אס-או-אס נאוה !!!

אס-או-אס נאוה !!! ../images/Emo124.gif

בתוקף השכלתך המקצועית אני נופלת עלייך... כולו התחלנו גן לפני שבוע וקצת וכבר אלה עם וירוסים וענינים. ביום ברביעי בגן היא היתה עם חום גבוה והקאות שסידרו לנו אחלה ערב חג. ואז היה בסדר... והיום שוב חום... לא יודעת מה לעשות. אם בכלל יש. הגן שלה גדול אבל מאוד לא מאוורר והחורף אפילו עוד לא הגיע. אני לא ישנה כבר שבוע בלילות רק מהמחשבה "מה יהיה"... התחלתי עבודה חדשה ובימים שהיא היתה חולה למזלי בקושי התחלתי לעבוד ואבא שלי קצת עזר... והיום אחרי הגן- פתאום שוב חום. האמבטיה הורידה ואח"כ עלה שוב. היא ישנה בינתיים טוב ורגוע אבל אני בהיסטריה על מחר בבוקר ובכלל. יש דבר כזה "לחזק מערכת חיסונית"? או שכל הסירופים האלה בולשיט?. איך עוברים את ההתרגלות החיסונית לגן? אני יכולה לספור את הפעמים שלא הרגישה טוב על יד אחת... בכל השנתיים וקצת נתתי לה אקמול בדיוק ארבע פעמים ואנטיביוטיקה מעולם לא. ולא רוצה להתחיל... אני פשוט בפניקה מהרעיון שככה השנה הולכת להיראות... תודה, יקירה...

../images/Emo25.gif נשמהההה, למה פאניקה?

טוב, אז הגוף פוגש כמה וירוסים ובהיותו נחמד, ניגש לומר "שלום!" הוירוסים, נחמדים גם הם, מוצא חן בעיניהם, נשארים לכמה ימים
זה המצב? חחחחחחחח סליחה שאני משתעשעת, עבר עלי יום.... מ ש ה ו ! ! ובמעט רצינות, לחיזוק המערכת דרושים: ויטמיני B ו-C ואפילו אבץ (יש למציצה) את יכולה לתת לה אכינצאה ופרופוליס לתקופת המעבר, עד שסתגל מיץ נוני יכול כמובן לעזור כיוון של פרחי באך גם יכול להועיל. מלבד הסצינה שתיארתי בהתחלה, השינוי עצמו משגע את הגוף ומחליש את המערכת. עם ההסתגלות לגן, לריחוק מאימא, להתמודדויות החדשות התדירות תתמעט. בגלל זה אני ממליצה בחום על פרחי הבאך (שיטפלו ברובד הרגשי ועל התיגבור של המערכת באמצעות אכינציאה ופרופוליס. מקווה שעזרתי, אם צריך, שאלו שוב או עוד...
- זה בשביל אימא שלה

מה זה מיץ נוני ??!! ../images/Emo5.gif

אני אצטרך למצוא סירופ שמכיל את הענינים האלה, כי למצוץ סוכרייה היא לא תסכים...

אני לא נאוה ../images/Emo13.gif אבל

רק רוצה לאחל החלמה מהירה ועידוד מכאן
. וברוכות הבאות ל"עולם המיקרובים " אצלנו זה התחיל בגיל 5 חודשים , עם הכניסה למעון. ובאמת חוץ מהדאגה לילד קיימת גם הדאגה למקום העבודה , במיוחד אם הוא חדש. לא שזה מנחם במשו , אבל רק לאחרונה עדכנו את מספר ימי "מחלת בן משפחה" המגיעם לחדוריים (נדמה לי של - 12 בשנה) , אני ניצלתי בד"כ את כל המכסה + ימי חופשה רגילה לצורך העניין העגום הזה. אז נכון , מה שמגיע מגיע אבל יש לזה השלכות גם על הדרך שהמעסיק "בוחן" אותך (כאילו שזה באשמתך ושאת רוצה שזה יקרה
ואין לך את כלי השיתוף עם בנזוג לחלוק את ימי המחלה העצובים האלו. ). עוד נדבך בשרשרת הקשיים. אז חיזקו ואימצו ומאחלת לכן שתעברו את החורף בשלום.

אז ככה...

כשהלכתי לישון באחת בלילה, הסנפתי קצת את הילדה כהרגלי וגיליתי באושר רב שפיתום אין שמה חום!!! בבוקר חוץ מהסירוב הרגיל ללכת לגן (אבל כשמגיעים אז היא נזכרת שבעצם כייף שם) הכל היה בסדר... אישפזתי אותה בגן וטסתי לעבודה. מאחר ואני נמנית על שלושת האנשים האחרונים במדינה שאין להם סלולרי, נתתי בגן את המספר של אמא שלי... בעבודה "נאלצתי" להעמיד פנים שהכל טוב (אני עובדת בהדרכה בגני ילדים) אבל בפנים ממש חרדתי ששוב נהיה חום ואמא שלי דוהרת אליה... אבל- לא. עדיין נכון לעכשיו הכל בסדר ואין חום. אבל בכל זאת אני אקנה איזשהו סירופ שיעזור לגוף נגד האיכסים האלה... ככה זה אצלנו. כון לעכשיו...

תודהההה אביגיל...

ה"בעיה" אצלי היא שעבודתי היא הדרכת חוגי טבע ובע"ח בגני ילדים... אז אם אני מחסירה יום האיכסה זה להתעמת עם הגננות וכמובן שאני צריכה להחזיר להן את זה בזמן אחר שזה פיתרון לא פרקטי כי אני עובדת את כל השעות האפשריות.. נקווה שבכל זאת מישהו ישמור עלינו ותהיה שנה בריאה...

נשמע לי

מקצוע מדהים וכייפי
אז לפחות זה אולי פיצוי על ההשקעה הרבה שלך.
- הסיפוק בעבודה. לדעתי טבע , חיות וילדים זה שילוב מנצח.

למעלה