אף אחד כאן לא עובד ???

אף אחד כאן לא עובד ???

הצילו, קורא את כל התגובות שלכם, את כל הסקרים, והשיחות שבין לבין ותוהה מאיפה יש לכם ת'זמן לכל זה. אולי יש מישהי שרוצה לבוא לעזור לי בעבודה, וככה אולי, באמת - רק אולי, יהיו לי כמה דקות יותר כדי לקרוא אתכם... שלא לדבר על להגיב, לפתוח שרשורי "אף אחד לא עובד" וכאלה... אז בהשראת האמא הפולנייה שיש לכל אחד מאיתנו בבית (וזה לא משנה אם היא ת'כלס עירקית, מרוקאית, או הונגריה. אמא פולניה זה מקצוע ולא קשור לגאוגרפיה) מה המקצוע המועדף עליכם בבן/בת הזוג ?

../images/Emo12.gifלא הבנתי את השאלה../images/Emo163.gif

מה המקצוע המועדף בבן הזוג? זתומרת- במה הייתי רוצה שיעסוק?

כן

האם מהנדס עושה לך את זה או אולי חשפן לערבי מסיבת רווקות יש כאלו שבאים באריזה של רופא או עורך דין, או רואה חשבון... ויש טרקטוריסט בשדות הקיבוץ זה מה הית רוצה שיעסוק , כדי שאת תרגישי שבא לך להתעסק איתו... (תגובה זו נכתבה בלשון זכר, אך פונה בצורה זווה לשני המינים, מתוקף חוק ההזדמנויות השוות)

snoopy36

New member
הייתי רוצה שבת הזוג שלי תהיה...

עובדת אלילים... אבל תלוי את מי שואלים... אולי שתהיה מנקה רצפות... או אז אדע למה לצפות... יודע מה? מצידי שתהיה כל היום בעבודה... העיקר שתמיד תישאר חמודה!!!!!!!!

opi236

New member
הי סנופי - אני עונה על הדרישות

גם חמודה וגם עובדת כל היום (כמעט)

שפי אחת

New member
סנופיייייייי!!!../images/Emo88.gif

מנקה רצפות צפויה? מצאת! אלא אם שמה מסעודה

לא משנה במה הוא עוסק, העיקר שיהיה שמח

בעבודתו ובקיומו. (ורצוי שלא יהיו לו ידיים עדינות מדי).

שתיתעסק בעיקר -

בעיקר ולא בתפל. שהעבודה לא תהפוך להיות כל החיים. מעבר לזה לא חשוב איזה מקצוע. כל עוד זה רופא(רפואה פרטית)/ אדריכל/ מנהל חברה /טייס - אז ממש לא משנה מה. באמת. למה להתקטנן. (אם פולניה - אז פולניה).

למעלה