אעאעאעאעאעאעאעאע

אעאעאעאעאעאעאעאע

כולי באטרףף יש לי את הסרטון של הדלקת כוכב... מההופעההה בנהריהה זה מהמםםםםםםםםםםםםםם אני כמעט בוכה פה חח יווווווווווווווווווווווווווווו כולי התרגשות אני אעשה הכל כדי להעלות את הקובץ לאתר יווו מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם

יוווווווווווווווווווווווו נשמההה את

חייבת להעלות את זה יאאאאאאא אני מתה לראות את זהההההההההההההההה תמיד שהיא שרה את השיר הזה בהופעות כולי צמרמורותתתתתתתתת

חח כן ממי זה ביצוע מהמםםם

פשוט לבכות מזה היא מדברת אליי גם באמצע שם חח יווו בא לילמות זה כל השירר באיכות אחלה בחלה לא מושלמת אומנם אבל טובה אני כל כך מאושרת שהצלחתי להקליט את זה במצלמה של מיכאל דרך אגב תודות למיכאלששלח לי את הדיסק בדוארררר כל השבוע חיכיתי לזה.. וחנוש אני עכשיו מנסה להעלות את זה על אתר כדי שיהיה לזה קובץ להורדה.. מחר כנראה יהיהלי קישור לזה בעזרת השם!!

אוףף אני לא מצליחה להעלות את זה

על שום אתר ולשלוח את זה עכשיו זה איזה 18 שעות לכל בן אדם אם למישו יש רעיון איך להקטין את הקובץ או דרך לשלוח אותו שיגיד לי!!

הדרוס

New member
דיקוששש!! שלחי לי במסן ואני אעלה...

רק שלחי לי היום שאני אוכל להעלות מהר...

חחח הדרייי ..

מי כמוני יודעת כמה שוקל הקובץץץ הזה והרבההה!! ניסינו לפחות חמש פעמיםן ואין חייב להתנתק למישהי המסנג'ר כל פעם ... ררר אני כ"כ רוצה את הקובץ הזה דיקוש עדה לכךך... וסתם כדי ליידע אתכם כמה הוא שוקל .. אממ אז הוא שוקל 219,000 מגה בערך משו כזהה וזה המוןןןןןןןןןן!!! ררר תמצאו פיתרון למה גם דיקוש ניסתה להעלות את על אתר וזה קרס אין לא הולךךך:(

יווווו תמונות מהממותתתתתתת

דיקושששששששש הדרי מישהו תקטינו את זה פליזזזזזזזזזזז אני מתה לראות את זההההה

תעזרו לי נשמוותת

תחפשו דרך להקטין או ולשים על אתר אחר שכן יקבל את הקובץץ ואז אני שמה לכולכם זה הקובץ הכי מושלם בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייבת שתראו!! תשאלו אנשים מה אפשר לעשות!!!

למעלה