אף אחד לא אכל השבוע?

צליליתה1

Well-known member
אתמול, רגע לפני המעבר למיטה, פתחתי חדשות, לבדוק סיכויי אזעקה בלילה. מידע מדויק בנושא לא ממש היה (מלחמה. כן. לא. אולי) אבל גילו לי מי זכה* השבוע בבואו לאכול . ראיתי את הפרק הראשון ביום ראשון. סיים אולד סיים אולד. אבל הגעתי גם בשני וישר נרדמתי ולשמחתי התעוררתי לפשוטע. הצצתי לפשוטע כמה פעמים בפייסבוק ולמען גילוי נאות, אף פעם לא הבנתי על מה מדובר. כנראה שלטלוויזיה פישטו את הענין ודיללו את הזרגון כי הבנתי. קצת. לא הכל. פרק אחד, אבל בינתיים סדרה כייפית, פרייחית, קצבית, מצחיקה, צבעונית. נראה שלא שמעו על פוליטיקלי קורקט. (היו לי כמה רגעים בהחלט לא נוחים) אז זה יהיה הסידור. נמנום נעים בבואו לאכול כדי שאגיע (פחות או יותר) ערה לפשוטע.

*חוסכת לכם את הספויילר. אולי מישהו בכל זאת עוקב.

סופהו 1

Well-known member
אתמול, רגע לפני המעבר למיטה, פתחתי חדשות, לבדוק סיכויי אזעקה בלילה. מידע מדויק בנושא לא ממש היה (מלחמה. כן. לא. אולי) אבל גילו לי מי זכה* השבוע בבואו לאכול . ראיתי את הפרק הראשון ביום ראשון. סיים אולד סיים אולד. אבל הגעתי גם בשני וישר נרדמתי ולשמחתי התעוררתי לפשוטע. הצצתי לפשוטע כמה פעמים בפייסבוק ולמען גילוי נאות, אף פעם לא הבנתי על מה מדובר. כנראה שלטלוויזיה פישטו את הענין ודיללו את הזרגון כי הבנתי. קצת. לא הכל. פרק אחד, אבל בינתיים סדרה כייפית, פרייחית, קצבית, מצחיקה, צבעונית. נראה שלא שמעו על פוליטיקלי קורקט. (היו לי כמה רגעים בהחלט לא נוחים) אז זה יהיה הסידור. נמנום נעים בבואו לאכול כדי שאגיע (פחות או יותר) ערה לפשוטע.

אני נתקלתי בפשוטע (שעד היום אני קוראת לה הַפְּשוּטֶע) כשמישהו מהצעירים שיתף ואף טרח לפרש את השפה.

עד שאצפה, אם אצפה, אני תוהה-
האם גם בדיבור אין פסיקים, נקודות ושאר סימני פיסוק, כמו שהוא כותב?

דקל נור*

Well-known member

כמוך גם אני צופה ב"בואו" עם קצת פחות התלהבות. זה עדיין עדיף על חתונמי.
אהבתי את "הפשוטע". מרעננת.
היו שם כמה הברקות כמו "זו לא שיחה לפנים מול פנים. נחכה עם זה לווטסאפ" או "אין לי מספיק אימוג'ים להביע איך אני מרגיש"😏
במקביל עלתה סדרה בשם "הבודקת" ב"יס". נכנסתי בציפיה, כי גיתית פישר מצחיקה וצחי גראד תמיד מעניין אבל ההתנהגות הגועלית של שתי הדמויות בפרק הראשון, הוציאה לי את החשק להמשיך לפרק הבא. קשה לי להכיל נבזות גם אם זה רק על המסך.

צליליתה1

Well-known member
משקף מציאות.

כמוך גם אני צופה ב"בואו" עם קצת פחות התלהבות. זה עדיין עדיף על חתונמי.
אהבתי את "הפשוטע". מרעננת.
היו שם כמה הברקות כמו "זו לא שיחה לפנים מול פנים. נחכה עם זה לווטסאפ" או "אין לי מספיק אימוג'ים להביע איך אני מרגיש"😏
במקביל עלתה סדרה בשם "הבודקת" ב"יס". נכנסתי בציפיה, כי גיתית פישר מצחיקה וצחי גראד תמיד מעניין אבל ההתנהגות הגועלית של שתי הדמויות בפרק הראשון, הוציאה לי את החשק להמשיך לפרק הבא. קשה לי להכיל נבזות גם אם זה רק על המסך.
מעניין שגם את אוזני תפסו ההברקות האלה
אולי, גם, כי אפילו לצעירה באמצע החיים כמוני זה היה מובן.

דקל נור*

Well-known member
אני נתקלתי בפשוטע (שעד היום אני קוראת לה הַפְּשוּטֶע) כשמישהו מהצעירים שיתף ואף טרח לפרש את השפה.

עד שאצפה, אם אצפה, אני תוהה-
האם גם בדיבור אין פסיקים, נקודות ושאר סימני פיסוק, כמו שהוא כותב?
חוסר הפיסוק נהיה קצת מנייריזם אופנתי לאחרונה.
והפשוטע לא בא מיידיש אלא שהמילה "הפשוטה" כבר היה תפוס, כך עפי הסדרה.

סופהו 1

Well-known member
חוסר הפיסוק נהיה קצת מנייריזם אופנתי לאחרונה.
הדור הקודם הוסיף כזה כאילו בכל משפט וכעת משווים בהורדת פיסוק?

והפשוטע לא בא מיידיש אלא שהמילה "הפשוטה" כבר היה תפוס, כך עפי הסדרה.
אולי, אבל אני נתקלתי במילה הכתובה ומה יותר מתאים מאשר לקשר למיידלע, קישקע, או שמאטע שמסתיימות בצליל E=סגול?

קלייטון.ש

Well-known member
חוסר הפיסוק נהיה קצת מנייריזם אופנתי לאחרונה
ובצדק אני גם הפסקתי עם השטות הזו
גם נקודה בסוף משפט בשביל מה זה פשוט יורדים שורה
סימני פיסוק זה קטע של זקנים ובמיוחד שאתה מתכתב עם ילדות אתה רוצה להיות צעיר
לכן גם משתמש בכל הזדמנות במילה סבבה
נראה שהמילה הזו החליפה את אוקי
ושולח אימוגי של אגודל מעלה
ברומא העתיקה אגודל מעלה סימן מוות אז זה מתאים
.

צליליתה1

Well-known member
ובצדק אני גם הפסקתי עם השטות הזו
גם נקודה בסוף משפט בשביל מה זה פשוט יורדים שורה
סימני פיסוק זה קטע של זקנים ובמיוחד שאתה מתכתב עם ילדות אתה רוצה להיות צעיר
לכן גם משתמש בכל הזדמנות במילה סבבה
נראה שהמילה הזו החליפה את אוקי
ושולח אימוגי של אגודל מעלה
ברומא העתיקה אגודל מעלה סימן מוות אז זה מתאים
.
רק לא אגודל מעלה
אחד הסימנים שהכי מסגירים אותך כזקן
הסבירו לי באריכות הטיינאייג׳ירים
לא הבנתי למה , אבל ככה זה. יש דברים שפשוט ככה זה

1785042327934.png

הידד אני זקנה!

קלייטון.ש

Well-known member
רק לא אגודל מעלה

צפה בקובץ המצורף 149143

הידד אני זקנה!
כן זה של זקנים אבל ניסיתי אחרים וקיבלתי תגובות על הבחירות שלי, שהבהירו לי שאני לא מבין את השפה, אז עדיף שלא אשתמש בה.
גם לא מבין את הסימלונים שהם שולחים לי.
לפני כמה זמן התכתבי עם הבת שלי והיא כתבה לי משהו, כתבתי לה "אנחה". אחרי רגע שאלתי מה הסימלון של זה?
שלחה לי משהו, זה לא זה. אין סימלון אנחה שמביע את האנחה שאני הרגשתי.
לא זה :unsure:

סופהו 1

Well-known member
אבל עכשיו שכולם יודעים שכולם יודעים שלא שמים אגודל מעלה, אני משתמשת בלי סוף
:D:D:D

אמרו לי (y) זו סתם תגובה- או קי, קראתי, עיזבו אותי= לא ממש התיחסות.
מתבגר אחד ענה תדביקי איזה אימוג'י שבא לך.
מתבגרת אחת ענתה -אם התשובה מאוד מצאה חן בעינייך, היא COOL, מגניבב וכד' -|אש|
אם ממש אהבת |לב|
אם ממש צחקת |בוכה| (בוכה מרוב צחוק)
או שתבחרי איזה אימוג'י שבא לך.

עניתי לה (y) ונזכרתי בסרטון (לא להתמקד רק בילדה בשמלה הכחולה)

Thumbs up
Elbows back
Feet apart
Knees together
Bottoms up
Tongue out
Eyes shut
Turn around
A Tooty Ta,
a Tooty Ta
A Tooty Ta ta

דיברגנט חדש

Well-known member
רק לא אגודל מעלה

צפה בקובץ המצורף 149143

הידד אני זקנה!
אני התחלתי להשתמש בזה לאחר שהייתי בברזיל עוד לפני שהיה אימוג'י כזה או לחלופין לפני שהכרתי אותו :)

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
רק לא אגודל מעלה

צפה בקובץ המצורף 149143

הידד אני זקנה!

גם אני לא אוהב את הסימן אגודל כלפי מעלה , בשפת הצוללים זה הסימן לסיום הצלילה (עולים למעלה).

חבל שאין איקון תקני של כף היד כשהאצבע האמצעית כפופה קדימה, לדעתי זה היה יכול להיות האיקון הכי שימושי.

צליליתה1

Well-known member
גם אני לא אוהב את הסימן אגודל כלפי מעלה , בשפת הצוללים זה הסימן לסיום הצלילה (עולים למעלה).

חבל שאין איקון תקני של כף היד כשהאצבע האמצעית כפופה קדימה, לדעתי זה היה יכול להיות האיקון הכי שימושי.
ראיתי באיזו סדרה שנמנמתי מולה (באמת לא זוכרת איזו) בהמשך לאסור אגודל, שחציל זה מה שהאמצעית הכפופה
חציל זמין וטעים במקומותינו, ותמיד טוב לנסות מתכון חדש

1785396895442.png

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
למעלה