אעאאאאאאאעע@%@#$%@#

lgmtk

New member
הוא לא דיבר על זה ככה :\ ונועם, אתה

צודק במובן מסוים

BROTHER OFRI

New member
כשחושבים על זה

זה הרבה יותר כיף שכמעט אף אחד לא יודע על זה שזה משהו שאתה מרגיש שהוא שלך ולא שלך ושל עוד מיליון ילדים מפגרים בני 9 שיתחילו להתחפש לנארוטו בפורים הבא

kaji to mizu

New member
אני גם מסכים בעניין |בעד|

זה מוציא לנו את כל החשק מלראות אנימות.

chatenoire

New member
אני מצטערת...

אבל מעולם לא הבנתי את גישת ה"זה טוב רק כשאף אחד לא מכיר את זה, וברגע שמכירים את זה זה זבל". מביאים סדרת אנימה לערוץ הילדים ואפילו (אלוהים ישמור חס וחלילה טפו טפו, ככל הנראה) מדבבים אותה. מה התוצאות שיכולות להיות לזה מבחינת צופי אנימה כמוני וכמוך? אז נשמע קצת ילדים צועקים קאגה-בונשין-נו-טכניקה, ואולי יהיו תחפושות של נארוטו בפורים ויכתבו כמה כתבות על כמה אנימה זה נפלא ו/או כמה אנימה זה נורא. לדעתי זה דוקא נחמד, אבל בוא נצא מנקודת הנחה שזה לא...אז מה? איך זה משפיע על זה שאנחנו עדיין יכולים לראות את האנימה שלנו, לאיזה גילאים שאנחנו רוצים, בשפת המקור ובלי עריכה? אותו הדבר לגבי משחקי תפקידים שהזכרת, ואני שומעת את זה מכל מיני אנשים וזה משונה לי בכל פעם מחדש. /אז מה/ אם יש יותר ילדים שמשחקים די-אנ-די רק בשביל להרוג מפלצות ולמצוא אוצרות? זה לא מפריע לאף אחד לשחק את משחק העומק המורכב שלו. ומשחקי תפקידים, דרך אגב, תמיד נחשבו לנחלתם של החנונים, שלא יהיו אשליות בנושא. דוקא לאחרונה, כשיש יותר חנויות, יותר מודעות, יותר כתבות ויותר כנסים, אנשים מתחילים להתייחס אליהם ביותר הבנה ועניין, לפחות מנקודת המבט שלי. למה שלא נסתכל רגע על הצד החיובי: נגיד שיש אי שם בארץ ילדים שאין להם מושג כרגע מה זה אנימה. הגיוני, לא? אותם אומללים יראו את נארוטו בערוץ הילדים, או אפילו במרצ'נדייז כלשהו שיגיע לארץ כתוצאה מהסדרות, ימצאו עניין ויתחילו לחפש אנימות אחרות, אנימות שאנחנו מגדירים "טובות", אם תרצה. והנה עוד ילד שמח שמכיר אנימה; לא שווה? ואם נלך רחוק יותר - אולי הילד הזה, ועוד כמה חברים שלו, ואנחנו וכל מי שמכיר אנימה בארץ יתחיל לעניין ערוצי טלויזיה אחרים, שיראו כי טוב ויביאו את האנימה "שלנו". בקיצור, התוצאה הכי גרועה שיכולה להיות ל"התמסחרות" האנימה, היא שאנחנו עדיין נשב בבית ונראה את הסדרות שלנו, מאיפה שאנחנו לא משיגים אותן. אז למה לכעוס?

mike 666

New member
נועם אחי , אתה צודק .

זה באמת קשה לראות שמשהו שכל כך מיוחד בשבילך ,וכל כך יחודי שאתה באמת באמת אוהב מתמסחר פה ובסוף מיליוני אנשים יתחילו לבוא ולהתלהב פה ושם ושהם רואים ואוהבים וגם יודעים בדיוק מה שאתה אוהב ורואה .. אחי ... אבל ככה העולם , מתמסחר , וגם לא משנה שהם יביאו את נארוטו , שיביאו יהיה נחמד , יותר דברים יבואו לפה לחנויות שקשור לנארוטו , אבל הם באמת צריכים לחשב על דרך לעשות את זה יותר נורמלי ..עדיף שיעשו כמו איניויאשה , דיבוב יפני , תרגום עיברית . פליזזזז זה יהיה ככה , כי רק ככה זה יהיה עוד בסדר . אבל אם זה יהיה בעיברית , אני מקווה שכל ילד שרואה את זה במדינה יהנה מזה , כי זה משהו באמת מיוחד . תקראו איך כותב הבחור ( אני ) שאמר שנארוטו זה מעפן , וזה ארוך ,וזה פה וזה שם ... בסוף אני מת על זה , ואני כבר בפרק 90 , ומוריד עד פרק 115 כרגע .. בחיי ..זה באמת מיוחד .

mike 666

New member
בחיי נועם באמת צודק ..כאילו

תחשבו אתם מקבלים סוכריה מאוד מאוד טעימה , היא ענקית והיא שלכם ואז באים עוד חברה , חברה נחמדים ואתם אוכלים ביחד את הסוכריה , למשך שנתיים או שלוש , אתם בערך אותה חבורה , אוהבים , שמחים , צוחקים , נהנים , ומצטרפחם פה ושם כמה אנשים וככה זה נחמד , והטעם של הסוכריה , פשוט טעים , ומהנה ( אני יודע שזה נשמע מעפן , אבל זה אותו עיקרון ) אבל פתאום משום מקום , אתם מקבלים עוד אנשים , לא אנשים בגילכם או שבראש שלכם , סתם אנשים , ילדים שרוצים את הסוכריה שלכם ,ויש להם עוד הרבה מאוד סוכריות , אבל לכם הסוכריה הזאת היא הכי מיוחדת שיש , הכי אהובה עליכם , ואז הם באים לכל פינה שאתה רוצה שקט וללקק את הסוכריה שלך לבד בפינה משלך , או עם האנשים שאתה אוהב , אבל לא ..הם לא נותנים לך , כי הם פשוט באים בכמויות והם עושים רעש , ודופחים ופשוט באים לכל פינה שאתה רוצה להיות שם ( למשל חנויות אנימה ומנגה ודוכנים קטנים ומגניבים שאתם מעדיפים ואוהבים מאוד )..עד שפשוט ...יוצא לך החשק מהסוכריה , הטעם טוב , אבל האווירה חרא ..וזה יכול לגרום לכך אתה בעצם תעבור לסוכריה אחרת .. וזה אפסד . לא לסכול אותי על זה שהשוותי את נארוטו או את המנגה אנימה בכלל לסוכריה ( כי זאת סוכריה ענקית וטעימה ביותר !!! הכי טעימה שיש !) אבל יש בזה משהו .

BROTHER OFRI

New member
חחח אהבתי את הדימויים

חח מצחיק אהבתי את הדימוי למרות שהוא קצת מזכיר שעת סיפור באיזה פעוטון בשדרות אבל חפיף וגם היה שם משפט שיש בו קצת רמיזה מינית: "שאתה רוצה שקט וללקק את הסוכריה שלך לבד בפינה משלך "

הרצון של אדם להיות מיוחד

זה פשוט מדהים תבין אני לא נגדך אבל אתה טועה כי אכן מגניב שיש לך סוכריה משלך ורק אתה וחברים שלך נהנים אבל יש בזה אגו רב ואם אתה הייתה זה שיצר את הסוכריה בשביל האשנשים בעולם כולו ואז היו גונבים לך אנשים את זכיות היוצרים וזאת משום שהם חושבים שהם יותר טובים מאנשים אחרים ופשוטים שלו מבינים בסוכריות הייתה כועס. אז לפני שאתה מתנסה מעל אנשים רגילים שלא מבינים הרבה במנגה ואנימה תחשוב שאתה היוצר ושאתה יוצר בשביל כולם ולא רק לך או לחבריך. אני חושב שזה שערוץ הילדים מתחיל בשידורי אנימה זה אכן לא כיף כי יש המון ילדים קטנים שלא מבינים בכלל וסתם מדברים שטויות אבל זו זכותם ולא אתה ולא איש מהאנשים המבינים באנימה יכולים לשפוט אותם ואם בגלל זה אתה מתחיל לחשוב שנארוטו היא סוכריה לא טובה אז אתה די גרוע כי נארוטו זה נארוטו ולא משנה מי או מה צופים בזה. אני אישית בשנתיים וחצי האחרונות מנםה לספר יותר ויותר לאנשים שאני מכיר שיש סידרה אדירה שקוראים לה נארוטו כדי שגם הם יהנו ממנה ,אתה יודע למה אני עושה את זה כי אני לא אגואיסט. ואני בעד מה שערוץ הילדים עושה והדרך שלהם היא אותה דרך תמיד וכשאני הייתי קטן אז אני מאד אהבתי את ערוץ 6 ועכשיו אני לא אבל זאת משום שאני התבגרתי וזה נראה לי ערוץ לילדים קטנים ולא כי הדרך שלהם לא נכונה או שהם מזלזלים באנימה. בקיצור אחי אני חושב שיש לך את הבחירה בידיים ואתה יכול להעביר ערוץ מתי שבא לך וגם אתה יכול לא לדבר אם ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם וככה לא תתעצבן. החיים לא מעצבנים את פשוט בוחר להתעצבן סתם(יש דברים ששווה להתעצבן אבל לא הנושא הזה). נ,ב אין לי כוח לתגובות מטופשות כמו:"מי אתה לכול הרוחות","אתה בכלל לא מבין באנימה" או כול תגובה אדיוטית אחרת אני לא פה בשביל שאנשים חסרים הבנה יגידו לי אם אני מבין או לא. לי יש את הידע שלי ואני יודע מה אני אומר אז בבקשה אם מישהו מגיב אז תגובה רצינית אין לי כוח לקללות וניבולי פה.

סליחה מראש אני

ממהר ואין לי כוח לבדוק שגיאות כתיב או להשתמש בסימני פיסוק תודה.

mike 666

New member
יא חתיכת .... מה אתה חושב שאתה ...

סתם בצחוק !! אני מבין אותך ואני איתך בקטע , באותה דעה , אבל זה היה נראה כאילו כולם תוקפים את נועם ..ורציתי שאנשים יראו מה זה הצד חשיבה שלו .. לא סתם לתקוף ולשאוג כי הוא בן אדם ששומר על דבריםש הוא אוהב .. תאמין לי , גם לך יש כאלה דברים מסויימים שאתה אוהב ואתה רוצה לשמור אותם לך , אוליי לא רק לך וגם לחברים שלך ..אבל תמיד יש משהו כזה ...וזה בדוק אחי , אין. אמממ חוץ מזה ..אני מסכים ילדי א''י תהנו לכם מנארוטו !!! בעברית לא סתם לא לא !! אבל אממ ..אל תרוצו ברחובות ותצעקו את זה ..כי אז זה כבר ..מתחיל לכאוב לי בלב .. חח יאללה יום טוב .

shadow XD

New member
XD איזה השוואה!

אבל כל אחד והדעה שלו יש כאלה שרואים רק את הצד הטוב בזה שמביאים אנימה לארץ ויש כאלה שלא וזהו. ^^

למעלה