אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע

אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע

אעאעאעאעאעאעאעאעאעאע !!!!!!!!!!

לא. לא נתקעו לי מקשי המקלדת.
זה מה שקורה תוך כדי שיטוט אקראי לגמרי ביוטיוב.
רציתם פרומו? קבלו
זה אמנם מיני טיזר/הצצה, אבל איזה... הסרטון מתחיל בדיוק מהנקודה הרלוונטית לנו. (שניה 0:42)

[URL]https://youtu.be/yIJowpl7dnQ?t=41[/URL]

זה עוד לא מטעמם של נטפליקס עצמם, אבל זה כן סרטון שהוכן על ידם. נדמה לי שהם בעצמם מעלים כל חודש סרטון כזה עם הצצות חטופות לכל הסדרות שיצאו באותו החודש. אני מאמינה שהם יעלו ממש את הסרטון הזה בעוד כמה ימים...
אין לי מושג מי הבעלים של הסרטון ואיך הוא השיג אותו כבר, אבל כל עוד זה הועלה לרשת אין עם זה שום בעיה מבחינתי, ולכן אני מעלה לכם כבר עכשיו.

אשכרה צדקנו, רועי! ישי הוא גורי. וואי, האמת שקצת מוזר לי לראות אותו משתלב בתמונה המשפחתית
, אבל אני מאמינה שזה עניין של הרגל. רק מה, אני חושבת שהזקן אולי טו מאצ' כזה, לא? כאילו מה, רצו בכוונה לבגר אותו עוד קצת? כי לדעתי גם בלעדיו הוא בהחלט יכול לשדר שהוא אבא שלהם.
לצורך העניין, אלון נוימן מבוגר ממנו ב-7 שנים. מצחיק אותי שכמעט בכל הפקה שלו הוא כבר רגיל להצטלם במראה המזוקן. אוקיי. בכל מקרה, נחמד לאריאל שיצא לשניהם לגלם את האבות שלה כבר על שתי ההפקות הראשונות שלה.

מקס! טוב, יש חמוד כזה? אמרתי לכם. ואמה, ממש כמו אלונה, נדבקת אליו. כרגיל.
תוכלו לזהות את עמית יגור ליד אביב בוכלר. אה, דווקא היא עם סרט שיער במקום אריאל? נו, טוף.
ג'קי (דינה) יושבת מאחור. וברוק עם הצמות, כמובן. מבואסת כמו שרק נטלי יכולה להיות. יש לנו פה ממש תאומת נטלי. מדהים. וזה, חברים, נקרא ללהק לדמות באופן הכי מוצלח.

והדובדבן שבקצפת, שזוכים לחתום את ההצצונת הסופר מיוחדת הזאת.
מי אם לא הם יוכנסו לטיזר ויככבו בו? יפים שלייייייי !!!!!! תעשו pause, כמובן, למה זה כל כך חטוף. נשיקה ראשונה...
כאן זה השניה אחרי שהיא יוזמת את הנשיקה, ומיד אחרי זה הוא בהלם שלו, כמובן, והם מתנשקים להם...
חבל שהם מספיילרים עליהם כבר מלכתחילה, אבל טוב, במילא זה יהיה ברור כבר
מהפרק הראשון, וכידוע, יגיע אצלם עוד יותר מהר (פרק 6). מה שלגמרי לא ברור לצופים החדשים זה כל מה שיהיה איתם בהמשך... אהובים שלי. אז זהו, כאלה יפים הם הולכים להיות... אין, הצופים הולכים למות עליהם. אחחח... גיורא, גיורא... פשוט תודה!

תצפו, ונדבר מאוחר יותר.

panda0zombie

New member
אלוהים תודה שהעלו את זה ממקור אחר!

זה עלה בערוץ הרשמי של נטפליקס US אבל זה לא היה זמין במדינה שלנו
מקווה שזה אומר שנזכה לפרומו נורמלי בקרוב

ועכשיו להצצה.....
מדהיםםםםםםםםםםם
בקטע מהכיתה אגב נראה לי זה היה דניאל ליד ג'קי.
בצילומים האלה פתאום הליהוק נראה הרבה יותר טוב.. נראה שגרייס ממש נכנסת לבאסה של נטלי, אמלי לקשיחות של ג'קי (כולם מחאו כפיים והיא בינתיים בצד לא אכפת לה)
מקס כזה מאמי. עדיין מוזר לי אביב בוכלר כהגרסא האמריקאית של אלונה אבל לראות את הליהוקים עכשיו פתאום אני כבר פחות חוששת
עמית יגור יושבת במקום מרכזי מידי בשביל תפקיד אורח.. מעניין מה יביאו לה

תמונה משפחתית!! ואיזה משפחה מהממת..
כן לאריאל מורטמן יצאו שני שחקנים מצויינים לגלם את האבות שלה על הפעמים הראשונות

ולסיום.. הדובדבן בקצפת גם בשבילי ה-זוג האהוב שלנו.. לליפתח שבארה"ב יזכו לשם היפה כמוהם הייליאו
(שמשתלב טוב מאוד מאוד ביחד) איזה יפים די אני לא יכולה לחכות
לא בטוחה עד כמה זה ספויילר כי זה די ברור. גם אני כשהתחלתי לראות את החממה המקורית ידעתי שזה יגיע על הפרק הראשון

חיפשתי את השיר שהיה בסרטון ולא מצאתי.. חבל.. אבל עזבו את זה הייליאוווו

וואלה.

אז עכשיו הכל ברור. לא חשבתי על זה.
רק לא ממש ברור לי למה נטפליקס חסמו את זה לגישה מהארץ אם בהפקה בינלאומית עסקינן? ועוד כשיש מספיק טריילרים שהרי ניתן לראות דרך החשבון של ארה"ב. תמוה למדי.

גרייס תהיה טובה. אני באמת מחכה לשמוע את המבטא בעיקר של המבוגרים. של יובל ינאי, שאין לי מושג איך הוא באנגלית, וגם של ישי - כי ידוע שהוא דובר בעיקר אנגלית בריטית (נקווה שעבדו איתו על אנגלית אמריקאית מספיק טובה).

Roei152

Well-known member
מנהל
זה לא רק החממה
זה עוד הפקות שנחשבות לפרטיות שלהם .... נכון לעכשיו.. החממה היא בינלאומית

panda0zombie

New member
מוזר אבל כי עכשיו אני רואה שבכלל מחקו את הסרטון

אני זוכרת שלפני כמה ימים העלו את הסרטון הזה ולא הייתה גישה פה אבל עכשיו אני לא רואה אותו יותר בערוץ שלהם

אני מאמינה גם בגרייס.. יש לי תחושה טובה לגביה.

Roei152

Well-known member
מנהל
יייייששששש!!!!!!!!
לגבי סצנת הכיתה , ברור שזו הסצינה שלאחר ניצחון העורבים באתגר המפתחות ..
מצפה לקצת יותר לכלוך ...
קשה לי קצת להתרגל לברוק , בעיקר עם צמותצ, ממש לא תואמת דר ...
משפחת רשף/ וודס בשבילי לעד יהיו רשף.. שונא את הוספת הסלפי בסצינת הפתיחה חסר לגיורא שהוא לא הכניס את משפט המפתח של ללי בסצינה הזאת " הכי בקטנה , כולה קפיצה לירח וזהו... " משפחת וודס החדשה באופן כללי מוצאת חן בעיני..
ולגבי הדובדבן שבקצפת שלך , אל תשכחי שדניאל והיילי ממש לא בקשר מי יודע מה בתחילת הסדרה , והזוג שלך ברור מהתחלה , כמו שמאיה אמרה ... הזוג שלך נחשב לזוג המתוק של ההתחלה , אח "כ זה כבר הולך ומתפתל ... וחלק יאוהבו אותה יותר עם דניאל ...
.
&nbsp

panda0zombie

New member
אף אחת לא תהיה תאומת דר

הן שונות במראה כמובן.. גרייס היא הרבה יותר בובתית ו"ברבי" במראה בניגוד לדר.. אבל מה שאני מצפה לו בגרסא הזאת זה לא ממש שכפול אחד לאחד אלא שכן יהיו דומים וכן יהיה מן שחזור אבל שהם יביאו משהו משלהם גם כדי שזה יהיה טבעי ולא מאולץ

אני בטוחה שאם הסדרה תצליח בחו"ל אז תהיה בהחלט מלחמה.. חלק יאהבו עם ליאו וחלק עם דניאל כמו פה

אתה יודע...

קודם כל, אתה כנראה צודק וזו באמת תהיה סצנת הניצחון של העורבים.

עכשיו, אתה מדבר על ציפייה לקצת יותר לכלוך, ולמען האמת אני כבר רציתי להעיר שהגבלת הגיל שהם הגדירו לסדרה (7+) די תמוהה בעיניי. כלומר, זה לא שהצופים האדוקים של הסדרות של גיורא, ושל החממה בפרט, הם לא אפילו צעירים יותר מזה, אבל ברגע שבגרסה שהיא כבר לא רק מקומית אלא עולמית זה הגיל שממנו אפשר להתחיל לצפות בה, זה נוטע בי סוג של חשש מסויים אולי הגרסה לא תהיה מספיק מותחת, או בסגנון המתח שאנחנו חווינו.

אני מקווה מאוד שאלה סתם מחשבות שווא שלי ושעוד אתבדה, אבל היה חשוב לי לכתוב על התהייה שלי בעניין. מקווה מאוד שזה לא יעיד על משהו שהוא הרבה יותר "מעודן", שגם צריך כמובן, אבל שזה לא יבוא על חשבון המתח, ומתח טוב, לפחות כפי שהכרנו במשך שתי העונות. אני בונה על המקביל של רובי.

אגב, קליין יישאר, כצפוי. אז קליין וניומן הם שמות משפחה לועזיים והכל בסדר, אבל ההחלטה התמוהה של גיורא להשאיר את גורן היא הזויה לגמרי. באמת שאני לא מצליחה להבין את זה, כאשר מדובר בשם ישראלי מובהק. למה להתעקש להשאיר את השם המלא המקורי אם זה פשוט לא הגיוני ?! לא מבינה את הקטע.

וכן, משפט המפתח שלה הוא בגדר חובה שייאמר שוב.
וגם אני פחות אוהבת את הסלפי (גיורא רוצה להיות "איני" ובינלאומי בכל מחיר?), אבל העיקר שעוד מעט הם ילמדו להכיר את חברם החדש, הלואי.

ברוק תהיה רוב הזמן עם פזור, ככה שזה בסדר. כנראה רצו לגוון קצת.

ולא, ידידי המלומד. האמת שהתכוונתי לכניסה של איימי לחייהם ועוד לא לנמסיס שלו... והזוג שלי ממש לא נחשב ולא מוגדר כ"זוג המתוק" בלבד, אלא הרבה מעבר לזה... די עם המתוק והחמוד. הוא ושניהם הרבה יותר מזה. הזוג העוצמתי ביותר.
נטולי קיטשיות מאוסה, אמיתיים, עם מערכת יחסים שחווה עליות ומורדות, כמו שצריך וגם הכי יפה ומעניין.

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי הלכלוך
התכוונת שהם יראו מלכולכים פיזית , בעיקר ג'קי , שתדחוף את מקסול (שם חיבה חדש על משקל מתיההו ) לבוץ.. אבל אין לי מושג מה יקרה בגרסה הזאת של אתגר המפתחות...
ידועים לנו בינתיים קליין, נוימן , רשף /וודס (אחח מעניין אם הזוג שלך ישחזר את ההומור המיוחד בינהם עם שמות משפחה..) ,גורן ספיבק /מילר , בלום חובה לדעת מה השם המקביל להר לב בעיקר וגם לנבון אגב שמות , רון הוא היחיד מכולם שעד עכשיו אני לפחות לא יודע מה שמו מהקאסט הראשי..
הבנתי כבר שאת מאוהבת לגמרי בזוג שלך .. סבבוש? חבל רק שהזוג שלי זו הפתעה גמורה לצופים חדשים ...
&nbsp

סבבוש!

אני חוששת שהוא באמת כבר לא יוכל לקרוא לה בשם המשפחה...
הלוואי ועוד אופתע לטובה...
אני מתה כבר לדעת את שם המשפחה שלו. בלום יישאר עם איימי גם שם? וכן, לא ידוע לי אפילו שמו הפרטי של רון. בקצב הזה, רק שגיורא לא ישאיר גם את אשכנזי.

Roei152

Well-known member
מנהל
אם היילי יוזמת את הסלפי
מה שלדעתי היא עושה , לאור זה שהיא מחזיקה את הנייד ... זה מראה על שטחיות בדמות שלה . שהיא נהייתה יותר שטחחית ..
את יודעת ששאני צודק לגבי הזוג שלך , גם אני חיבבתי אותם מאוד בהתחלה של החמנה שלנו .. אין מה לעשות הם נחשביתם למתוקים של ההתחלה התלמידה החדשה והגיבורה של הסדרה, ברוור שהיא תתחבר לאלפא.. וליאו /יפתח הם זכרי אלפא "פנויים" שקל לה לחבב...

panda0zombie

New member
לא בהכרח

אולי זה לא ממש אופייני לאלה לי ליזום סלפי בשמחה אבל זה לא בהכרח יעיד על כך שהיילי שטחית.. אולי סתם תמונה למזכרת. או שאולי מישהו אחר במשפחה ביקש ממנה לקחת את התמונה. נצטרך לחכות ל8 בספטמבר

מקווה מאוד שהיא לא תצטייר ככה.

זו ממש לא אמורה להיות היילי וודס.

ולא. אתה ממש אבל ממש לא צודק. וזהו.
העיקר שהם לא נחשבים לקיטשיים. זה הכי חשוב מבחינתי.

panda0zombie

New member
ככה זה 2017 אי אפשר לעשות סדרה בלי לשלב איזה סלפי בסצנה

מודרניזציה בכל מקום

כן ההחלטה להשאיר את גורן היא כל כך מוזרה. אני מנסה להגיד את זה במבטא אמריקאי וזה עדיין נשמע ישראלי כל כך.. מה רע בהייווארד שרצו בהתחלה?

להגיד את האמת ההחלטה לגיל 7 פלוס לא כל כך מוזרה לי כי הסדרות של גיורא באמת מיועדות בדרך כלל לגילאים האלה ומעלה.. אפילו בגרסאות הישראליות הן מיועדות לגילאים האלה (אולי טכנית ליותר מ7 אבל זה לא ממש מונע מילדים לראות) וזה לא פגע ברמת המתח.

מסכימה מאוד לגבי לליפתח. אין לי משהו אחר להוסיף

כן.. את צודקת.

שוב, נקווה שאלה סתם מחשבות, או תהיות, שקפצו לי לראש...

האמת שזכור לי שגם רועי ציין את שם המשפחה הזה בהקשר של דניאל. מאיפה הבאתם אותו בכלל? כי אני מעולם לא נתקלתי בו. זה משהו שהוא בעצמו כתב בזמנו?
האמת שחשבתי אולי IMDB איכשהו עדכנו בינתיים לפי השם שלו אצלנו כי עוד אין להם מידע לגבי שם המשפחה שלו שם, אבל מצד שני אמרתי לעצמי שזה די מוזר אם זה העניין. אז סביר להניח שגם גורן אכן נשאר.

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי אנחנו חפרנו בזמן הצילומים על תמונות כ"כ הררבה
הוצאנו שרשורים ארוכים , אתה זוכר את זה.. מה הפלא שלקטע ויזדיאו ראשון נחפור ככה?
&nbsp

היי, אני מבקשת

נא לא לזלזל בחפירות שלי! כל חפירה שווה זהב.

לא, אבל באמת, עובדה שמכל פרט הכי קטן אפשר לשפוך מלל... לפחות אני. וזה גם האטרף הזה, ההתלהבות מכל ההפקה הזאת.

וכן, הייליאו. בהחלט.

למעלה