אעאאאאאאאעע@%@#$%@#

Jack Sheppard

New member
אעאאאאאאאעע@%@#$%@#

תגידו , מישהו יכול לגאול אותי מייסוריי וזהו?! למה לחיות?! למה?! נמאס לי , שמעתם אותי?! נמאאאססס!!! ניחשתם כבר?! נו , ברור שניחשתם! ערוץ הילדים . 'שבוע המנגה' - אוקיי , בואו נתחיל מפרט קטן והכי מעצבן , השורש , הדבר שהעיק על כולנו מלכתחילה - מה יש להם מ'מנגה'?!? למה כל הזמן מנגה מנגה מנגה , גם כשמדובר באנימה?! א-נ-י-מ-ה?! לעזאזל! ונמשיך בגלגל הייסורים . ה-so called שבוע מנגה , צ'יז! ביום שני - הביאו יפני חביב שנמצא פה כבר כמה שנים בארץ , שהיה אחד האנימטורים בוואן פיס . יפה יפה . למה הריאיון יצא כל כך אדיוטי? אני אסביר לכם למה . כשאחת המנחות שואלת שאלה כמו 'אההה , הבנתי! אז את המנגה הזה , הילדים צובעים בבית נכון?' - זה למה הריאיון יוצא בסוף חרא , סלחו לי על הביטוי אנשים . יום שלישי - פינת אוכל יפני - אין צורך להרחיב , לכולם מובנת פה הבעיה - מה הקשר לאנימה ומנגה? |: יום רביעי - תורת הסאמוראי , ובכן זה נושא מעניין למען האמת ואין לי ממש תלונות בכל הנוגע לכך|: , יום חמישי , היום - הביאו אנשים נורמליים כמונו , להסביר על קוספלייז . שוב , אותה בעיה כמו ביום שני - שאלות מפגרות , יוצא ריאיון מפגר , תוצאה - ילדים קטנים בני 9 חושבים שהם מבינים בתחום . 'אני ראיתי כבר אינויאשה ודרגון בול זי , אני מבין במנגה!' . דבר אחרון , רכש - נכון , אין לנו זכויות על הסדרות , הם לא רק שלנו , כל ערוץ באשר הוא יכול לרכוש אנימה כל שהיא כאשר הוא מעוניין . אבל - אנחנו הציבור , נכון? אנחנו אלה שבסופו של דבר צופים באנימה , נכון? אז למה לא לספק את הסחורה כמו שצריך? כן people , אני מדבר פה עכשיו big time . למה אני אוהב לצפות בcartoon network ובערוץ הילדים , לא? אני אסביר לכם למה . כי ערוץ הילדים הוא למעשה 'הופ' , רק עם שם אחר . ערוצים כמו cartoon network , הופכים את התוכן שלהם ללגיטימי לילדים , נוער ומעלה . ערוץ הילדים - לא . לכן , אני קורא לזכייניות , ובעיקר לערוץ הילדים , שרכש כבר את נארוטו והולך לדבב אותו - ספקו את הסחורה . כמובן שבשורה התחתונה אני מעוניין בכלל בשינוי גדול בכל הערוץ המצ'וקמק הזה , אבל זה לא הולך לקרות כי אתם פחדנים , אז בזה לפחות תנו לנו את מה שאנחנו רוצים - דבבו את נארוטו כמו שצריך . לגבי שאר הסדרות , הגיעה לפה בחורה מהערוץ ושאלה אילו עוד אנימות היינו מעוניינים לראות אצלם , נכון? היא הציעה פה אפשרויות מ-ג-ו-ח-כ-ו-ת . רורוני קנשין?! פולמטאל אלכמיסט?! כן , ברור , אני בהחלט רוצה לראות אנימה שבה מפוצצים לאנשים את המוח , בערוץ לילדים . אבל אתם יודעים מה העניין הוא? שלראות פולמטאל ב-cartoon network , נשמע הגיוני. למה? נו , הסברתי כבר , אני מניח שהבנתם את הרעיון . מלבד הטענה הברורה שלי , שערוץ הילדים צריך להשתנות בגדול , יש דבר אחד הרבה יותר קל ופשוט שהחבר'ה מהערוץ צריכים לעשות - לקחת יועץ , אחד מאיתנו , מהנוער , שמבין , אבל מ-ב-י-ן עניין . שלא ייתן להם לחשוב אפילו לשדר אנימה כמו פולמטאל בערוץ . אילו אנימות יועץ נורמלי היה מציע? האנטרXהאנטר , בהחלט לעניין . אנימות רומנטיקה (וסלחו לי שאני לא נותן שימות כי במיני ז'אנר הזה אינני מבין) , וכו' . חשבתי לפתוח אתר מחאתי , שנותן אחד לאחד את האינפורמציה , והטענות החשובות שלנו . אבל אין לי זמן , יש לי לימודים וניהול 2 אתרים אחרים על הראש . אז the least i can do right now זה סתם להוציא את העצבים שלי פה ולקוות שכולכם מסכימים איתי אחד לאחד . peace , נתי .

Jack Sheppard

New member
אה , שלחתי בטעות בפורום נארוטו|:

אפשר להעביר לאנימה ומנגה או משהו? אם לא אז למחוק בבקשה..

../images/Emo6.gif

[אין לי מושג מה אני עושה פה V2.
]

BROTHER OFRI

New member
תשמע אחי1

אני מבין את מה שאתה אומר וכמו שהתבלבלת בפורום אז כנראה התבלבלת בערוץ היעדים של ערץ הילדים הם ילדים בגילאי 7-8 לרוב אני לא אומר תמיד אבל זה החרא שהצוציקים המסריחים האלה אוהבים לראות יש ערוץ שאמור להיות יותר רציני והוא כמובןיס אנימה כנראה שזוהי הכתובת הנכונה לפנות אליה ולהפנות את וטענתך

Jack Sheppard

New member
עד שימחקו , אני אגיב P:

היעד של ערוץ הילדים הם ילדים בגילאי 7-8 כי הם ב-ח-ר-ו ללכת ליעד כזה , במקום לעשות את מה שלגיטימי כיום בכל העולם , וזה לקלוע לילדים , נוער ומעלה , ולהביא סדרות מתוחכמות ואינטילגנטיות בעלות ציניות , קומדיה מודרנית , ורגש - שמדברות לכולם בלי היוצא מן הכלל . foster's home for imaginary friends , למשל - אחת מתוך רשימה ארוכה .

BROTHER OFRI

New member
אני מניח שאתה צודק

אתה צודק אבל לא חשבת לפנות אולי ליס אנימה שהוא ערוץ שמתעסק אך ורק באנימה

Jack Sheppard

New member
זה כמו לבקש מאזרח פשוט לפנות

לראש הממשלה - הוא בחיים לא יקבל יחס . תערב טיפה תיקשורת , תשים את ראש הממשלה ממול לאזרח הפשוט ויהיו מצלמות סביבם - אז , רק אז , יזוזו דברים . אותו דבר בדיוק במקרה שלנו . מישהו שם עליי , או על כל מוחא אחר? בוודאי שלא . אם תשים את מנהל ערוץ יס אנימה אני בכיף אייעץ , ואם תשים לי את הנהלת ערוץ הילדים אני כל-כך אייעץ , ואכנס בהם , טוב טוב , עד שיכנס להם לראש . אבל על פני השטח , בנתיים - שום דבר לא אפשרי , כלום לא קורה . אולי נפנה ל'בולדוזר' מערוץ 2? P:

BROTHER OFRI

New member
בטח ממששששששש

ועל מה תתלונן על התנאים הקשים של דמויות האנימה בערוץ הילדים

BROTHER OFRI

New member
יש לי רעיון

נעשה הפגנה מול אולפני ערוץ הילדים נכין פוסטרים של עודד מנשה עם כפיה ונשרוף תמונות של קובי מחט.............מוות למנחים

HELLrider

New member
כמה שזה בציניות.....

ראינו מה קרה עם רבין. שלא יקום איזה פוקימון מתנקש ויעשה מעשה שנתחרט עליו אחר כך.

mike 666

New member
מפחיד ...

לא רוצה בני 9 שצועקים אני "נארוטו ויש לי כלב עם 9 זנבות בבטן ואני חזק כמו גוקו !" מפחיד ..אני אשב שנייה בפינה של החדר והתבאס בשקט . --------- T_T

תקשיב חבר...

אתה אכן צודק וערוץ הילדים זה חרא עכשיו אבל תחשוב שזה הערוץ היחיד שבאמת הלך קדימה בארץ והחליט לקנות אנימות כאלו ואחרות אבל אנימות והוא שיחק אותה בשנה שעברה כאשר הביא את DBZ, והדיבוב היה מגניב אולי לא כמו המקור אבל זה היה מגניב לדעתי לשמוע DBZ בעיברית וחוץ מי זה חלק מהרעיון של אפשרות הבחירה אתה יכול פשוט לבחור איזה ערוץ לראות ואיזה ערוץ לא לראות אני בטוח ב100% שערוץ הילדים לא יחסל אותך במידה ולא תצפה וזו בחירה שלך אם אתה חושב שזה חרא ואתה לא יכול לסבול את זה אז אתה יכול לא להסתכל.

Reyoga

New member
הייתי מעדיף שלא יביאו את זה בכלל

שלא יביאו את זה לערוץ הילדים, ולא לטלויזיה, ושלא יהיה ערוץ אנימה,ושלא יהיה מוצרים ושלא יהיה כלום! להוריד סדרות באופן פירטי, לעשות מפגשי פורום ולדבר על הנושא בחבורה קטנה זה כל העניין פה. אתם לא מבינים שהם הורגים לנו את ה"זה" שלנו. להם יש כדורגל, יש ילדים שמשחקים משחקי מחשב, יש גם כאלה שמוצאים תחביב מעניין כמו לרכב על סוסים... לנו יש אנימה, לי יש אנימה. ואני בטוח שגם מלחמת הכוכבים ומבוכים ודרקונים התחיל באותם קבוצות קטנות וכשזה התחיל להתמסחר זה נהיה מגעיל ולחנונים. שימות העולם

Jack Sheppard

New member
מצטער אבל אתה לא מנהל העולם

ללא ספק הגזמת פה , שום דבר לא 'שייך' לך באופן פרטי , כבר דיברתי על העניין הזה . שיביאו אם הם רוצים, אבל שיביאו כמו שצריך

למעלה