אף אחד אחר לא שם אז.....

NaaMuna

New member
האמת שלא ממש..אבל..

אהבתי את ההגדרה הזאת- תפורה בוווול על קרייתגת..עירי "האהובה"..

must178

New member
טוב, גם אני...

שם: יוני גיל: 20 וקצת מיקום: ת"א עיר הבירה! שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: מה עשיתי שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: Keisha White - The Weakness In Me תמונה מגניבה שראיתי ברשת----> אין לי כח :] בא להופעה ביום חמישי? מקווה שכן

אני אני

התפקדות פברואר שם: סיון גיל: 16 וחודשיים וכמה ימים מיקום: פ"ת שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: סינטטי שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: tatu- friend or foe תמונה מגניבה שראיתי ברשת----> בא להופעה ביום חמישי? ברורררררררררררררררררררררררררררר מסר לאומה: סינרגיה זה טוף

kombinaizer

New member
בין הצללים, אבל פה!

התפקדות פברואר
שם: אור פרידמן גיל: 5 חודשים ל17 מיקום:צורן סיטי שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: אמממ תאמת שהחודש לא ממש התמקדתי בסינרגיה, אבל בכל זאת אני חושב שהשיר של סינרגיה זה "זה לא ביחד" שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: כמובן, השבט - נווה מדבר תמונה מגניבה שראיתי ברשת----> כאלה פלייארים זרקתי בבצפר השבוע!!! בא להופעה ביום חמישי? לא, לצערי יש הופעה של השבט בדיוק באותו יום וזה יוצא על אותה שעה גם... ואחריי הכל לא כל יום יש בית ספר בלייב מסר לאומה: Dear god, make EVERYONE Die, Amen! סתם משפט מגניב שקראתי באיזה אוואי =] עד כאן, פברואר, אור. יש לאן.

BaRbiK

New member
../images/Emo192.gif

שם:בר גיל: 14 וחצי מיקום: חיפה שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: עד שהכל יגמר שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: רגעים- אביב גפן תמונה מגניבה שראיתי ברשת----> אין לי כוח
בא להופעה ביום חמישי? לא
מסר לאומה: טיולי נגב זה הכי הכי

../images/Emo9.gif

שם: אלה
גיל: 17 וקצת מיקום: דרום שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: סינרגיה שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: ישנן בנות
[עזבו] תמונה מגניבה שראיתי ברשת----> בא להופעה ביום חמישי?
מסר לאומה: תחייכו

אוו שלום שלום!!! =]

שם:תמר
שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: ספרי
הכי יפפה
שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: יש הרבהה....=] תמונה מגניבה שראיתי ברשת----> לא עולה לי :| בא להופעה ביום חמישי? אכן הייתי! והיה שווה!
מסר לאומה: תן חיוך הכל לטובה

me and just me

New member
אניייייי

שם: הילה גיל: 17 מיקום: נס ציונה שלה לה לה לה שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: "סינרגיה"- אם לכולנו קשה כאןןןןן שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: panic at the disco- i write sins not tragedies תמונה מגניבה שראיתי ברשת----> בא להופעה ביום חמישי? אוף :( מסר לאומה: "כל רגע הוא אחד ויחיד, אז תנצלו את כולם :) (את הרגעים, כן?)

למעלה