אף אחד לא כותב כלום!!!

Ophel McNeil

New member
כי זה חופשת פסח, וחצי מהאנשים

בחו"ל.... אבל רק באמת בשביל להחיות מעט את הפורום, יש לי מעיין טופיק- (אבל בחיית תענו! לא הרגשתי כל כך נטושה מאז שזרקו אותי (מה שקרה לא כל כך ממזמן, מה שמעלה את התהייה מה הבעיות שלי...). אני משאירה חצי מההודעות בפורום (ביום טוב), ואף אחד אף פעם לא קורא את ההודעות שלי, או קורא ולא מגיב.
אז אוקי, אני לא צריכה |צומי| (מעניין אם יש לזה אייקון...), אבל אני פותחת -מ-ל-א- טופיקים, ואפילו לין לא טורחת לקרוא אותם! (ראי הוזהרת, בת האויב). אז הנה טופיק, שאמנם יכול להיות שמעטים באמת יוכלו להגיב עליו (הוא קשור לעונה השניה), אבל אתם עדיין יכולים להגיד "לא נורא אופל, אנחנו אוהבים אותך, וקראנו את ההודעה הזאת, ולא הכנסנו אותך לאיגנור-ליסט, ואנחנו לא מפנטזים על המוות האיטי שלך בעזרת פינצטה." אתם עוד תיגרמו לי לחרדת נטישה! (מאוחר מדי...). אה, הטופיק. ובכן- מה דעתכם על דן? יופי, זרקו עלי עגבניות ותגידו שאני משעממת, אני לא נעלבת, זה בסדר. אבל באמת, גם אלה שלא ראו את דן, אלא רק שמעו עליו (הוא השכן של הבנות בעונה השניה, ויוצא חצי מהעונה עם פייפר), אבל עכשיו כשאנחנו יודעים שפייפר וליאו נשואים, ושהם נועדו אחד לשני ויאדה, יאדה, יאדה... מה דעתכם עליו? אני אהנה לפתח דיון על העונה השניה, שהיא בינתיים הכי טובה שראיתי (טוב ראיתי רק אותה ואת השלישית....), אני אהנה, באמת!! רק חבל שדיון עם עצמי, או עם הקיר, מנסיון, לא באמת מרתק, ואני צריכה עוד שותפים (*שיעול* רמז! *שיעול*)
נטושה, עזובה, זרוקה, בודדה, ולא מבינה רמזים, אופל מקניל.
מיאו. נ.ב. שניה לפני ששלחתי את ההודעה האינטרנט התנתק, והייתי צריכה להפיל את המחשב. אולי באמת הגיעה הזמן שאני אקלוט מה שמנסים לומר לי?

LoNa14

New member
אני לא ראיתי....

את העונה הראשונה ותחילת השניה ככה שלא ידעתי על שום היסטוריה של ליאו ופייפר. כשהתחלתי לראות את העונה השניה ממש אהבתי את דן (הוא נראה ממש טוב!) ונורא רציתי שהוא ופייפר יהיו ביחד ושליאו יעזוב אותה כבר..... היום, אחרי שראיתי את העונה השלישית, כל-כך שיניתי את הדעה שלי ואני ממש אוהבת את פייפר וליאו יחד ודן נראה בשידורים החוזרים ממש קרציה (כשהוא מתרגז כשליאו כל הזמן בבית של הבנות ודן לא מבין איך דברים כל הזמן "מתקלקלים" להן שליאו צריך "לתקן".....)- אבל הוא עדיין נראה טוב!!!

Paige

New member
בהההה!!!

תמיד שנאתי את דן... הייתי זורקת עליו קוקיות כשהוא היה מופיע על המסך... הוא יותר מידי דומה לאמיר פיי-גוטמן. בההה!

Charmed 4ever.

New member
טוב לדעתי...

דן היה ממש קרצייה, בהתחלה הוא עוד היה נחמד ואח"כ הוא גילה את ליאו וכל הזמן חיפש לגלות מי הוא באמת וניסה להרחיק את פייפר ממנו (מליאו שלנו המתוק) אז בשורה התחתונהה לא ממש אהבתי את דן....
u all
ניצן

Diva Star

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo26.gifאיזה חתיך../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo117.gif

האמת שהוא נורא חתיך ויפה וכו´ אבל האישיות שלו כל כך מעצבנת
וליאו ממש מתאים לפייפר אז שדן ילך להז**** ~עם מישהי אחרת לא עם פייפר..
~

Ophel McNeil

New member
איזה גאון אני, פותחת טופיק, ולא

משתתפת בו בעצמי.... אז ככה, מה אני חושבת על דן? זה מעט מסובך, כי מעולם לא הייתי בן-אדם חכם. את העונה הראשונה והשניה לא ראיתי, כי לא היו לי כבלים, כל מה שראיתי היו שברי פרקים פה ושם, לכן לא ידעתי כלום על ההיסטוריה של פייפר וליאו, לחלוטין כ-ל-ו-ם, בכלל לא ידעתי על קיומו, למעשה. כשלין הראתה לי כמה פרקים מהעונה השניה, היא הייתה בהתלבטות בניהם, גם אני הצטרפתי להתלבטות, אבל מההתחלה הייתי בעד ליאו, אם כי הגבול היה דק, כי שניהם היו מתוקים.... אחרי זה, כשראיתי את העונה השלישית, כבר גיליתי שליאו ופייפר מושלמים... אבל עכשיו, כשאני משלימה מחדש את העונה השניה (קיפאק היי ליס ולמיכל!), אני חושבת שהייתי שונאת את ליאו, ואוהבת את דן. כי בעוד שדן חביב מאוד (בעיקר בהתחלה, לפני שהוא נהיה פאנט לגבי ליאו
), ליאו מה-זה משחק אותה מיוסר (במוסריות נושכת בעתיד, בH2O P3 כשהוא נפרד מפייפר, וגם כשהוא שאל אותה אם היא עדיין אוהבת אותו במוזיקת השטן...), ועולה לי על העצבים, וזה בה מפי מישהי שמאוהבת בליאו קשות. עכשיו, לכל אלה שאומרים שדן מה-זה פאנט מעצבן וכו´ וכו´, ושהוא ממש מגעיל אחרי שליאו חזר לתמונה, אתם מטורפים?! תארו לכם שלחברה שלכם היה אקס, ועוד בלונדיני עם עיניים ירוקות, ואתם יודעים שהיה בניהם משהו רציני, מתישהו אתם אפילו חושדים שהיא יוצאת אתכם רק בשביל לגרום לו לקנא (אבל עובר לכם). ויום אחד האקס הזה היה משתכן באיזה מועדון שחברה שלכם מנהלת. אין לו בית או עבודה, והחברה שלכם פשוט מתנדבת להביא לו את שניהם. ואתם עדיין לא יודעים על האקס הזה כלום, הוא פשוט מופיע משום מקום. חוץ מזה, פתאום החברה מתחילה לשלוח לו כרטיסים ליום האהבה... ובכלל, יש לה כל הזמן מקרי חירום משפחתיים שהורסים לכם את הפגישות, אבל משום מה אחרי כאלה מקרי חירום- בעוד אתכם מסולקים מהשטח, האקס מורשה להישאר. אתם גם לא ממש בטוחים למה האקס והחברה שלכם נפרדו בדיוק, אבל אתם יודעים שהוא עדיין אוהב אותה, וכל הזמן מתחיל איתה (וליאו בהחלט כל הזמן מתחיל עם פייפר!), וברגע של חולשה אתם אפילו מבררים עליו, ומגלים שאו שהוא מת כבר שישים שנה, או שהוא לא קיים, מתחזה. אבל החברה שלכם במקום לדאוג, רק מרגיעה אתכם, ואומרת לכם להפסיק לדאוג, כי האקס הנ"ל הוא מלאך. וגם מעט מתעצבנת על זה שאתם לא סומכים על ידידים שלה, וכו´ וכו´. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני הייתי מודאגת, מאוד, ובמקום דן גם אני הייתי כועסת על ליאו (לעזאזל, אם מישהו היה מתחיל עם החברה שלכם, ועוד על בסיס יומי, לא הייתם מתעצבנים?!). וואו יצא לי ארוך, ואחרי זה אני מתפלאת שלא קוראים את ההודעות שלי... אופל מקניל, רגשי נחיתות בע"מ.
נ.ב. קליאו, אל תטרחי אפילו, המחשב שלי מת כבר ממזמן...

*קליאו*

New member
אף אחד לא מנסה לרמוז לך כלום

*רוצחת את המחשב של אופל* וצריך לתת לך צל"ש על מאמצייך הראויים לשבח. *מרכינה ראש*
בכל מקרה, לא ראיתי את העונה השנייה אז אני לא יכולה לענות על השאלה, אבל הרגשתי מחויבת להגיב ורק שתדעי שאני כן קוראת את כל ההודעות שלך למרות שאני לא מגיבה כמעט. וגם לין לא הייתה כל כך בבית שלה, נדמה לי.. בגלל זה היא לא פה, וחוץ מזה- היא הייתה אצלי.. ^-^ |צנזור|
בכל מקרה, דיונים עם הקיר הם דווקא דבר טוף מאוד, הם בני שיחה מעולים!
עכשיו אני צריכה לחזור לעבודה של בגאוגרפיה {על אלאדין, איזו חמודה אני!} מאיה

Charmed 4ever.

New member
אההה... אופל...

רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך...(את כולה) טוב.. אולי את צודקת אבל לדעתי הוא היה צריך לבטוח בפייפר... הההממם אולי לא בעצם כי בכל זאת בסוף היא זרקה אותו בשביל ליאו (
) ואם ראית את הפרק האחרון בעונה (ה-2) את בטח יודעת שדן לא ממש שמח על שידע את האמת על פייפר.... כי הוא בדיוק קלט שהוא בכלל לא הכיר גם אותה (לא רק את ליאו) ואני דווקא מאוד שמחה שהוא עזב כי הוא באמת התחיל לעצבן אותי...והייתי נותנת לו
ושוברת את ה-
אהה אופל מגיע לך מזל טוב...

Ophel McNeil

New member
נו, באמת, את לא משחקת פייר.

נתת תמונה ממש ממש גרועה של דן, שבד"כ נראה הרבה יותר טוב. הנה, התמונה שצירפתי למשל יותר טובה, למרות שגם היא ממש לא משהו. חוץ מזה, אני ממש לא סומכת על תמונות, כי אני לא חושבת שיש תמונה שליאו נראה בה טוב, אבל לעומת זאת בפרקים עצמם... יאמי. ובתגובה להודעה אחרת שלך, כשדן בסוף גילה את האמת זה לא שהוא היה כן או לא מאושר, הוא פשוט היה מבולבל מאוד, ורצה לחשוב על זה לבד (אל תשכחי שבאותו זמן הוא גם לא יצא עם פייפר, אז בכלל...). אופל מקניל.
נ.ב. קליאו, אני רק מנהלת זמנית, עד סוף החופש, כשלין תעלה את הסיכום השבועי היא כבר תסביר הכל. נ.ב.מ כשעברתי על תמונות, בשביל לחפש תמונות של דן, ראיתי המון תמונות של פרו ופיבי הישנה, וכמעט התחלתי ליבב...

Charmed 4ever.

New member
זה לא בכוונה..

ששמתי תמונה לא טובה שלו פשוט אין לי תמונות אחרות על המחשב

As I Am

New member
דןןןןן! ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

|לינה||זלגאדיס| ואני יכולה להמשיך ככה עוד הרבהההה...
בכל מקרה - דן... *מייבבת* חבל עליו כל כך! אישית אני נקרעתי במשך כל העונה השנייה (העונה האהובה עלי מבין השלוש) בין דן לליאו. כי בהתחלה היה את דן שפשוט היה כל כך מתוק, מקסים מבין... הוי... והוא גם נראה פשוט טוב! לא יעזור לכם אנשים (אנשות
), דן פשוט נראה טוב. בפרק הראשון של העונה השנייה איך שהוא נכנס לבית שלהן שלושת האחיות אמרו ככה ביחד "וואו!"... גדוווול! *מתמוגגת* ואחריו הגיע ליאו שפשוט... חיוך...! היה לו חיוך. נקודה. וזו הייתה אהבה אמיתית איתו ועם פייפר... מה לעשות... איזה פאק, הא? בכל אופן - נורא נעלבתי מזה שפייפר קיבלה גם את ליאו וגם את דן. שייר פייפר, שייר! לפיבי היה קראש על שניהם ובסופו של דבר היא קיבלה את קול. פיכס!
לין איט´ס גוד טו בי באק

למעלה