יודעת לרקוד), אבל נהננו מכל רגע
ובהדרן...הם הביאו את שירי מימון! היא שרה שיר מפלאשדאנס, שאני לא זוכרת איך קוראים לו, אבל רוב העולם מזהה אותו כ-"What a feeling", והיא שרה ממש יפה
אחרי זה היו לונה פאנק, שהיו נחמדים, ובוטן שהיו ממש טובים, והבסיסט שלהם ממש מגניב
וגם יפתח שחף, שאין עליו לא קשור לבוטן.

צ א ל ה

New member
הייתה הופעה לא רעה בכלל...

אני אישית מאוד נהנתי... אני לא מסוגלת לשמוע יותר את האלבום שלהם - אחרי שמיעה מרובה מאוד ברציפות ולכן נורא התחשק לי לשמוע אותם בלייב. האנרגיות שהיו - כייייייייייף קיצר, הייתה אחלה הופעה במיוחד שאחד האנשים שאני הכי אוהבת בעולם הגיע לראות את ההופעה בהפתעה תזכורת : שבוע הבא , יום שישי - פסיטבל הפסנתר. תבואו, יהיה מעניין!!! ביי בנתיים

gloom

New member
אוף אני לא יכול לבוא../images/Emo66.gif

אני אומר כזה, אמא יש הופעה בסוזן דלל באים היא- סוזן דלל
אין מצב שאנחנו לא באים אינ- יש זה שיש הבא היא- שיש הבא, לא טוב יון חוזר מהצבא אני-אבל הוא במילא יוצא עם חברים היא-אבל יון חוזר מהצבא\ אני-שיט

כתמונית

New member
אוף אוף אוף!!!!!!!

למה?! למה היתי חולה??!! קקי בלבן!!! טוב! אפרת! לא מעניין אותי לסוזן דלל הולכים בכל מחיר! ( הא! יצא לי דו משמעי.... צחוקיות...) אויי.... הפאטתיות....

למעלה