אעאעאע איזה שלמות!

שיהיה לך בהצלחה מאמי!!!!יאא את הולכ

ת לראות את אושיי שלי:(גמאני רוצההההההההההההההההההההההה ונולי איזה חמודדדדדד חחחחחחחח אציטון הוא הביא לך?!?!?!חחח כפרות עליו הוא צודק מה את חושבת שהיד שלך זה קיר?!!?!??!מה את גנובה?!?!אל תפגעי בעצמך !!!אם תפגעי בעצמך תפגעי בהם!!!!חח אני חשה איזה פסיכולוגיתת חח מה עשיתי היום לאיזה ילדה שנכנסה לדכאון בגלל שהיא לא פוגשת את הגיים בויז וואי אתן מתות מצחוקק חחחחחחחח מה פסיכולוגית אבל ....אני ואושי בעלי יכולים לפתוח עסק חחחח

משעמםם ליי ואני לא מרגישהה טובבב../images/Emo10.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףף אני לא יכולה לצאת כלוםםם:((((((((((

שמזז בנות תנוחו!

מזה הבקשות האלה ,"תביאי לי חתימה"- עזבו אותה בשקט.. אוחח אני שונאת שמתחברים לילדות רק בגלל שהן קרובות או מכירות של מפורסם! זה ממש דוחה!

כן אני משם...

לא יודעת מה איתו ,דוגרי? גם לא ממש אכפת לי

2lital2

New member
טווב.. אצלי זה לא ככההה..

אני לא יכולהה בלי הפורוםם..!! אני מתחילה להכנסס לאטרףף שהוא קורס ולא עובבדדד...!!

litalg06

New member
טוב בנות הרשמי אני חייבת לפרוק משהו

בבקשה לא להיעלב ולריב כי אני לא אומרת את זה כדי להעליב או לריב...:-\ זה מה שעל הלב שלי ואני לא יכולה לשמור אותו.. תראו... אתן יודעות שאתמיד נקבל אתכן בזרועות פתוחות, אבל תמיד כשהרישמי קורס, אתן באות אלינו ואני מרגישה כאילו אנחנו -פורום תפוז- תחליף בשבילכן... אולי זה לא ככה אבל אני מרגישה ככה... אתן לא הרבה פה ותמיד כשהרשמי קורס אני רואה אתכן פה... וזהו... זה מה שהיה לי להגיד.. תעשמו עם זה מה שאתן רוצות

litalg06

New member
זה לא כדי שתעזבי... לא אמרתי כדי שב

שבנות יעזבו או יעלבו... אני רק אמרתי מה שאני מרגישה... אני מאוד מצטערת אם העלבתי פה מישהי.. באמת שלא התכוונתי... אני ממש מצטערת

צודקתת!

אנחנו לא פורום זמני או תחלייףף אנחנו פורום לכל דבר, ולא פורום כדי להעביר בו ת'זמן הפנויי! וזה ממ לא בישביל שבנות יעזבו: זה הולך ככה: בנות שבאות לפה רק בגלל שהרשמי קרס או בגלל שמשעמם להם- מוזמנות לצאת! בנות שבאות לפה כי הן באמת אוהבות את הפורום ואת הבוי- מוזמנות להשאר!

litalg06

New member
אורניתוש.. אוהבתת אותךךך...

וליטל... רק שתדעי שאם מה שרצית זה לעשות לי רגשות אשמה בזה שאת עוזבת, אז הצלחת

אהממ עלק לצאת חחח

1. הצחקת אותי! 2. אף אחד לא שואל או מבקש ממכן להשאר כאן.. כן משעמם לי ואני מעבירה פה את זמני כי הפורום קרס.. יש לך בעיה אם זה?! אם כן בעיה שלך תפתרי אותה עם עצמך! כי אני לא שואלת אף אחד לאן לבוא ואיפה הגיב ואיפה לא! 3. לא פלא שכולם עוזבים את תפוז כדי לבוא לרישמי.. אחר כך אתן מתלוננות שמת פה.. [כן אני בודקת מדי פעם ורואה!]

חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק מתנה

אציטון.. חשבתי כבר מה... חח איזה מתוק איך הוא דואגג לךך..

ייייייייאא =]]

קודם כל ברוככהה הבאאהה=] ואיי איזההה כיייףף לךךךךךךךך=]]חמוודד שרוןןןן הזהז כפרעלייוו חחחחחח איך הוא דאאגג לךך!איזה מושלםם גאאאאאאאאד
שמחהה בשבילךך =]

שאלום...

אז ככה... אתמול התקשרו אליי מחסוי ואמרו לי הבויז שמה.. אני שנראה לי כ"כ הגיוני משום שנולי היה שמה ונהנה... האמנתי לתומי... רשמתי את ההודעה פה והתחלתי במלחמה עם ההורים שלי... הם לא הסכימו לי ללכת כי אחיינית שלי הייתה אצלנו... מותק מותק...אבל יש גבול-הבויז! לא משנה שהלכתי איזה עשרים דקות ברגל,בקור,בחושך,לבד כדי להגיע לשמה..ואז אני קולטת את האקס שלי... הוא אומר לי:"למה באת?!" אני:"הבנים שלי פה..." הוא:"גם עלייך הם עבדו?!" אני לא מאמינה לו בגלל שהיה בינינו משו מסריח.. משלמת 50 ש"ח וגאה בזה שהנה..עוד שנייה אני רואה אותם.. חיפשתי חיפשתי ומצאתי את חברה שלי...ומהניסיון עם נולי.. אם הם היו שמה...היא הייתה נ=ד=ב=ק=ת..מה שלא היה... ואז חיפשתי עוד חברות...זה איזה מסיבה ע=נ=ק=י=ת... ומצאתי אותם עם החברים שלהם..שאלתי אותם על זה והם אמרו.. שזה לא הם...ואז מה הבנתי?! שזו איזה אחת שאני מתעבת...מכיתה ח! רררררררררררררררררררררררררררררררררר להרוג אותה..סתם כל המאמץ... מזה התעצבנתי... אבל העיקר שראיתי את נולי.. עאעאעאע זה היה יום כ"כ מושלם... אה...ועוד משו...אני חייבת להגיד.. אולי אתם לא יודעות על זה... אבל כל המספרים שנותנים לכם לא משנה מי.. של הבנים?!מזוייפים או של ילדים... ועוד משו...מלא בנות אתמול הציפו תפלא שלי... תביאי לדבר עם נולי.. נו בבקשה...אם לא אני יפגע בעצמי.. אני יתאבד.. אני לאדעת מה אני יעשה לך(כאילו איזה אחת אמרה לי) תגידו?!מה עובר לבנות האלה בראש?!מה הם ד=פ=ו=ק=ו=ת?! שאלה רטוריטת....מה אני צריכה על הלב שבת תתאבד לי?! והרי זה לא נכון אז למה להבהיל ולהציק.. ומשו אחרון...איזה אחת אמרה לנולי-לנולי!!! ממש אין לה בושה...שהיא תתאבד אם היא לא תראה אותה... איך ששמעתי את זה שרון אמר לה מאמי תרגעי את תראי אותנו.. ואז חטפתי לו תפלא ואמרתי לא לידו...בואנה ישרמוטה מה נראה לך?! וניתקתיי...חחח.... סורי על החפירה... והמגילה.. מי שקראה עד לפה?! מ ל כ ה = ]

למעלה