אסתר שלום.

אסתר שלום.

אולי תוכלי לעזור לי. אני מנסה להשיג כבר כמה ימים משאבה של מדלה ובכל מקום אומרים לי שהיא ניתנת רק לשואבות בלעדיות (אני שואבת רק פעמיים ביום), או להנקת תאומים, או אם יש בעיה רפואית. אני שואבת כבר חודש עם ספקטרה 2 פעמיים ביום ומניבה תוצאות של בקושי 200 מ"ל. הילדה שלנו בת 7 חודשים ואני ממש, אבל ממש, לא רוצה להפסיק להניק אותה. אולי אם הייתי יכולה לקבל ממישהו את המדלה רק לניסיון, מפני שבימים האחרונים השאיבה ממש מכאיבה לי. תודה רבה על העזרה. איריס.

michalattia

New member
200 בכל שאיבה?? זה מצוין../images/Emo13.gif

ספקטרה 2 היא מצוינת.. כמה היית רוצה לשאוב?

הלוואי ואמן, אבל לצערי, לא.

200 בסך הכל ובדם יזע ודמעות
. בכל אופן, אני מקווה שהסתדרתי ועד מחר תהיה לי המשאבה של מדלה. אני מקווה ב"ה שאיתה אפיק את מירב החלב. איריס.

Your pumping technique may not

be so good. The Spectra is certainly on the level as the Medela Lactina, and if used correctly, should give similar results. If you want help with pumping, you can make an appointment to meet with me in the clinic in Lis where I will be happy to let you try the Lactina and check your pumping technique. ( 03 697 3113) It is true that the few Lactinas in yad sarah are saved for moms who are pumping for babies who cannot breastfeed, and so you need a letter to get one. there are other places where you can rent the Lactina. Here are some phone numbers: Jessica: 02 9999979 ( she will send it via shaliach) she has about 60 pumps and keeps them well serviced dyada ( I don't know the number) BAby rotem: 03 7355100 Susan : 09 771 8274 Doris: 03 7394537​

אסתר,שלום

בס"ד תודה רבה על עזרתך ותגובתך המהירה! התקשרתי לג'סיקה ואני מקווה שעד מחר המשאבה תהיה אצלי. בקשר לטכניקת השאיבה. תאמיני לי אני כבר חודש מנסה בכל השיטות. פשוט כבר ממש כואב לי ואני מאוד לחוצה שלתינוקת שלנו לא יהיה מספיק חלב ליום למחרת. אני מאוד מקווה שהלקטינה תעזור לי וגם פחות תכאיב. כמובן שאם תהיינה לי בעיות ושאלות נוספות אדבר איתך. אני פשוט גרה בירושלים ולא רואה איך מתאפשר לי להגיע לליס. שוב, תודה ואני אעדכן אותך בהמשך. איריס

ממיקוש

New member
אולי זה ברור, אבל אני בכל זאת אשאל

ניסית לשחק עם ווסת העוצמה של המשאבה? גם לי יש את הספקטרה 2 ובפעם הראשונה ממש כאב לי והיא השאירה לי סימנים, עד שהנמכתי את העוצמה וזה ממש מעולה!

אלונה ע

New member
אני באופן אישי לא הסתדרתי עם הספקטר

ותאמיני או לא, הידנית של אוונט (!) מוציאה לי יותר חלב. יכול להיות שגם אני לא ידעתי איך לשאוב נכון עם הספקטרה... ניסית לעסות את השד תוך כדי שאיבה? לי זה תמיד עוזר. בהצלחה

המצפים

New member
אסתר היי, לי יש אמדה דו"צ

ואני שואבת במקביל להנקת הלילה ופעם אחת בעבודה. היונק בן 4.5 חודשים, עולה במשקל ויש יציאות וטיטולים רטובים. הוא אוכל כך (בערך...): בשמונה בבוקר - הנקה 11 ו-14 - בקבוק שאוב 17 - הנקה 20 הנקה ו-4 בבוקר הנקה. יש לי שתי שאלות: 1. שתי הארוחות השאובות הן של 200 מ"ל והמטפלת לוחצת שאני אשאיר עוד או שנוסיף תחליף כי לטענתה הוא גומר הכל עד הטיפה האחרונה ולא תמיד נראה מאוד מרוצה. האם זו לא כמות גדולה גם ככה? 2. השאיבות לא מניבות מספיק חלב (ובטח שלא בשביל 400 CC ביום ויותר...). יומא לי כ-100 עד 120 בשאיבת הלילה וכ-150 בעבודה. אני משלימה מהסטוק הקפוא אבל הוא הולך ואוזל. האם זה הגיוני שעם משאבה כזו זה מה שיוצא? מה אני יכולה לעשות כדי להגביר את התנובה? שאיבות נוספות לא יתאפשרו לי מחוסר זמן. תודה!

ציפיק2

New member
כמויות חלב שאוב לתינוק יונק

200 זה המון המון חלב שאוב לתינוק לאכול יש בעיה שיש מטפלות שרגילות לתת תחליפי חלב שכל פעם זה 240, ו"נדמה" להם שאת רוצה לתת מאוד מעט חלב לתינוק אבל אי אפשר להשוות, חלב אם הוא כולו חלב, לעומת התחליף שיש בו 240 cc מים. האם המטפת קוראת נכול את הסימנים שלו, האם היא ניתנת בקבוק חלב שהוא עיף או רוצה על הידיים סתם? המטפלת צריכה לראות אם הוא ירגע בלי בקבקוק עם מוצץ לפני שנותנים עוד מנת חלב בנוסף יש דרך לתת חלב אם בבקבקו לתינוק יונק כדי שזה ידמה להנקה, חשוב שהמטפלת תאכיל אותו ככה. יש 2 סיבות 1. שלא יעדיף בקבוק. 2. שלא ישתה מהר מדי והגוף לא יהיה שבע בקצב בנכון. צריך להאכיל את התינוק:"יש כל מיני תינוקות מבחינת התגובות שלהם, אבל כדי שתינוק לא יעדיף את הבקבקו על פני ההנקה צריך שמתן הבקבקו יהיה דומה להנקה כדלקמן: משתמשים בבקבקוק עם פטמה רחבה דוגמת אבנט ומקפידים שהתינוק יפתח פה רחב מחזיקים בקבקו במקביל לרצפה כדי שלא תהיה זרימה מהירה מדי משתמשים בפטמה עם זרימה האיטית ביותר לא דוחפים בפה אלא מגרים את התינוק לפתוח את הפה על ידי זה ששמים קרוב לשפה ומחכים שיפתח את הפה ואז תוך כדי עושים כל פעם הפסקות לא מכריחים לגמור עז הסוף. מסתכלים על הסימנים ושפת גוף של התינוק במהלך ההאכלה האכלה מבקבוק לתינוק יונק צריך להיות באורך דומה להנקה באיזור 20 דקות." אם היא תאכיל אותו ככה אולי הוא יאכל כמויות שהם יותר סבירות לתינוק יונק. אם את לא יכולה לשאוב יותר כמוסות חילבה 3x3 יגבירו כמויות

המצפים

New member
תודה, זה נכון - קשה להסביר לה יפה

ושונה מתחליף. היא רגילה לתחליפים ו"אוהבת" לראות שהתינוק השאיר משהו כדי להיות בטוחה שלא נתנו לו פחות ממה שרצה. אבל, לגבי אופן ההאכלה - ראיתי איך היא מאכילה וזה נראה לי תקין. לגבי הבקבוק - אנחנו משתמשים בבי פרי עם פיטמה 1 - זה בסדר? התינוק גדל (בעיקר לגובה...) אבל הוא ממש לא שמן. יכול להיות שהוא יונק אח"כ פחות ממני ומאזן את הכמות הכוללת? זמן ההאכלה מבקבוק זה כמעט חצי שעה לעומת זמן ההנקה - 5 דקות מכל צד.

למעלה