אע, מחר ביצפר.>< איזה כיף.:\ שנת לימודים מהנה לכולם.
A AGENT SHESH New member 31/8/05 #2 שיהיה בהצלחה לכל התלמידים!../images/Emo140.gif פעם ראשונה אין חזרה ללימודים ב1 בספטמבר, וזה יחסר לי מאוד.
שיהיה בהצלחה לכל התלמידים!../images/Emo140.gif פעם ראשונה אין חזרה ללימודים ב1 בספטמבר, וזה יחסר לי מאוד.
ל לונה לון New member 31/8/05 #3 משה ../images/Emo7.gif מה תעשה לא ברצינות, זה עצוב לי .... |לא ציני| כזה, 12 שנים, שבתאריך מסוים התרגלת לעשות משהו. מה אתה עושה מחר?
משה ../images/Emo7.gif מה תעשה לא ברצינות, זה עצוב לי .... |לא ציני| כזה, 12 שנים, שבתאריך מסוים התרגלת לעשות משהו. מה אתה עושה מחר?
A AGENT SHESH New member 31/8/05 #6 כלום, כמו בכל הקיץ והשנה האחרונה. נו, ואני אעבוד קצת על תיכנון המסעדה שאני פותח כנראה בקרוב. (רציני לחלוטין)
כלום, כמו בכל הקיץ והשנה האחרונה. נו, ואני אעבוד קצת על תיכנון המסעדה שאני פותח כנראה בקרוב. (רציני לחלוטין)
K ketty the sheep New member 31/8/05 #5 יא. ^_^ שנת לימודים מהנה לכל מי שלומד. אני לא חוזרת ללמוד, אבל אני מתגייסת עוד פחות משבועיים.
ו ו ו י ז י ת New member 31/8/05 #7 יאהו, גל תצתרכי לקום בשבע ../images/Emo123.gif האמ.. כן בהצלחה :X אני חושבת לפחות יש לי כיתה טובה [דאמט אני מתחילךה בגרויות. Oם]
יאהו, גל תצתרכי לקום בשבע ../images/Emo123.gif האמ.. כן בהצלחה :X אני חושבת לפחות יש לי כיתה טובה [דאמט אני מתחילךה בגרויות. Oם]
G GalBatz New member 31/8/05 #14 הו, באסה. האמת היא שבמקרה שלי זה שבע הכי מוקדם.D: בתיאוריה זה שבע ורבע אבל אני לא קמה לפני וחצי. אבל בעצם השנה כבר לא תהיה לי הסעה ככה שאני אצטרך לקום קצת יותר מוקדם. ארג.><
הו, באסה. האמת היא שבמקרה שלי זה שבע הכי מוקדם.D: בתיאוריה זה שבע ורבע אבל אני לא קמה לפני וחצי. אבל בעצם השנה כבר לא תהיה לי הסעה ככה שאני אצטרך לקום קצת יותר מוקדם. ארג.><
ו ו ו י ז י ת New member 31/8/05 #16 ../images/Emo45.gif למה יש פרסמות בשליחה הודעה? >< זה מטריד. בכל אופן.. שבע זה הכי מוקדם, אבל אני מתעוררת בוחצי, מתלבשת והולכת D:
../images/Emo45.gif למה יש פרסמות בשליחה הודעה? >< זה מטריד. בכל אופן.. שבע זה הכי מוקדם, אבל אני מתעוררת בוחצי, מתלבשת והולכת D:
G Gizmo16 New member 31/8/05 #20 ארמ..../images/Emo28.gif *מצייצת* אני כבר שש שנים מתחילה ללמוד בשבע וחצי, מה שאומר שהייתי צריכה להתעורר בשש ורבע הכי מאוחר, בד"כ שש אחחחחחחחחח, החיים המתוקים, להתעורר בשבע וחצי לפסיכומטרי
ארמ..../images/Emo28.gif *מצייצת* אני כבר שש שנים מתחילה ללמוד בשבע וחצי, מה שאומר שהייתי צריכה להתעורר בשש ורבע הכי מאוחר, בד"כ שש אחחחחחחחחח, החיים המתוקים, להתעורר בשבע וחצי לפסיכומטרי
S Super furry yosh New member 31/8/05 #18 קייה~ לאיזה כיתה את עולה? :> את יכולה בבקשה לבחור ביולוגיה, בכדי שאוכל להקשיב ממעמקיי הילקוט (אם אני מתחילה לצחוק, כמו שקורה לי לרוב בכיתה, יותר נכון, קרה, סגרי את הרוכסן, מקסימום איחנק. תוך 4 דקות, המח שלי יינזק מחוסר החמצן, וזה יהיה בלתי הפיך. P
קייה~ לאיזה כיתה את עולה? :> את יכולה בבקשה לבחור ביולוגיה, בכדי שאוכל להקשיב ממעמקיי הילקוט (אם אני מתחילה לצחוק, כמו שקורה לי לרוב בכיתה, יותר נכון, קרה, סגרי את הרוכסן, מקסימום איחנק. תוך 4 דקות, המח שלי יינזק מחוסר החמצן, וזה יהיה בלתי הפיך. P