הנערה עם השחפים1
New member
אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע
אעאעאעאעאעאעאעאעאעאע !!!!!!!!!!
לא. לא נתקעו לי מקשי המקלדת.
זה מה שקורה תוך כדי שיטוט אקראי לגמרי ביוטיוב.
רציתם פרומו? קבלו
זה אמנם מיני טיזר/הצצה, אבל איזה... הסרטון מתחיל בדיוק מהנקודה הרלוונטית לנו. (שניה 0:42)
[URL]https://youtu.be/yIJowpl7dnQ?t=41[/URL]
זה עוד לא מטעמם של נטפליקס עצמם, אבל זה כן סרטון שהוכן על ידם. נדמה לי שהם בעצמם מעלים כל חודש סרטון כזה עם הצצות חטופות לכל הסדרות שיצאו באותו החודש. אני מאמינה שהם יעלו ממש את הסרטון הזה בעוד כמה ימים...
אין לי מושג מי הבעלים של הסרטון ואיך הוא השיג אותו כבר, אבל כל עוד זה הועלה לרשת אין עם זה שום בעיה מבחינתי, ולכן אני מעלה לכם כבר עכשיו.
אשכרה צדקנו, רועי! ישי הוא גורי. וואי, האמת שקצת מוזר לי לראות אותו משתלב בתמונה המשפחתית
, אבל אני מאמינה שזה עניין של הרגל. רק מה, אני חושבת שהזקן אולי טו מאצ' כזה, לא? כאילו מה, רצו בכוונה לבגר אותו עוד קצת? כי לדעתי גם בלעדיו הוא בהחלט יכול לשדר שהוא אבא שלהם.
לצורך העניין, אלון נוימן מבוגר ממנו ב-7 שנים. מצחיק אותי שכמעט בכל הפקה שלו הוא כבר רגיל להצטלם במראה המזוקן. אוקיי. בכל מקרה, נחמד לאריאל שיצא לשניהם לגלם את האבות שלה כבר על שתי ההפקות הראשונות שלה.
מקס! טוב, יש חמוד כזה? אמרתי לכם. ואמה, ממש כמו אלונה, נדבקת אליו. כרגיל.
תוכלו לזהות את עמית יגור ליד אביב בוכלר. אה, דווקא היא עם סרט שיער במקום אריאל? נו, טוף.
ג'קי (דינה) יושבת מאחור. וברוק עם הצמות, כמובן. מבואסת כמו שרק נטלי יכולה להיות. יש לנו פה ממש תאומת נטלי. מדהים. וזה, חברים, נקרא ללהק לדמות באופן הכי מוצלח.
והדובדבן שבקצפת, שזוכים לחתום את ההצצונת הסופר מיוחדת הזאת.
מי אם לא הם יוכנסו לטיזר ויככבו בו? יפים שלייייייי !!!!!! תעשו pause, כמובן, למה זה כל כך חטוף. נשיקה ראשונה...
כאן זה השניה אחרי שהיא יוזמת את הנשיקה, ומיד אחרי זה הוא בהלם שלו, כמובן, והם מתנשקים להם...
חבל שהם מספיילרים עליהם כבר מלכתחילה, אבל טוב, במילא זה יהיה ברור כבר
מהפרק הראשון, וכידוע, יגיע אצלם עוד יותר מהר (פרק 6). מה שלגמרי לא ברור לצופים החדשים זה כל מה שיהיה איתם בהמשך... אהובים שלי. אז זהו, כאלה יפים הם הולכים להיות... אין, הצופים הולכים למות עליהם. אחחח... גיורא, גיורא... פשוט תודה!
תצפו, ונדבר מאוחר יותר.
אעאעאעאעאעאעאעאעאעאע !!!!!!!!!!
לא. לא נתקעו לי מקשי המקלדת.
זה מה שקורה תוך כדי שיטוט אקראי לגמרי ביוטיוב.
רציתם פרומו? קבלו
[URL]https://youtu.be/yIJowpl7dnQ?t=41[/URL]
זה עוד לא מטעמם של נטפליקס עצמם, אבל זה כן סרטון שהוכן על ידם. נדמה לי שהם בעצמם מעלים כל חודש סרטון כזה עם הצצות חטופות לכל הסדרות שיצאו באותו החודש. אני מאמינה שהם יעלו ממש את הסרטון הזה בעוד כמה ימים...
אין לי מושג מי הבעלים של הסרטון ואיך הוא השיג אותו כבר, אבל כל עוד זה הועלה לרשת אין עם זה שום בעיה מבחינתי, ולכן אני מעלה לכם כבר עכשיו.
אשכרה צדקנו, רועי! ישי הוא גורי. וואי, האמת שקצת מוזר לי לראות אותו משתלב בתמונה המשפחתית
לצורך העניין, אלון נוימן מבוגר ממנו ב-7 שנים. מצחיק אותי שכמעט בכל הפקה שלו הוא כבר רגיל להצטלם במראה המזוקן. אוקיי. בכל מקרה, נחמד לאריאל שיצא לשניהם לגלם את האבות שלה כבר על שתי ההפקות הראשונות שלה.
מקס! טוב, יש חמוד כזה? אמרתי לכם. ואמה, ממש כמו אלונה, נדבקת אליו. כרגיל.
ג'קי (דינה) יושבת מאחור. וברוק עם הצמות, כמובן. מבואסת כמו שרק נטלי יכולה להיות. יש לנו פה ממש תאומת נטלי. מדהים. וזה, חברים, נקרא ללהק לדמות באופן הכי מוצלח.
והדובדבן שבקצפת, שזוכים לחתום את ההצצונת הסופר מיוחדת הזאת.
מי אם לא הם יוכנסו לטיזר ויככבו בו? יפים שלייייייי !!!!!! תעשו pause, כמובן, למה זה כל כך חטוף. נשיקה ראשונה...
חבל שהם מספיילרים עליהם כבר מלכתחילה, אבל טוב, במילא זה יהיה ברור כבר
מהפרק הראשון, וכידוע, יגיע אצלם עוד יותר מהר (פרק 6). מה שלגמרי לא ברור לצופים החדשים זה כל מה שיהיה איתם בהמשך... אהובים שלי. אז זהו, כאלה יפים הם הולכים להיות... אין, הצופים הולכים למות עליהם. אחחח... גיורא, גיורא... פשוט תודה!
תצפו, ונדבר מאוחר יותר.