איזה גאון אני, פותחת טופיק, ולא
משתתפת בו בעצמי.... אז ככה, מה אני חושבת על דן? זה מעט מסובך, כי מעולם לא הייתי בן-אדם חכם. את העונה הראשונה והשניה לא ראיתי, כי לא היו לי כבלים, כל מה שראיתי היו שברי פרקים פה ושם, לכן לא ידעתי כלום על ההיסטוריה של פייפר וליאו, לחלוטין כ-ל-ו-ם, בכלל לא ידעתי על קיומו, למעשה. כשלין הראתה לי כמה פרקים מהעונה השניה, היא הייתה בהתלבטות בניהם, גם אני הצטרפתי להתלבטות, אבל מההתחלה הייתי בעד ליאו, אם כי הגבול היה דק, כי שניהם היו מתוקים.... אחרי זה, כשראיתי את העונה השלישית, כבר גיליתי שליאו ופייפר מושלמים... אבל עכשיו, כשאני משלימה מחדש את העונה השניה (קיפאק היי ליס ולמיכל!), אני חושבת שהייתי שונאת את ליאו, ואוהבת את דן. כי בעוד שדן חביב מאוד (בעיקר בהתחלה, לפני שהוא נהיה פאנט לגבי ליאו
), ליאו מה-זה משחק אותה מיוסר (במוסריות נושכת בעתיד, בH2O P3 כשהוא נפרד מפייפר, וגם כשהוא שאל אותה אם היא עדיין אוהבת אותו במוזיקת השטן...), ועולה לי על העצבים, וזה בה מפי מישהי שמאוהבת בליאו קשות. עכשיו, לכל אלה שאומרים שדן מה-זה פאנט מעצבן וכו´ וכו´, ושהוא ממש מגעיל אחרי שליאו חזר לתמונה, אתם מטורפים?! תארו לכם שלחברה שלכם היה אקס, ועוד בלונדיני עם עיניים ירוקות, ואתם יודעים שהיה בניהם משהו רציני, מתישהו אתם אפילו חושדים שהיא יוצאת אתכם רק בשביל לגרום לו לקנא (אבל עובר לכם). ויום אחד האקס הזה היה משתכן באיזה מועדון שחברה שלכם מנהלת. אין לו בית או עבודה, והחברה שלכם פשוט מתנדבת להביא לו את שניהם. ואתם עדיין לא יודעים על האקס הזה כלום, הוא פשוט מופיע משום מקום. חוץ מזה, פתאום החברה מתחילה לשלוח לו כרטיסים ליום האהבה... ובכלל, יש לה כל הזמן מקרי חירום משפחתיים שהורסים לכם את הפגישות, אבל משום מה אחרי כאלה מקרי חירום- בעוד אתכם מסולקים מהשטח, האקס מורשה להישאר. אתם גם לא ממש בטוחים למה האקס והחברה שלכם נפרדו בדיוק, אבל אתם יודעים שהוא עדיין אוהב אותה, וכל הזמן מתחיל איתה (וליאו בהחלט
כל הזמן מתחיל עם פייפר!), וברגע של חולשה אתם אפילו מבררים עליו, ומגלים שאו שהוא מת כבר שישים שנה, או שהוא לא קיים, מתחזה. אבל החברה שלכם במקום לדאוג, רק מרגיעה אתכם, ואומרת לכם להפסיק לדאוג, כי האקס הנ"ל הוא מלאך. וגם מעט מתעצבנת על זה שאתם לא סומכים על ידידים שלה, וכו´ וכו´. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני הייתי מודאגת, מאוד, ובמקום דן גם אני הייתי כועסת על ליאו (לעזאזל, אם מישהו היה מתחיל עם החברה שלכם, ועוד על בסיס יומי, לא הייתם מתעצבנים?!). וואו יצא לי ארוך, ואחרי זה אני מתפלאת שלא קוראים את ההודעות שלי... אופל מקניל, רגשי נחיתות בע"מ.
נ.ב. קליאו, אל תטרחי אפילו, המחשב שלי מת כבר ממזמן...