שאלום...
אז ככה... אתמול התקשרו אליי מחסוי ואמרו לי הבויז שמה.. אני שנראה לי כ"כ הגיוני משום שנולי היה שמה ונהנה... האמנתי לתומי... רשמתי את ההודעה פה והתחלתי במלחמה עם ההורים שלי... הם לא הסכימו לי ללכת כי אחיינית שלי הייתה אצלנו... מותק מותק...אבל יש גבול-הבויז! לא משנה שהלכתי איזה עשרים דקות ברגל,בקור,בחושך,לבד כדי להגיע לשמה..ואז אני קולטת את האקס שלי... הוא אומר לי:"למה באת?!" אני:"הבנים שלי פה..." הוא:"גם עלייך הם עבדו?!" אני לא מאמינה לו בגלל שהיה בינינו משו מסריח.. משלמת 50 ש"ח וגאה בזה שהנה..עוד שנייה אני רואה אותם.. חיפשתי חיפשתי ומצאתי את חברה שלי...ומהניסיון עם נולי.. אם הם היו שמה...היא הייתה נ=ד=ב=ק=ת..מה שלא היה... ואז חיפשתי עוד חברות...זה איזה מסיבה ע=נ=ק=י=ת... ומצאתי אותם עם החברים שלהם..שאלתי אותם על זה והם אמרו.. שזה לא הם...ואז מה הבנתי?! שזו איזה אחת שאני מתעבת...מכיתה ח! רררררררררררררררררררררררררררררררררר להרוג אותה..סתם כל המאמץ... מזה התעצבנתי... אבל העיקר שראיתי את נולי.. עאעאעאע זה היה יום כ"כ מושלם... אה...ועוד משו...אני חייבת להגיד.. אולי אתם לא יודעות על זה... אבל כל המספרים שנותנים לכם לא משנה מי.. של הבנים?!מזוייפים או של ילדים... ועוד משו...מלא בנות אתמול הציפו תפלא שלי... תביאי לדבר עם נולי.. נו בבקשה...אם לא אני יפגע בעצמי.. אני יתאבד.. אני לאדעת מה אני יעשה לך(כאילו איזה אחת אמרה לי) תגידו?!מה עובר לבנות האלה בראש?!מה הם ד=פ=ו=ק=ו=ת?! שאלה רטוריטת....מה אני צריכה על הלב שבת תתאבד לי?! והרי זה לא נכון אז למה להבהיל ולהציק.. ומשו אחרון...איזה אחת אמרה לנולי-לנולי!!! ממש אין לה בושה...שהיא תתאבד אם היא לא תראה אותה... איך ששמעתי את זה שרון אמר לה מאמי תרגעי את תראי אותנו.. ואז חטפתי לו תפלא ואמרתי לא לידו...בואנה ישרמוטה מה נראה לך?! וניתקתיי...חחח.... סורי על החפירה... והמגילה.. מי שקראה עד לפה?! מ ל כ ה = ]