אף אחד אחר לא שם אז.....

Gefi Giraf

New member
אף אחד אחר לא שם אז.....

התפקדות פברואר שם: גיל: מיקום: שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: תמונה מגניבה שראיתי ברשת----> בא להופעה ביום חמישי? מסר לאומה:

סינטטית

New member
../images/Emo22.gif

שם: אור גיל: 16 וחצי מיקום: נתניה שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש:
שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: לירון לב (נו אז מה אני יעשה שזה הוא שר, זה השיר של השמיניה...חוצמזה הוא נראה טוב!) - מול כל העולם תמונה מגניבה שראיתי ברשת---->
בא להופעה ביום חמישי? שאני אפסיד? מסר לאומה: בואו יום חמישי לבארבי! יהיה טירוף!

סינטטית

New member
../images/Emo11.gif**

טעיתי בסמיילי... מתישהו אני אלמד את הקיצורים כאן אף פעם אין לי כוח לפתוח את העמוד של הסמיילים ולבדוק.. חח

yaeli87

New member
../images/Emo189.gif

שם:יעלי גיל: 18 מיקום: בבית? שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: ממשיכים לרוץ שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש:simple plan-id do anything בא להופעה ביום חמישי?יאם מסר לאומה:משעמם לי

סינטטית

New member
גפן לא פחות מגניב../images/Emo3.gif

אמרת תמונה מגניבה.... מהרשת.... גפן מגניב... והתמונה מהאתר החדש ככה שזה עולה על הקריטריונים אבל אם אתה כ"כ רוצה אז הנה...

Gefi Giraf

New member
אני אתחיל

שם: תום\ג'פי גיל: 18 וחצי מיקום:ראש פינה שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: חושך שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש:מופע האנרבות-תראו אותי תמונה מגניבה שראיתי ברשת----> בא להופעה ביום חמישי? כן מסר לאומה: אל תסתכלו בקנקן, שתו את הבירה שבו

GR££N woMAN©

New member
התפקדות ראשונה שלי פה../images/Emo9.gif

שם: ענבר גיל: 16 מיקום: חור שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: כל הזבל עליך שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: המממ זה טוב - עברי לידר
תמונה מגניבה שראיתי ברשת---->
בא להופעה ביום חמישי? בארוררררררר
חחח מסר לאומה: חייבים להביא לפה יותר אנשים. אני שונאת את היידפארק וגם ככה אני לא מצליחה להירשם לשם.

GR££N woMAN©

New member
חחח כן.. אבל זה עדיין לא כמו תפוז.

פףף נו, תודו שאי אפשר להשוות אחרי 3 שנים פה..

lovemichael

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

שם:ענבל גיל:15 מיקום:נתניה שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש:כולם! אין אחד ספציפי שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש:כל שיר של Rammstein!!! תמונה מגניבה שראיתי ברשת-> באה להופעה ביום חמישי? אני מאוד מאוד מאוד מקווה אם אבא אני יצליח להמיס את הקרח מהלב של אבא שלי ושהוא ירשה לי
מסר לאומה: איתן הוא לא סתם מתופף,הוא המתופף של סינרגיה

../images/Emo140.gif

שם: יעל גיל: 18 מיקום: חולון שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: סינרגיה שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: open your eyes בא להופעה ביום חמישי? ב-ר-ו-ר! מסר לאומה: יום כתום!

NaaMuna

New member
אז ככה.....

שם:נעמה. גיל: אוטוטו 17...! מקומגורים: קרייתגת-החצ'קון המטאפורי של המדינה!! שיר של סינרגיה שעשה לי את החודש: "לחבק אותך"
שיר לא של סינרגיה שעשה לי את החודש: GONE של קלי קלארקסון. בא להופעה ביום חמישי? לאאאא..לצערי הרב..
מסר לאומה: החיים הם אתגר... התמודדו איתם. החיים הם הרפתקה... העזו לחוות אותם. החיים זה תעלומה... פתרו את המסתורי וגלו את משמעות. החיים הם הזדמנות... קחו אותה... החיים הם מסע... השלימו אותו. החיים הם מאבק... גדלו תוך כדי... החיים הם צער ויגון... התגברו עליהם. החיים הם חובה... בצעו את משימותיכם בהצלחה. החיים הם הבטחה... הגשימו אותם. החיים הם מטרה... השיגו אותה... החיים הם יופי... הללו אותם. החיים הם משחק.... שחקו את קלפיכם בחוכמה. החיים הם תשבץ... פתרו אותם. החיים הם מתנה... העריכו אותם. החיים הם שיר.... אז שירו אותם... החיים הם אתגר, הרפתקה, תעלומה והזדמנות. החיים הם חובה, מסע, ומאבק, החיים הם צער ויגון. החיים הם מטרה, הם הבטחה ויופי. החיים הם משחק, תשבץ, מתנה ושיר. נווטו את דרכיכם בין משמעויות החיים, וכך תמצאו את האושר! נעמה [=

למעלה