אף אחד לא יכול ל................

אף אחד לא יכול ל................

שיר ליום
איזו פתיחה הא? אז כמו שהבנתם הפינה שלנו הפעם עוסקת בשיר:
יהלום!
מילים ולחן: חיים לרוז, דן תורן, אורן לוטנברג, עודד פרח...
אה! וברי סחרוף.
רצועה מספר 4 מתוך האלבום "חם על הירח"
אתם מוזמנים לדרג את השיר, לכתוב את השורה המועדפת עליכם ממנו, להוסיף פרטים מעניינים ואסוציאציות שהוא מעלה לכם
הידעתם? יהלום נבחר בסקר שנעשה בפורום לשיר הגרוע ביותר של ברי סחרוף!! האמנם??
עוד הידעתם?! בזמן שהמילים לכל השירים באלבום "חם על הירח" מופיעים שם כאשר יש בין השורות בהם סלשים (\) יהלום המיוחד קיבל כרוכיות (@).
הקליפ לשיר הוא מאין קליפ טראנסים כזה, המון צורות שעפות באוויר כולל התמונות שמופיעות על עטיפת האלבום.
ברי הוא לא היחיד שיש לו שיר שנקרא "יהלום". גם ללהקת "הפה והטלפיים" יש שיר עם אותו השם. לאיל גולן יש שיר שנקרא "לקנות לך יהלום" אבל זה כבר משהו אחר...
אז למה התכוונו החמישה, מיהי אותה יהלום נסתרת? בואו לגלות בניתוח השיר בפינת "למה התכוון הברי".
מילות השיר: היא באה מאזור הדמדומים של סיליקון לוהט גולשי המידע קראו לה היהלום השולט הייתה לה טבעת במקום הכי סודי וקוד כניסה לארגון הפין הלאומי אור נוצץ בחלון אף אחד לא יכול לה יהלום אור נוצץ בחלון אף אחד לא נוגע בה יהלום עכבר הנתונים עושה לה אהבה יהלום מלכת הפורנו של המציאות המדומה היא שייכת לכולם כמו שהיא שלך היא חיה לנצח שם בתוך התוכנה אור נוצץ בחלון אף אחד לא יכול לה אור נוצץ בחלון אף אחד לא יכול לך יהלום

4.5

שיר גדול! ממכר, אהוב עלי במיוחד! קשה לי לבחור משפט, אולי "היא שייכת לכולם כמו שהיא שלך". בכל מקרה לדעתי הייתה זו טעות נוראית לבחור בו כשיר הגרוע ביותר של ברי.

וואו. עכשיו אני מרגישה חורף../images/Emo186.gif

השיר הזה מזכיר לי את תחילת השנה הזאת, את החורף, כשקניתי את חם על הירח והייתי שומעת אותו כל היום וכל הלילה
דווקא יהלום זה אחד השירים שהכי נתפסתי אליהם. כמה שהוא מוזר, כמה שהוא מיוחד, כמה שהוא לא מובן- ככה אני יותר אוהבת אותו
בהחלט 5.

5!

אני אוהבת את - "היא שייכת לכולם כמו שהיא שלך" נותן מן תחושת החמצה, קטע מצחיק שהיה לי עם השיר הזה: קניתי את הדיסק בטיול שנתי באילת וכשהגענו לחדר שמתי ישר את הדיסק מרוב התלהבות פול ווליום ואז היה את הקטע של- יש לה טבעת במקום הכי סודי\ וקוד כניסה לאירגון הפין הלאומי וחברותיי הצדיקות נעצו בי מבטים של- "איזה-מן-שירי-סוטים-את-מכריחה-את-כולנו-לשמוע?!"

israel1986

New member
לא מכיר ממש את השיר,

(ככה זה כשאין את חם על הירח), אבל המשפט של נועה (המממ) מהניתוח של השיר די משעשע: "לסיכום, תחשבו על זה: אמצע הלילה, חשוך, כולם ישנים ורק המחשב דולק ואורן לוטנברג, חיים לרוז, עודד פרח, דן תורן וברי סחרוף גולשים באתר פורנו".

Big bear

New member
4

פעם הייתי שומע אותו דיי הרבה, היום פחות... שיר טוב. "היא חיה לנצח שם בתוך התוכנה" לילה טוב, אסף.

4.

אני דווקא התחברתי אליו, ובכלל לא חושבת שהוא גרוע, הוא אפילו די מגניב. אבל כמובן שהוא לא מדהים, אני חושבת שלא כדאי למהר לתת 5, אני חושבת שה-5 שמור לשירים הבאמת מדהימים של הברי. אבל כאמור, "יהלום" זה אחלה שיר

israel1986

New member
יש בזה משהו

כשנותנים לכל שיר ציון 5, זה כבר לא כיף. ברור שכולם פה אוהבים את השירים של ברי, אבל הרעיון הוא לתת ציון באופן יחסי... זה לא נראה לכם קצת מוזר שיהלום (שזכה בכבוד המפוקפק להיבחר לשיר הגרוע ביותר של ברי) קיבל כל כך הרבה חמישיות?

זה לאו דווקא נכון

אם הפורום הזה היה פורום מעריצים גרופים אז כל שיר היה מקבל 5, אני לא קורא לעצמי מעריץ של ברי אלא אחד שמעריך את העבודה שלו ואת השירים שלו, לכן אני לא סוגד לו ואין לי סיבה לתת לשירים שלו חמישיות סתם, ואני לא היחיד עובדה שרוב השירים כאן סוגרים עם ציון ממוצע של באזור ה4-4.5. בקשר לשיר הספציפי הזה, הדעה אובייקטיבית למדי. ואגב היו דוגמאות רבות של שירים שנתתי להם ציונים נמוכים מאוד. באחד מהם אפילו הגזמתי עד כדי כך (בגלל ורתר שסחף אותי) שנתתי לו ציון 1.5....

למעלה