וואי...
זה היה ממזמן..... אני בטוח שרבים מיושבי הפורום הצעירים בכלל לא זוכרים את זה. זה כבר כמה שנים, קצת אחרי שטיילור חזרה מהמתים בפעם הראשונה, ובדיקת האבהות הוכיחה שאריק הוא האבא של בריג'יט (שהייתה אז פעוטה)... אח... אין כמו נוסטלגיה... הפרק היחידי שהקלטתי אי פעם (כי משום מה אותו יום הייתי אמור להפסיד, לא זןכר למה), היה הפרק שמצאו את ברוק סוף סוף. רידג' נכנס לבקר אצל טיילור בשביל משהו, ודרך אגב גם התפעל בפניה מכך שהיא כל כך עזרה לו עם כל הסיפור הזה. ואז הייתה סצנה מרגשת שבה טיילור מסבירה לרידג' (שהיה אז בקטע של "בלית ברירה" המשיך הלאה כאילו, כשחשב שטיילור מתה, ועומד לבנות חיי נישואין עם ברוק) שהיא עשתה הכל משום שהיא אוהבת אותו, ומעולם לא פסקה מלאהוב. כשהוא בא לחבק אותה חיבוק ניחומים היא הטיחה בו שלא יגע בה ובקשה ממנו שיצא משם. האגו שלו השתהה שתי שניות אז היא אמרה לו שוב. הוא יצא והיא התמוטטה בבכי. עד כאן אני זוכר. זה אגב גם היה הפרק שבו ת'ורן התחלף לשחקן שהוא היום. אחח... נעים להיזכר. זה עוד היה לפני הצבא, ולפני לפני הצבא.. פעם הסדרה הייתה יותר יפה ומעניינת, ומרגשת.. עברו הימים האלו. השחקנים התבלו והזדקנו, הגילאים נעשו לא הגיוניים, העלילה כבר לא מרגשת.. בחייאת, אי אפשר להמשיך לשים את המשולש הנצחי במרכז העלילה, כי הם כבר לא צעירים!.. והעולם הרי שייך לצעירים, וביחוד העתיד!! ואיפה גרנט שהיה אז, או מישל, או דילן... אחלה שחקנים יפים ואמיצים שנעלמו בתהום הנשיה. בראדלי! חדש ימינו כקדם!!!