אעעעעע אכלתי 3 תפוצ'יפסים היום שאני אהיה בריאה.
ל ליטלושי New member 5/12/05 #12 שהיא.. תגיע לצבא היא תשמין..וגם את וגם אני..רק עכשיו קלטתי ששבוע הבא אני מתגייסת..כאילו שבוע הבא זה קרוב זה כבר פה..סופסוף זה הגיע..
שהיא.. תגיע לצבא היא תשמין..וגם את וגם אני..רק עכשיו קלטתי ששבוע הבא אני מתגייסת..כאילו שבוע הבא זה קרוב זה כבר פה..סופסוף זה הגיע..
B busted4ever New member 5/12/05 #13 לא את לא אני ולא היא נשמין בצבא יריצו אותך! רק את צריכה להזהר מהשקם [ששם מוכרים ממתקים ושיט] זה השטן. וגיוס קל
לא את לא אני ולא היא נשמין בצבא יריצו אותך! רק את צריכה להזהר מהשקם [ששם מוכרים ממתקים ושיט] זה השטן. וגיוס קל
ל ליטלושי New member 5/12/05 #14 בטח שיריצו.. בחודש טירונות כן..אבל אני לא הולכת להיות לוחמת..אני אהיה בטח סתם עוד איזה פקידה שיושבת וטוחנת כל היום.. אז תצטרכו להגיד להת' ליטל הרזה והיי ליטל השמנה.. :|
בטח שיריצו.. בחודש טירונות כן..אבל אני לא הולכת להיות לוחמת..אני אהיה בטח סתם עוד איזה פקידה שיושבת וטוחנת כל היום.. אז תצטרכו להגיד להת' ליטל הרזה והיי ליטל השמנה.. :|
B busted4ever New member 5/12/05 #15 לאלאלאלאל זה לא גישה טובה חחחחח תאכלי סלט ככה תשארי רזה! אהעאהאע!